View Full Version : ne znam za6o ...
TOVA E SAMO ZA TO4NO OPREDELENI HORA , KOITO VQRVAM 6E RAZBERAT POSLANIETO ILI PONE 6E SE OPITAT ...
ve4e dosta 4esto mi se slu4va okolo men da mi namekvat ili podhvurlqt 4e samo sam bila se " cepila " vuv foryma , koeto ne me drazni , za6oto az znam 4e VE4E takia ne6a sa dale4 ot men
V smisul dosta hora taka ili ina4e ne mogat da proumeqt 4e tva koeto mislq go kazvam bez zadryzki i ne me interesuva dali te priemat 4e govorq istinata ili smqtat si4ko tva za luja ili nqkvo izbivane na komplexi
istinata ve4e q kazah v temata " AZ ... " , koito jelae ot tqh da q pro4ete i da se opita da q osmisli kolkoto i da mu /i e trydno
nqma ve4e tova koeto nqkoga bqh i ne mislq da go ima vaob6e
taka si mi e mnoo po-dobre
i makar 4e vaob6e ne misleh da se obqsnqvam na kogoto i da e bilo trea da otbeleja 4e tva go pi6a samo za da stane jsno 4e v men ne moje da stava i duma za kakvito i da e prestryvki ili poziorstvo a tova dali nqkoi go vqrva ili ne za men nqma absoliutno nikakvo zna4enie
mi tva e ob6o zeto
a koito iska po-podrobni obqsneniq da me pokani na kafe - i da gleda da e vazmojno - ne da nqkude v USA , Germany , Sofia ili podobni ...
tushe 27-04-2004, 09:09 PM peterburg stava li?
vsyshtnost ne
tuk ne e gotino da se hodi po kafeta
inache ne se symnqvam che bi se syglasila :D
i hich da ne ti puka. vsyshtnost za tova e i foruma.
ako imash kakvo a kazhesh i stiga da ne te myrzi, imash zelena svetlina. a tova dali shte praskash qko postove i reply-i ili shte draskash po neshto ot vreme na vreme si e chisto lichen problem.
St.George 27-04-2004, 09:46 PM Emi bravo ^^^D,ne znam po kav povod to4no go pishe ama si napisala baja gotini raboti.I az govorq kvoto misla i tva se dalji po skoro na fakta 4e mraza da me lajat ta ottam i az ne laja i ne plqmpam laji i ne si izmislqm razni gluposti,makar 4e nqkoi pat to4no zaradi tva izglejdam zatvoren i studen,ama EBAL SAM IM MAIKATA NA TAKIVA deto me(i ne samo mene) razbirat pogreshno,shoto ot edno ot nai omraznite mi neshta e lipsata na tva da otsiavash koe e istina i koe ne,na pravilnoto i nepravilnoto,
ema javno nqkoi hora ne sa dorasli dostata4no za da napraaat razlika.
Emi tova beshe,opravaite se 4e she si umrete tupi
tushe 27-04-2004, 09:51 PM i znachi ti mozhesh vinagi da otsqvash istinata ot lyzhata??
ahahahhaha
be tva e verno
OPRAVAITE SA 4E 6A UMRETE TYPI :D
ma nqkoi umirat i ne razbirat 4e sa bili typi prez celiq si zemen jivot
tva e i mnogo otnositelno
6ot nikoi ne se smqta za typ dori typiq , nali taka
St.George 27-04-2004, 10:22 PM Emi parvo do Tushe:nikade ne sam pisal 4e moga da otsqvam si4ko a ti toku shto potvardi ednoto mi tvardenie,e na vseki mu se slu4va ponqkoga da sgreshi,ama gledai da ne stava mnoo 4esto,shoto v edin moment sha zeme da ti stane navik.
Sega za ^^^D,edinstveno ne razbrah kak da talkuvam poslednia red za tva razglejdam nai-loshia variant,namek 4e moje da sam ot grupata na "Tupacite"
Emi to naistina nikoi se ne smqta za typ ama i vseki pravi ponqkoga tupotii vaprosa e da se useshtash v pove4eto ot slu4aite 4e si se izdanil a ne da si otstojavash poziciite i si mislish 4e si vinagi prav.
Just thing before do it
6o pa se slaga6 v grupata na typacite ....
tva e tvoe re6enie samo
a da - trea se priznae6 za neprav kogat si osuznal 4e e taka
ama kogat ne si osuznal - 6o pa da ne si otstoiava6 poziciite?!
St.George 27-04-2004, 10:54 PM E az samo dopuskam 4e moje da sam ot tapite a ne se slagam tam.
tushe 28-04-2004, 12:25 AM Originally posted by St.George
EBAL SAM IM MAIKATA NA TAKIVA deto me(i ne samo mene) razbirat pogreshno,shoto ot edno ot nai omraznite mi neshta e lipsata na tva da otsiavash koe e istina i koe ne,na pravilnoto i nepravilnoto,
ema javno nqkoi hora ne sa dorasli dostata4no za da napraaat razlika.
az ne kazah "blazhen si, shtom mozhesh vinagi da otlichish istinata ot lyzhata!"
az chestno kazano popitah, shtoto ako si poglednesh sega napisanoto, izliza che ne ti haresvat osobenno horata, koito ne sa v systoqnie.
mi da, ebi im majkata! interesno tova "im" za celiq svqt li se otnasq? ili samo za choveshkiq rod?
Jab4o 28-08-2004, 03:37 PM аз съм на мнение, че понякога е по-добре да кажеш цяла лъжа, отколкото половин истина. много често вместо да кажа истината си съчинявам някоя лъжа и си спестявам много време и нерви, като в същото време не страда никой. също бих предпочел от време на време и на мене да ми спестяват някои неща... така че аз не съм от тея дето ''винаги казват истината, без значение дали човека отсреща ще го заболи''
Napoleon 10-10-2005, 05:57 PM az lichno se slagam v grupata na nai-golemite tapaci, dori bih kazal che sum nai-golemia tapak. ^^^D, obicham xora kato teb, otvoreni za novi priatelstva, opisvashti sebe si i jivota si bez svqn, v kompaniata na koito nito edin chovek nqma da se chuvstva izlishen. i poneje umeq da otlichavam istinata ot lujata, da znaesh, che ako nqkoi den edin psevdogangsta lujeraper hodesht s gega po ulicite i s neizlechima mania za velichie te pokani na kafe, nqma da e zashtoto iska po-podrobni obqsnenia, a zashtoto iska da mu lapash carevicata slqnootdelqiki pod suprovoda na sevilskia brusnar (mrusnata versia)
на мен тва ми е пределно ясно . ясно ми е , че и този , който се прави , че иска обяснения и търпеливо изслушва - пак иска тва с царевицата и подобно . друг е въпросът дали ша стане нали . такиа кат теб под път и над път нали ма верно що да не си щастливеца нали ... щот па нали ако не съм аз се ше намериш някоя " да ти лапа царевицата " за секой влак си има пасажери , нали . Нали в моя компания верно не може да има някой дет да се чувства излишен , поне се опитвам . щот аз съм открит човек , доколкото ми е възможно , и приемам секви мнения , изслушвам ; друг е въпросът тука , че смятам почти сички мнения за тъпи щот са почти винаги такива exept mine ест. :eek:
така , че твоето желание не ме учудва , нито пък ме учудва това , че си го споделил открито - и аз се радвам на такива ора евала . гледай само царевицата да е добре сварена секи път щот никога не се знае кога ще настъпи момента да бъде лапната , нали са сещаш :) дано имаш успех , че си ми симпатичен /да не повярваш / не за друго
Napoleon 18-10-2005, 09:58 AM e kak nema da sum ti simpatichen!
| |