View Full Version : Аз............

^^^D
20-04-2004, 01:20 AM
Момиче на 23
От Плевен
Гордея се с промяната , която забелязвам в себе си след завръщането ми от САЩ - 30.09.2003г.
Лятото на 2003 г. беше много , много успешно за мен ( в личен план осъществих няколко от мечтите си ).
Повечето от близките и приятелите ми не одобряват или се смущават от това , в което съм се превърнала , или както казват " което САЩ ми вдъхна и ме развали " . Най - вече естествено родителите ми. Но ме обичат такава , каквато съм ...
Аз , обаче , се чувствам свободна.Чувствам себе си - такава , каквато , по една или друга причина не бях близо 23 години. Но знаех , че ще бъда , защото това беше вътре в мен ; нямаше начин да не бъде пуснато и да остане скрито вечно.
Отключи го Америка , лятото там , новите хора , едно 20 - годишно американско момиче. И разбира се аз му помогнах да се прояви - дълго заключено - аз го освободих !
Сега наистина се чувствам нов човек - такъв , какъвто винаги е трябвало да бъда ! Но не и без жертви - 4-5 месеца тежък емоционален и физически срив , близо до смъртта и невиждане на смисъл в живота.
ПРИЯТЕЛСТВОТО - за мен приятелството е всичко ; ти си нищо без приятелите си ; те са готови на всичко за теб и ти си готов на всичко за тях ; те те познават - и те обичат ; ти не го подвеждаш ; не можеш да живееш сам - поне не дълго.
ЛЮБОВТА - за мен истинско в любовта е да видя , че едно момче не проявява интерес към видимо красиво момиче , когато е примерно на кафе с приятелката си ( приятелката е не чак толкова хубава или дори с видими недостатъци ) .
Когато си с някой - даваш всичко . Без лъжи . Откровеност и безпрекословна отдаденост . Целта е да опознаваш партньора си всеки изминал ден . Да го впечатляваш всеки път . Да поддържаш интереса му - да не позволяваш връзката да се изчерпва . Когато решиш , че е дошъл краят - направо , без задръжки и състрадание . Истината боли , но без нея може да боли повече.
СВЕТА - различен ; различни хора , идеи , интереси.
Сега - еднообразие , скука , депресия ........
Лек - трева , алкохол , нестандартно мислене , наркотици , безредици , компютри , цигари , бой .........
Трева - предимно употребявана от родените след 1982 г. ( по мои наблюденич в България ) . Не одобрявам , но и не забранявам . Всеки решава как да се бори с ежедневието си , как да разнообрази живота си...
Стига да не пречи на останалите .
ОСОБЕНОСТИ - стандартно , съчетано с прекалено нестандартно мислене . Наблюдателност - силна . Обичам да изследвам хората , които съм си набелязала . Дори и случайни субекти . Обичам да се информирам. Крайно любопитна - но за лични нужди . Информацията те прави извънземно богат , но може и да те убие .
Зная рожденни дати ; на близки , приятели , познати и на хора , които не знаят , че зная за тях .
От малка разбрах , че ме дразнят тарикатите , особено тези без покритие . Може да ме привлече не дотам красив човек ( момче / момиче ) с начина си на разсъждаване , идеите си , скромността си , с признаването и съзнаването , че според него / нея той / тя не е нещо повече от останалите . В същото време забивам тези , които се мислят за нещо повече от другите , а аз знам че не са ( усещам , виждам че са абсолютно кухи и празни ) . ЗАБИВАМ ГИ В ЗЕМЯТА . Това дори ми е като някаква инстинктивна реакция , която задейства набор от действия и всевъзможни устни намеси ( в смисъл словестни нападки и опити от моя страна за доказване нищожеството на противника ) .
МРАЗЯ - много неща . Най - вече лекари , зъболекари и тарикати .
ОБИЧАМ - приятеля си , приятелите си , родителите си , брат си , близките си !
По принцип съм много открит и жизнерадостенн човек.
ПОЗНАВАМ ХОРАТА !
Трябват ми максимум 30 минути да разбера какув човек седи срещу мен .
Определено съм щастлив човек .
СЪДБАТА МИ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ............ ! :D

St.George
22-04-2004, 07:07 AM
Mom4e na 21 godini
Ot Pleven
Ne se gordeja s promqnata mi,koqto zabelqzvam sled kato vleznah v TY-Sofia i oseobenno sled kato ot na4aloto na taja godina si4ko mi varvi na ebem strana(v li4en plan ne osashtestvih
nito edna me4ta-bukvalno)
Pove4eto ot blizkite mi samo mi plqmpat nekvi gluposti ot tipa na nameri si rabota makar 4e az ne iskam nai hubavite mi godini da minat v ba4kane(demek studentskite)i to pri polojenie 4e ne e 4ak tolkova nalojitelno.I ne obi4at da se praa ot vreme na vreme na idiot(e po skoro na dete),ama i na mene ne 4e mi puka osobenno.
Ne se 4uvstvam i nov 4ovek,sqkash sam si sashtia za tija 21 godini s 1-2 izklju4enia koito ne iskam da gi spomenavam.
I az beh blizo do smartta koga edin idiot koito karashe kola dade gaz sreshtu idvashtoto sreshtu nego BMW i minahme na kosam,ili pone taka mi se struvashe(4e sam bil blizo do smarta)
Za neshtata po dolu sam saglasen s D-to pone do tva koi kvo mrazi.
Mrazia-be mnoo neshta ama nai ve4e selqni(takiva koito se darjat kato selqni) i pedali mraza(ne homuseksualistite) i kurvenski nomera mraza(a ne kurvite,shoto tova e drugo)
abe oshte ima ma sega mi ne idvat na akala.
Obi4am sebe si nai ve4e i nqkoi moi blizki,e i prijatelite si de nakade bez tiah.
I na mene mi trebvat maximum 30 min da opoznaja individa otsreshta makar 4e nai 4esto varira mejdu 5-10 min toest togava si izgrajdam 90 procenta ot psihologi4eskia portret za dadena li4nost i to prosto shoto sam sviknal da ignoriram tezi deto ne gi smqtam za podhodqshti oshte v samoto na4alo.
E nadavqm se i moita sadba da si znae rabotata.
LOVE AND RIBOLOVE
P.S.
Ei nadavqm se da ne vi e pruzvu4alo prekaleno shantavo

tushe
11-05-2004, 11:38 PM
имам едно малко въпросче:
Нормално ли е да можеш да определиш себе си?

Аз първия път като прочетох това по-горе, дори не се замислих по повод собственото си определение. Преди малко похвърчах из форума и се натъкнах на тази тема. Когато се опитах да измисля нещо подобно за себе си, просто не успях.
хммммм
А преди си мислех, че имам някаква представа.

damnedbird
10-06-2004, 01:08 PM
Само че заглавието на темата е много провокативно и не мога да преценя, дали ^^^Д /сори че така го написаФ ама нещо ми се нае.. флекса, а не ми се занимава с него сега.../ е искала да сложи инфо само за нея или е покана всички да кажат по нещо и за себе си... както и да е де, от това ми дойде много хубава идея /не съм сигурен долколко е реализуема, но това ще се разбере в последствие../
относно мен някак си не ми се пише... ще пейстна едно малко по-старичко инфо /ъпдейтнато е преди 2 месеца примерно.../
Info from sladur.com /а там пишеше да напишем нещо за себе си щот' можело да ни затрият ако не им било харесало - това го писаф да не се чудите що съм почнал тъй с инфото.../

Старите рибари никога не умират - те просто така си миришат :)
Бъзикам се ама не се сещам какво по дяволите да напиша - така че не обръщайте внимание на това по-горе.
Обичам качествената музика,като под качествена разбирам нещо твърде конкретно за да ме разбира някой погрешно, ако се наложи ще обясня :)
Иначе имам любими парчета от какви ли не стилове, така че бих се определил като музикален помияр /и без това съм зодия куче по китайския зодиак, бау, бау.../
Уважавам науките или по-точно приложението им /естествено/, обожавам високите технологии макар да не съм имал всичко което съм желал от тях някога, но това може да бъде само причина да се боря за това да ги имам :)
Много съм приказлив /така говорят хората/ и мълчалив на моменти /така мисля аз/.
Харесвам качествения класически хумор и са ми казвали че съм зевзек..
И както казва Troj@ /трябва да уважаваме авторските права /, така и аз - Много съм хубав, и това не съм го казал аз /да не си помислите тоя пък, ся, к'во му стана /, а го е казала майка ми, а майките никога не лъжат ! :)
До тук все "хубави" качества, а сега другата страна на близнака - много съм потаен понякога, любопитен, инат /ама голям инат - като магаре на мост, тъпо и упорито/ . Често се случва да поправям хората край себе си без да се усещам за семантични и други разни грешки на езика, което съответно ги обижда /не всички, де/ . Това е последствие от повече от 18 години съжителство със семейство висшисти..та не ми се обиждайте ако ви поправя :( то ще е по навик.. и в никакъв случай не го правя за да обидя някого...
Слушам музика твърде силно /за това - питайте съседите ми, а ако тръгнат да ви се оплакват натрапчиво - пратете ги на armenskia_pop@gospod.bg,
ако не, ми ги пратете на мен, аз ще ги пренасоча натам :)
Това беше общо взето, а за по-конкретно - Пишете ми :)

Любима мисъл: "Че съм умен,умен съм, в това спор няма,но дали съм красив не знам, но съм скромен, а скромноста както знаете краси човека " - не знам кой го беше казал, в смисъл - цитат е ..
Това е!

Има и няколко реда с информация за тегло и височина и так'виз неща ама реших да ги кръцна :D
И благодаря за фниманието ви... /ако изобщо някой го е чел../
:cool:

^^^D
10-06-2004, 05:46 PM
ми добре сте се сетили да направите нещо подобно
аз като го написах , в интерес на истината , не съм целяла въобще да пишете и вие за себе си
мислих да го напиша от много време и все не сядах , докато накрая се реших и имах време де
tushe , ми може и да е нормално да не можеш да се определиш , то както се казва никой не познава себе си докрая ; можеш да напишеш нещо , сигурна съм ; ако пък чак толкова не можеш - остави , като си дойдеш на Плевен ще го пишем двамата :p
damnedbird , хареса ми твойта " автобиография " , най-вече цитата накрая :p
и как да не се чете - всъщност ти сам може да видиш колко пъти е четена тази тема - пише си отпред :p
добре е , че според мен вече забравена тема се възражда - ама винаги има какво да се каже в повече по всяка тема , тъй че е достатъчно само да се намери кой да го каже !

damnedbird
11-06-2004, 05:59 PM
А това м/у другото е сигурно втория форум в който срещам това явление - теми непокътнати от месец да речем /не видях от колко точно не е пипана тази../ се възраждат и то даже с голям интерес към тях в последствие :) а това е готино, поне за мен... 'щото не е свързано с някакво събитие, няк'ва еднодневка /за тема става въпрос/, а е нещо актуално и за в бъдеще...
А факта че се повишава интереса към такива теми идва от там че новите потребители /апропо аз :p/ ровят във форум който им е харесал до дъното му, докато не изровят нещото което да ги накара да почнат и да постват в него... /не само да четат/, както става с мене обикновено...
Та сега ще пусна една темичка, пък да видим дали ще има интерес /става въпрос за идеята за която говорех в предния си пост - за справки - две мнения нагоре :D /

Desitka
09-11-2005, 11:19 PM
^^^D, много ми хареса това, което си написала, интересно ми е дали все още мислиш по същия начин както преди година и нещо...

^^^D
09-11-2005, 11:50 PM
:) не очаквах , че ще се върнем пак към тази тема . има неща , които си остават така , независимо от времето и обстоятелствата . но и много са се промнили в мисленето ми от тогава , признавам . единственото истинско нещо е моментът - какво мислиш в него , какво се случва около теб и в главата ти . така , че има стандартни истини и такива , които се раждат на момента , но все пак влияят или остават за дълго . определено вече избягвам да се разправям с ТАРИКАТИТЕ , както съм ги нарекла - да си мрат от болестта и тва е - изчерпват ме душевно . чувството на превъзходство над останалите си седи у мен и се засилва :) има и моменти , разбира се , когато не е така , но са рядкост . за приятелството и любовта - има коренна промяна ..... просто ежедневието , смесено с различни чувства , убива почти всичко . а колкото по-малко се разкриваш пред другите , толкова повече козове държиш . така , че .....

Desitka
10-11-2005, 12:58 AM
Е, това е!!!

:) :!beer1:

zion
10-11-2005, 10:16 AM
а колкото по-малко се разкриваш пред другите , толкова повече козове държиш . така , че .....
Тука не съм много съгласен, ако говорим за работа и общи познати да, но ако не се разкриеш пред приятелите си или любимия човек за какво всъщност живеем? - за да не ни разберат какви сме ли ? Това не е пълноценен живот ! Вярно държиш повече козове, по-силен си и намаляваш риска да бъдеш наранен, но и нямаш възможност да чувстваш както радост така и болка, а те двете са свързани едното без другото неможе.

^^^D
15-11-2005, 09:49 AM
е да - хората трябва да се подбират , което не значи , че не даваш козове на тези , пред които се разкриваш да ти забият ножа в гърба , защото често се случва . но , наистина , предпочитам да се показвам в истинската си светлина , отколкото да се прикривам . но всичко е с мярка . опитът и инстинктът те учат .

zion
15-11-2005, 01:49 PM
е да - хората трябва да се подбират , което не значи , че не даваш козове на тези , пред които се разкриваш да ти забият ножа в гърба , защото често се случва . но , наистина , предпочитам да се показвам в истинската си светлина , отколкото да се прикривам . но всичко е с мярка . опитът и инстинктът те учат .
Точно така е маце. Между другото защо жените си слагате все някакви котки за снимка - за да се оприличавате. Гледам и Деситка някакви котки развъжда :)

^^^D
15-11-2005, 02:21 PM
хах , точно тук , boy , не се оприличавам с котката :}
а иначе за мен котката е миличко , подмазващо се животно , което се сеща за теб само когато трябва да я погалиш или нахраниш :)

zion
15-11-2005, 02:36 PM
хах , точно тук , boy , не се оприличавам с котката :}
а иначе за мен котката е миличко , подмазващо се животно , което се сеща за теб само когато трябва да я погалиш или нахраниш :)
охо големи оприличителни знаци си сложила :)

Desitka
15-11-2005, 06:07 PM
Между другото защо жените си слагате все някакви котки за снимка - за да се оприличавате. Гледам и Деситка някакви котки развъжда

Ся ако ни изпраскаш и по една психоанализа те признавам! :-)

pnv_Creator
17-11-2005, 12:01 PM
Мерси Деситке, че си върнала тази тема, баси пропуска...
Толкова се смях, че няма на къде...
Отключи го Америка , лятото там , новите хора , едно 20 - годишно американско момиче. И разбира се аз му помогнах да се прояви - дълго заключено - аз го освободих !
ЛЮБОВТА - за мен истинско в любовта е да видя , че едно момче не проявява интерес към видимо красиво момиче , когато е примерно на кафе с приятелката си ( приятелката е не чак толкова хубава или дори с видими недостатъци ) .
В същото време забивам тези , които се мислят за нещо повече от другите , а аз знам че не са ( усещам , виждам че са абсолютно кухи и празни ) . ЗАБИВАМ ГИ В ЗЕМЯТА .
МРАЗЯ - много неща . Най - вече лекари , зъболекари и тарикати .
Аhahahahhahahahahahaha. Относно втория цитат - това е най- не знам каква дефиниция за любовта, но определено е най-
А относно третия цитат, ако две такива като теб се срещнат ще трябва бая да се "забиват в земята", защото това, което си казала те причислява към "които се мислят за нещо повече от другите".
А иначе, не се обиждай, изпитвам уважение към теб, изградено на базата на останалите ти постове, но ако това беше първия, сигурно щях да остана с грешно впечатление...

^^^D
17-11-2005, 12:31 PM
аз не те карам да мислиш за любовта и за другите неща като мен ; не ти и трябва , защото моето отношение като цяло се мени в зависимост от настроението ми . не виждам на какво толкова си се смял , но щом ти е доставило удоволствие - перфектно . две такива като мен няма да се срещнат , по простата причина , че друга като мене няма . мерси за уважението , но мога да мина и без него . противно на очакването ви , аз не пиша и не се изказвам , за да спечеля уважението на някого тук или където и да е , а за да изкажа себе си и в много случаи , за да се освободя от моментни или немоментни мисли .
благодаря

pnv_Creator
17-11-2005, 12:49 PM
две такива като мен няма да се срещнат , по простата причина , че друга като мене няма . мерси за уважението , но мога да мина и без него . противно на очакването ви ,
hahaha :) , наистина може да няма друга такава ;)
А иначе, ок, разбирам че можеш да минеш и без него, но това, което изпитвам не зависи от мен, така че ще трябва да се примириш...

ПП никой не пише за да печели уважение, не знам защо мислиш, че е противно на очакванията ни

^^^D
17-11-2005, 01:43 PM
не наистина , ами 100 % . между другото , остави ме мен , просто всеки си е уникален . мразя да се примирявам , особено с глупости , извинявай :) а за ПП ти не се знае дали никой , защото не знаеш другите какво чувстваи и замислят , за да можеш да се изказваш така !

pnv_Creator
17-11-2005, 05:20 PM
колко нелепо е да получа такава нападка от човек, написал следното и обясняващ в цял пасаж, как разталкува хората за 5-10 мин обиковено?
Трябват ми максимум 30 минути да разбера какув човек седи срещу мен .
Да речем че и аз имам добър поглед и съм наблюдавал форумните среди доста време, имам изградена представа за различните чешити вътре. И естествено, оставям вратичка за изключения... (по подразбиране)

ПП Мога да се изразявам както си искам, но в случая даже мисля че е уместно

^^^D
17-11-2005, 05:32 PM
въобще не ми става ясно за какво се бориш в случая . това , че разтулкувам хората е природана дарба . аз , обаче , не ги тълкувам само по форумите , но и в живота . не съм отричала никъде , че всеки е уникален , така , че не виждам нелепото в случая ! а това , КОЕТО ИЗПИТВАШ - ЗАВИСИ НАПЪЛНО ОТ ТЕБ . не виждам от кого другиго би могло да зависи . е , естествено има и катализатори на различните чувста . а ПП -тата ти са повече от нелогични и неразбираеми . земи са оправи малко , че не те разбирам хич :)

pnv_Creator
21-11-2005, 12:49 PM
http://www.studentskigrad.com/newreply.php?do=newreply&p=9410

въобще не ми става ясно за какво се бориш в случая
в случая не се боря
аз , обаче , не ги тълкувам само по форумите , но и в живота
грешна употреба на "обаче" (suggestion : без него)
не съм отричала никъде , че всеки е уникален , така , че не виждам нелепото в случая !
колко нелепо е да получа такава нападка от човек, написал следното и обясняващ в цял пасаж, как разталкува хората за 5-10 мин обиковено?
защото не знаеш другите какво чувстваи и замислят , за да можеш да се изказваш така !
Нелепото е да коментираш начина ми на изразяване, претендиращ за добра оценка на форумните посетители, след като това, което ти си казала е доста по крайно (и грешно, има хора които НИКОЙ не може да разгадае за кратки периоди от време и т.н., да не минавам на това). И слагаш удивителни даже... !!!
а това , КОЕТО ИЗПИТВАШ - ЗАВИСИ НАПЪЛНО ОТ ТЕБ . не виждам от кого другиго би могло да зависи .

Това, което изпитвам е отражение на информация от външния свят, пречупена през личностния ми мироглед. Това което изпитвам към теб зависи от теб. По една друга логика може да се каже, че не зависи от теб, така че да кажем, че зависи от това, което си.
а ПП -тата ти са повече от нелогични и неразбираеми . земи са оправи малко , че не те разбирам хич
Това е твое мнение. Мисля, че начина ми на изразяване е доста ясен, допускам, че проблема може да е при теб. А ако е в мен, може да се каже, че съм доста непоправим
защото не знаеш другите какво чувстваи и замислят , за да можеш да се изказваш така !
ПП Мога да се изразявам както си искам, но в случая даже мисля че е уместно
Не знам какво ти е неясно в случая. Да разталкувам - това е форум, подразбира се, че това, което пиша е моето мнение. Има свобода на словото, така че не мисля, че ти ще определяш как "мога" да се изразявам. Втората част означава, че не мисля начина, по-който съм се изразил, за безоснователен.

ПП А?

^^^D
21-11-2005, 03:25 PM
аз пък мисля , че си шитак и тъпак , а ? :) писна ми да се обяснявам на такива . затва минавам директно на псувните . ебала съм ви майката проста . А ? ! ?

pnv_Creator
21-11-2005, 04:09 PM
AhahhahahaAHAHaha
You made my day
That's my girl, само така...
"
Като инстинктивна реакция се задейства у теб набор от действия и с всевъзможни устни намеси ме ЗАБИ В ЗЕМЯТА направо. Всякаш съм зъболекар-тарикат за теб...
"

ПП от колегата ми -> каза да ти предам, че си "Проста като китайска джапанка"
Държа да подчертая, че това си е чисто негово мнение...

^^^D
21-11-2005, 05:28 PM
ВСЯКАШ сте са сабрали и простаци наедно , а :) то господ си знае работата

pnv_Creator
21-11-2005, 05:48 PM
интересно на каква основа ме характеризираш като "простак" ?
бих се радвал да видя дефиницията ти за тази дума

господ може да има, може и да няма
може да не си знае работата
вероятно не му е това работата, ако мине горните две проверки...

Desitka
21-11-2005, 07:24 PM
Ихааа! Какъв словесен двубой само сте изпраскали в две страници :))
Не е лошо, хич даже ;-))

^^^D
21-11-2005, 10:14 PM
простак е : " всеки , когото аз сметна за такъв " :) без излишна скромност

pnv_Creator
22-11-2005, 10:27 AM
мисля че мога да се досетя но :
А шитак ?

^^^D
22-11-2005, 10:57 AM
шитак е вече природно явление , което олицетворява смеската между боклук , простак и нестаащ човек ( пак по мое усмотрение )

Desitka
23-11-2005, 05:53 PM
Дойдох, видях- тя победи. ;-))

pnv_Creator
23-11-2005, 11:12 PM
защото се оставих :p

damnedbird
06-02-2006, 01:12 AM
ше ме уморите...
ся едно въпросче - "шитак и тъпак" или другояче така известната фраза под pnv_Creator /име след което не пропускам да видя какво има написано/, отдека дойде първо - от пояснението под ник-а ти или от пост номер 23 от тая тема... кокошката или яйцето... или микровълновата фурна дето гърми яйцата... варените.. и неварените също...
много ми беше интересно отде почва сагата пом/у ви :) май целнах баш началото :)

по темата... :)
това мойто аз дето го гледам на първата страница е от каменната ера :) баси как летят годините...

^^^D
05-06-2006, 04:31 PM
бах , колко ми е омръзнала суетата на празните хора , които дори не осъзнават своята безгранична пустота , че дори дишането на огромни глътки ' чист ' въздух , откраднат някъде сред природата в присъствието само на самата самота , не може да ми върне ограбваното всяка секунда от тези изчадия !

pnv_Creator
06-06-2006, 10:19 AM
chill dude, chill

^^^D
29-12-2006, 01:15 AM
колкото повече го гледам форума Искрено , толкова повече се убеждавам , че беше по-уместно ( за мен и моята личност ) да се нарече Кари Брадшоу разбира и не се страхува да говори :) ; Искрено и лично никога не съм го уважавала като предаване - измислено , лицемерно ( но няма и начин да е друго ) , със застаряваща водеща , несравнима с мен , името на предаването като цяло ме отблъсква и редица други недостатъци .....
А Кари е доста добре замислена като образ и успешно възпроизводство на екран :)
подхожда ми перфектно !