View Full Version : празно такова едно...

pencho
19-04-2004, 09:40 PM
...защо е тук?

да видим дали ще стане провокацията. някакви универсални идеи за запълване на празноти с такова или по-голямо тегло?

^^^D
19-04-2004, 10:45 PM
muzika brat4 - vinagi pomaga
to zavisi ot praznotata de - kvo ia e pri4inilo i kade e to4no
ma mnoo zavisi ot izto4nika
ina4e az gledam da ne sam sama kogato 4yvstvam praznotata - izlizam i s nai - bezinteresnite mi hora ako 6e6 ( makar 4e kato se zamislq priqtelite mi ne sa takia - nito edin ot tqh ) - staa dyma 4e se 6a namera dori i slabo poznat 4ovek da izleze s men - samo da ne sam sama
a samotata ponqkoga pomaga - na nqkoi hora de

tushe
19-04-2004, 11:10 PM
^^^D ti na nqkolko pyti spomena "da izleze s men"
vie znaete li che tuk takova neshto prosto nqma
priemajte go kakto iskate ama rusnacite prosto nqmat kulturata da izlqzat nqkyde iz centyra ili oshte neshto takova da sednat nqkyde i spokojno da si pogovorqt

:)

^^^D
19-04-2004, 11:47 PM
mi kvo imat togava ?

pencho
20-04-2004, 10:05 AM
имах предвид не задължително еквивалентната на самота празнота. този тип празнота, която чувстваш понякога дори по-силно когато си сред повече или по-малко от повечето хора.

^^^D
22-04-2004, 02:15 AM
be muzikata vinagi mi pomaga
ama ako pita6 za universalen lek za taa to4no praznota - az ne sam otkrila za sebe si
moje bi po - mako da se vprqga6 i vryzva6 na horata
makar 4e se se opitvam ma mnoo mnoo ne staa

tushe
05-06-2004, 11:49 PM
da, dejstvitelno neshto prazno
dori nikoj ne se izcepva po povod ^^^D

damnedbird
08-06-2004, 02:39 PM
Също смятам че мюзик-а ще спаси положението...
Аз лично без музика не мога... къде ли не съм се замъквал, но без музиката си наникъде... някой ме беше нарекъл меГАломан...
Та относно провокацията - то може да е физическа празнота бре - на някой флуиди в една от жлезите... :D

alin
09-06-2004, 02:33 PM
Забелязвам, че ^^^D е един добър повод за "изцепки". По време на краткото си пребиваване тук ми направи впечатление, че тези изцепки и провокации са й от голяма полза... Ако не бяха те щях да остана с едно доста негативно мнение за нея.. Сега вече мога да проявя интерес..

tushe
09-06-2004, 03:52 PM
spokojno,
skoro shte i sybirame podpisi za deputat.
:)

alin
09-06-2004, 04:07 PM
Плутокрацията няма да е подходящата форма на управление в случая :)

^^^D
10-06-2004, 05:17 PM
ми не знам ма ако не са т.нар мои " изцепки " кво мнение биха имали хората за мен , защото ако си мълчиш не можеш да направиш кой знае кво впечатление - не ме разбирайте грешно - ако си такъв , какъвто си - или правиш добро или лошо впечатление - друг начин няма
а , иначе , да - прдизвиква се интерес знам :)
само , че аз си избрах да не се правя на някой си там , който не съм , а да съм си АЗ , защото не се изискват толкова големи усилия , колкото когато се преструваш
въпросът е , че понякога и близките ми се провокират жестоко и дори ми казват , че съм луда ( даже и по - силни думи използват , което не е хич за хвалене ... )
но THAT'S JUST THE WAY IT IS
а , по въпроса за депутатството и управлението - и аз съм се убедила сама себе си , че съм адски властна и не търпя много чужди мнения , освен ако не са неизменно верни
ако работя в екип трябва екипът наистина да е жесток и всеки да си разбира от работата ; в противен случай предпочитам сама да си върша работата и да се не занимавам с никви такива ...

damnedbird
15-06-2004, 06:34 PM
http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/pics/off.bmp

мамка му ужасно ми напомняш на някой... защо по-дяволите обаче не мога да се сетя на кой...

http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/pics/off.bmp

^^^D
15-06-2004, 10:35 PM
прераждане

tushe
16-06-2004, 02:37 AM
i vinagi linkove kym precakani syrvyri!!!
:(

damnedbird
16-06-2004, 02:13 PM
Originally posted by ^^^D
прераждане
Много е стохастично това... :D