View Full Version : Za Vector-1

Riptor
20-04-2004, 01:45 PM
Zapisah se s Vektor-1 za Work And Travel s J-1 visa. Tova beshe nachaloto na fevruari. Sled mesec i polovina tishina ot tqhna strana, reshih da se pointeresuvam dali ima nqkakuv napreduk. Pisah im 1 e-mail i te mi otgovoriha che mnogo sujalqvat, ama ne sum bil priet v programata, zashtoto vidite li, tazi sponsorska programa ne priemala studenti posledna godinaaaa... T.e. shmatkite sa me karali da si griza noktite mesec i polovina, dokato te sa si razmazvali zadnicite ot sedene... Posle mi trqbvaha 4-5 e-mail-a za da gi nakaram da mi otgovorqt dali ima drug nachin da ida v USA. Kazaha che ima. Mi da - samo tova kazaha.. vseedno da pitash nqkoi:"izvinqvai, imash li chasovnik?" i toi da ti otgovori: "Da." Posle sled oshte MOLBI da mi kajat kakvoto i da bilo izkopchih ot tqh che trqbva da si otloja diplomiraneto za esenta. 1 sedmica se vlachih po razni kabineti rektori sekretarki(ne tova, koeto si mislite :D), dokato se sdobiq s takava molba (za protokola: takuv dokument dosega ne beshe izdavan v moq universitet!). Otidoh i go predstavih na Vektor-1. Sled oshte 2 sedmici reshish che tiq pak nqma da mi kajat nishto i ot treto lice razbrah che shtqlo da ima nqkakuv job fair(mesec APRIL!) i momentalno minah z aporeden put razstoqnieto ot moq grad do Sofiq. Tam shefa(edin ot trimata) mi zaqvi che az sum se bil ZABAVIL mnogo, i zatova te ne mogli da me priemat... Posle dobavi che i te ne priemali studenti 4-ti kurs(sus postanovlenie ot US konsulstvo zaminavaneto na studenti po Work and travel e razresheno ot nachaloto na Fevruari!). Az spomenah lekata podrobnost che sum im predstavil dokument otlagasht diplomiraneto mi, i toi ostana dosta uchuden... Obadi se na nqkakuv priqtel i onzi mu otvurnal che nqma kak da me vzemat, poneje bilo mnogo riskovano....

Malka dobavka: doakto chakah za poreden put 20 minuti za da se nakontqt da mi oburnat vnimanie, tam doide chovek, koito se otkazal ot putuvaneto si i si iska dokumentite, sred koito bilo i razreshitelno za spasitel(original). Te mu kazaha che sa gi izhvurlili.... BEZ KOMENTAR!

Az li sum unikalen sluchai, ili vsi4ki zaminali s Tazi prokleta firma sa pulni kalitkovci....... Preporuchvam vi VNIMATELNO da izbirate kude si puhate... glavata :D

^^^D
22-04-2004, 03:09 AM
mi ne 4ovek ne si edinstven
taa firma sa zle mnoo ma to v Bg e taka si4ko
tva trea da e v zimniq dvorec
i moita sakvartirantka se probva s tqh dva pyti ma ne stana rabotata
4aka cqlo lqto za nekvi dogovori i permiti
te nikvi e-maili ne pra6at - poznat slu4ai
i daje trydno ti otgovarqt na tvoite
tam kato ide6 na mqsto - pylna ludnica - na edin obesnqvat edno , na dryg korenno razli4no
vurhut be6e 4e bqha izgybili job offera na moita sakvartirantka
ne se i nameri
kaaha i 4e e zakusnqla s podavaneto na nekvi si tam dokumenti kato tq be6e podala sa6ite mnoo predi iskanata data - te sa zabavili si4ko i ot amerika vednaga sa q znali !
cqlata rabota e 4e te izpolzvat parite na vlojilelite , razigravat gi koloto moje po - dylgo za da uveli4at pe4albata si i posle ...
NI6O
ei tva e dalaverata da te svetna

Riptor
22-04-2004, 12:25 PM
Kude beshe kato se zapisvaaah!? :D Edno ne mi e qsno, kakva faida imat da te motaqt, kato ako ti svurshat rabota shte ti vzemat parite, a ako ne ti - nqma. Izliza che ne iskat da pechelqt, koeto e nelogichno. Ili polzvat tozi biznes za prikritie na neshto, ili po rojdenie sa idioti. Da ne zabravq da spomena che mi vurnaha SAMO polovinata dokumenti, drugite gi nqmalo.....:confused:

Nqkoi ima li predstava kakva firma e Amerix? Kato kachestvo i nadejnost.

^^^D
25-04-2004, 01:50 PM
za Amerix ni6o ne moga da ti kaja...
ama ti ne me razbra
kato te bavqt i ne ti vyr6at rabotata polzvat parite ti
a ako ti q vur6at pak ti vzimat parite , no delqt s angliiski posrednik
a te pe4elqt mnogo pove4e ot tva da ne ti svyr6at rabota...
a za tva dali praat ne6o drygo nelegalno ne znan
samo 4e vnimavai s tea firmi i az silno ti prepory4vam flether lynd
drygoto e glupost !

Riptor
04-05-2004, 03:37 AM
Kakwo e flether lynd?:confused:

^^^D
04-05-2004, 09:45 AM
те са представители на Inter Exchange за България.
мноо точни

Riptor
07-05-2004, 03:23 AM
дай инфо де... за "flether lynd" даже Гугъл нищо не знае...
Сайт, ел. поща.... фърляй насам... :D

slun4ogled
12-05-2004, 07:23 PM
Ami az puk da vi kaja edna moq priqtelka e mnogo dovolna ot Vector-1,daje tazi godina pak 6te hodi v USA.No puk druga -taq godina se zapisa za Work and travel-UK i da vi kaja golqmo vurtene q vurtqha,to ne be6e Job fair,neznam si kakvi dokumenti bqha,ludnica i mai se otkaza,to i bez tova se precakaha vizite za ostrova.Ta tova znam az .Ina4e ot firmite-preporu4vam Orange i Fletcher lynd,struva si,ni6to 4e v Orange e malko po-skupo.

Riptor
15-05-2004, 04:41 AM
Добре де, дайте малко повече информация за тоя flether lynd. Даже гугъл не знае какво е това. Да не сте сбъркали името?

slun4ogled
15-05-2004, 10:38 AM
Vlez v saita im-www.fletcherlynd.com,imam i telefon ,no neznam dali e aktualen-02/981 88 91

Riptor
22-05-2004, 02:37 AM
Слънчоглед! Да огряваш всички наред! Мерси!

slun4ogled
26-05-2004, 02:03 PM
WELCOME!!!!