View Full Version : kakво е мнението ви за ^^^D ?

Страници : [1] 2

I-co
28-04-2004, 03:38 AM
Dnes mi popadna (vsa6nost v4era) tozi sait ,koito mi se struva zaintriguva6t i interesen.pro4etoh pove4eto temi ,zapoznah se s dosta mneniq,slojih nqkolko posta,no edno ne6to me porazi osobeno i tova be ^^^D tova momi4e me o4arova s nqkakav specialen ov4i 4ar.Ne znam za6to e re6ila da gubi vreme pi6eiki postove i reply-i (sredno po 5,22 na den),no kato gi p4ro4itam ustanovqvam 4e foruma izob6to ne bi izglejdal po prazen (smislovo) ako se premahnat...
za neq :"si4ko e igra na po - umniq pe4eli - celta e da ne se ostavq6 da te zatapqt , vinago da ima6 gotov otgovor za vsi4ko ili pone da ne misli6 mnogo kat zeme otgovara6 ...
be kato cqlo kat nqma kvo da kaje6 svesno si zamul4i pone
ne naranqva6 horata a i ne se prai6 izli6no na typak da t razberat si4ki"
iskam da poqsnq 4e tova ne e mnenie ZA ^^^D,a e pisano OT ^^^D,kolkoto i stranno da zvu4i,kato se vzemat napredvid napatstviqta i kam starite djointari za zna4enieto na dumata ganja ili savetite kam majete pribqgva6ti do samozadovolqvane...
vsa6nost sled pro4itane na postovete i v "Бой на manja-street"
6te razberete za kakvo stava vapros...
Ot druga strana ima hora koito q vazhvalqvat,predlagat i oskari,celuvki,glavni sekretarski mesta v ne4ii haremi....
A kakvo e tvoeto mnenie po vaprosa?

tushe
28-04-2004, 02:45 PM
ok
ta znachi po povod vyzhvalqvaneto:
v dosta ot mojte postove pisha s ironiq ili se byzikam.
az po princip kym vsichko se otnasqm na pryv pogled kato na majtap. tova che naistina vlagam, kakvoto mislq e otdelen vypros.

az imam edna dosta nepristypna gledna tochka. ne znam kak tochno da q izkazha, no zvuchi neshto kato: vsichki hora sa ednakvi i nikoj ne e po-dobyr ot drugiq.
dori ima takava bozha zapoved v hristiqnskata religiq, makar che az sym div ateist. neshto si tam za idolite
molq ne se nahvyrlqjte na tazi moq misyl! az dori nqma da se opitvam da q zashtitq.

a za ^^^D mislq che e pechena. tova che ponqkoga prekalqva, golqma rabota! mojto mnenie po tozi vypros napisah v lichniq forum na ^^^D

terzata
28-04-2004, 10:58 PM
I-co,napulno sum suglasen s teb,man...

pencho
29-04-2004, 10:09 PM
демек дайте да се изхвърлим по-яко.

аре на надплюване?

няма смисъл.. доброто винаги печели.

Alice
30-04-2004, 03:57 AM
Nova sym tuk, ima da se ucha.
Kakyv e toq idol ^^^D. Vidqh samo mnenieto i za "typite studenti" i... Shtqh da umra ot smqh.
OK. Ne se zaqjdam, no nikoi ne moje da razbira ot vsichko. Trqbva da ima nqkakvo ogranichenie za takiva vseqdci!

tushe
30-04-2004, 10:29 AM
ogranichenie li ?
i koj shte igrae rolqta na arbityr ?
mozhe bi trqbva da privikame buda? ili toj ne e dostatychno mydyr, za da reshava bezpristrastno ?

vseki si ima svoe mnenie, a tova, che nqkoi ne sa syglasni s nego (mnenieto) e syvsem normalno. inache zhivota shteshe da e skuchen, ako vyobshte mozheshe da syshtestvuva v takyv vid.

edno malko otklonenie: alice, procheti nechij "reply" v "Word Association Game" i se opitaj da si syzdadesh mnenie za choveka. ne stava taka!

Alice
30-04-2004, 12:52 PM
Stava vypros za lichnoto ogranichenie. Tova vytre vyv vseki chovek. Neshto, koeto da go spre predi da se izcepi.

^^^D
01-05-2004, 02:27 AM
общо взето видях , че ме " нападат " такива индивиди , които не могат ( по прекалено разбираеми причини ) да се справят с " овчия " ми чар. I-co i tercata - кво да се очаква след като ги позабих на няколко пъти.
ма заклевам се не беше нарочно - то те са си виновни , щото аз не праа такиа раоти без причина .
а вече отделно поясних , че треа да си супер незаслужил отворко или супертъпо да се изказваш неподготвен , за да ме предизвикаш. макар , че признавам си първите повече имат успех в предизвикването.
I-co , човек , виждам , че внимателно си разгледал post-овете ми , за да отделиш някои от фразите в тях - според мен напразно изгубено време - много по-напразно от моето , което " губя , пишейки "изцепки " във форума . а като се има предвид , че си го отделил и за супертъп замисъл - какво мислят хората за мен - смятай .....
ма няма лошо - винаги съм казвала , че всеки разполага с времето и живота си и ги използва както намери за добре ...
относно това , че съм те впечатлила с " овчия си чар " съвсем не смятам , че е така - напротив - може и твърде нескромно да прозвучи , ама аз смятам , че съм те впечатлила в обратна посока - иначе нямаше да си правиш труда да питаш хората кво мислят за мен и да събираш няква допълнителна информация по въпроса - поправи ме ако греша
се пак ако някой се дразни от нещо се стреми най-малкото да го избягва , а не да се " натриса " сам на него
terzata , за теб мога да кажа , че освен да се съгласяваш друго не знаеш - бе ти собствено мнение нямаш ли бе човек
Alice - аз никога не съм се стремяла да бъда идол на някого - тва , че някои хора ме праат да изглеждам такава е друг въпрос , на мен просто не ми е цел и не ми треа ; хората те правят да си такъв , какъвто си
а аз съм такава , каквато съм - ако щеш секи си ме възприема по различен за него начин , четейки кво пиша тук ;
за мен е важно ДА БЪДА СЕБЕ СИ - да не се изгубя , защото ми се е случвало - а тва как ме възприемат останалите за мен остава на заден план - макар , че казах , че останалите те правят тва , което си
аз искам да се чувствам комфортно със себе си - или да съм доволна самата аз от това , което съм , от действията си - да правя и пиша ако щете , това , което на мен ми харесва , без да се съобразявам с никого освен с мен си - и най - важното - аз казвам истината , мразя да лъжа и да ме лъжат , колкото и банално да звучи тва - за пореден път го казвам
а относно затва , че не може един човек да се изказва по много / всички въпроси - е с тва супер не съм съгласна - поне ако те интересува нещо ме питай - аз МОГА ДА СЕ ИЗКАЗВАМ ПО СИЧКИ ВЪПРОСИ
хубаво е да имаш мнение за сичко , а не да оставаш равнодушен и безучастен - с овчи поглед , забит в пространството без мнение и вече наистина с " овчо очарование " - щото някои хора едва ли могат да обяснят кво ще рече за тях термина , който самите те са използвали
ай и както казват - НЕ СЕ МЪЧЕТЕ МНОО ДА МЕ СВАЛИТЕ ОТ ТРОНА , ЗАЩОТО " ДОБРОТО ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ " !
прощавам ви , деца мои - остава бог да ви прости :D

St.George
01-05-2004, 10:36 PM
Hi na si4ki e sega i az she si kaja mnenieto parvo za ^^^D 4e nejnoto pismo go 4etoh parvo.
Mi ne mu e typ zamisala na Ico we,kvo losho ima v tva da 4uesh nqkoe drugo mnenie za tebe.
Pak i spored men nqma tapi vaprosi(e ima izklju4enija de),a ima samo hora koito ne mogat da otgovorat.Ta sum zabelqzal 4e typ se nari4a vaprosa 4iito otgovor ili e prekaleno kys,ili se svejda do otgovor tip "DA" i "NE".Emi po dobre da kajej 4e ne ti se govori,otkolkoto da kazvash 4e vaprosa e tup.
Makar 4e ^^^D javno se e zainteresuvala shtom e napisala tolkova mnoo text(ti kolko vreme go pisa be Deni).

Sega za I-co:
Mi na mene li4no mnoo mi haresa kak pogna ^^^D-to vav temata za 4ekiite i se oformi edin mnooo gotin spor,ma struva mi se mnoo navatre i priemash mnenieto,nqkak si prekaleno li4no mi se struva.Vse pak e samo edin forum be da mu eba maikata,nishto povo4e pak i tq da ti ne e potencialno gadje ta tolkova mnoo iskash da i nabiesh v glavata 4e trqbva da se praat 4ekii ot vreme na vreme,tq sama shte se ubedi s te4enie na vremeto.Ina4e pak kazvam za drugata tema imash "full support"
ot moja strana.

Za terzata:
Toja otgovor bratle e meko kazano typ,zemi ta napishi neshto pove4e ot edno izre4enie za da vidim 4e ne si absoluten maloumnik,ZASHTITI SI POZICIITE.Vsqko mnenie koeto izkazvash
trqbva da mojej i da go zashtitavash,nali taka?

Za drugite:Emi bravo we dobre 4e ste vie ta se oformi oshte edno mqsto za spor,a az mnoo obi4am da sporq.V protiven slu4ai celia toja forum shteshe da e ebasi sduhanoto mqsto.

Aide buy buy

Unregistered
02-05-2004, 12:13 AM
maloumnik,bratle,e tozi,koito bulva tonove pomiq,bez da kaje nishto smisleno - sushto kato teb!!! ne znam kolko zadulbocheno chetesh postovete i dali vuobshte gi chetesh ama otdaleko si lichi,che vuobshte ne si v chas...

Unregistered
02-05-2004, 12:17 AM
^^^^D,pozabila si me nqkolko puti??? she me spukash ot smqh,chesno...vsushnost prostotiqta ponqkoga e zabavna,taka che tozi put samo shte ti se posmeq...

St.George
02-05-2004, 12:40 AM
Do tapaka koito daje neznae(predpolagam) kak da se registrirta.
Mi ti brato ako naistina beshe shvanal 4ast ot po gore napisanoto nemashe da napishesh 3 reda ami shteshe da napishesh neshto smisleno,ama tva poslednoto shte e istina samo ako koificienta ti na inteligentnost ti e malko nad srednoto nivo,no javno ne e.
Na si4koto otgore si i tolkova tap 4e ne mojej da razberesh konkretno za mene i za ^^^D ko se opitvame da ti kajem,ama tva pak proizti4a OT LIPSATA na moza4ni kletki.
A shto se otnasq do prostotiata,emi dobre 4e ima i takiva kato tebe ta otvreme na vreme da ni pripomnqt 4e prostotiqta e zabavna,ma to v tvoq slu4ai si e napravo ot4aivashta.
I za posledno ne se pishe ^^^^D a ^^^D

Latino_4arovnik
02-05-2004, 01:05 AM
Razdavam oskariiii za komplexariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............ ..
I-CO , ako iska6 i v harema te fkarvam , brato....
Moje i da si haresa6 nqkoq ot zavoevaniqta mi ... mesto da juli6 kompotnata 4ekiq....Maitap weee :))))
Ti pe4eli6 nagrada za nai-energi4en mladej, koito neponosimo atakuva moje bi edinstvenata pi6e6ta vyv foruma(redovno)jena...
Evala... ako iska6 da q nqma.... koeto qvno iska6... ne sym syglasen.Opitai se da q provokira6 , ne atakuvai na posoki s krainite mneniq.. izob6to ne q poznava6, sladur...
Ima si dosta pliusove jenata...

Ne razbra li 4e tuka si praim kupona.. i ne iskame da se kick-vame edin drug...
Nadqvam se , 4e Fredy 6te ti obyrne vnimanie :) , don't worry ...samo 6a si smeni6 nik4eto .... :))
I are opitai s malko po-globalni i interesni temi , vmesto da atakuva6 nai-iako 4ate6tata tuka jena....

Atakuvai Iliana.. tq e podglasni4ka na ^^^D i dori si nqma mnenie.. samo se prai na interesna...

be happy....

I-co
02-05-2004, 03:29 AM
Latino_4AROVNIK parvo iskam da ti blagodarq za 6edrostta,no vsa6nost ne....zadraj si Oskarite-vse pak sam si si gi zaslujil !!!!
pi4,iskam da ti kaja ,4e moq harem e dosta pati po-golqm ot tvoq,za6toto osven 4e razpolagam s neograni4eno koli4estvo cifri imam dosta dobri fizi4eski danni i sobstven stil i 4ar...a ne kato teb krieki se zad kompleksarski nick,praveiki se na osobeno ostroumen i opitva6t se da napravi nqkoq online-svalka 4ovek...
"....Obojavam glanca ti.. celuvam te!
...dami koito ne si poznavat telata moga da kaja... DAMI ... DO OVLAJNQVANE ....LEKA TEJKA NO6T!!! ...
...Neka ne zabravqme , 4e ^^^D mi e dobra priqtelka i go pravq zaradi neq... Celuvki Deni...
ama vie ste sladurite i 4arovnicite...Az sym 6ibaniq psiholog...s du6a na latinoamerikanec, s dylg na voenen, s principi na psihiatyr , s podhod na priqtel...
koito ima nujda ot men da se obadi !!! ^^^D mi ima telefona...
^^^D prodyljava6 da me iznenadva6 ..kraino vreme e da se vidim i da se obrazovam...ne misli6 li ?......."
be kakvo da i kaja-samo edin kompleksar moje da nari4a drugite hora kompleksari ,tesnogradi i da razdava oskari (6toto moq ne e parviq,koito si dal vav foruma)
Kakvoooooo??? 6eguva6 se ....ne go misli6 tva naistina....6to ne kaza po-rano...NQMA6E DA GI PI6A TIQ REDOVE....:eek:
Prosto iskam da ti kaja da ne obikalq6 po stapkite na ^^^D iz foruma i da razqsnqva6 i poqsnqva6 kakvo bila mislila i kakvo bila pisala..tq i sama go moje i pravi...
ako tolkova ti e nujno moga da registriram desetina jenski nicka i da slagam po 100 Posta na den,za6toto nikoi ne se opitvam da izhvarlq,a da q nakaram da se zamisli vahu tova koeto pi6e,za6toto sled parviq pro4eten nein post i se kefih,sled vtoriq se u4udih,a po-natatak se 4udih dali e vazmojno 23-godi6no momi4e da misli po podoben na4in...qkosta na edin 4atar (kolkoto i subektivno da zvu4i) spored men ne se izmerva po koli4estvoto ,a po ka4estvoto na napisanoto...
kak da razbiram napisanoto ot teb 4e tuk ne se kick-va,no se nadqva6 Fredy da mi obarne vnimanie...Predpolagam 4e ne si homo i 6te te pomolq da NE me nari4a6 sladur...ne moga da go priema ot maj!
Ako posta i nick-a mi ne badat iztriti do sedmica ti obe6tavam 4e 6te otvorq nqkoq po-globalna i interesna tema-za razdelqneto na Afganistan ili sastoqnieto na medicite v Libiq...(dano te uspokoqvam malko)
Iliana si ima "sobstveno mnenie" i ne se pravi na kapak na vsqka tendjera,taka 4e po-skoro q uvajavam otkolkoto da imam ne6to protiv neq....tova 4e i tq ne odobrqva misleneto na ^^^D ne e pri4na da q atakuvam!
o6te vednaj izvinqvai ako sam te nastapal nqkade...mnogo kasno razbrah 4e se 6eguva6...Priqtno 4etene na Freud!

Unregistered
02-05-2004, 10:49 AM
IQ - 148...mai e dosta nad srednoto nivo,a sum ubeden,che e dosta i nad tvoeto...za razlika ot teb obache az ne prekarvam golqma chast ot vremeto si pisheiki otgovori na jalkite vi napadki. tova kolko ste inteligentni VIE (dvamata s ^^^D) se vijda ot,hm,ogromniq kup gluposti,koito s takova golqmo jelanie pishete vuv tozi forum...e,sigurno se mislite za mnogo umni i ujasno zabavni,no ste dalech ot istinata,a postoqnnoto vi tupane v gurdite samo dokazva kolko elementarni ste vsushnost...osven tova zabelqzvam dosta agresiq v posledniq ti post, nima neshto sum te zasegnal s dumite si??? e,spoko,tazi agresiq q otdavam na ochevidnoto ti slaboumie...i vzemi TI napishi 1 smisleno izrechenie,shtoto osven da psuvash i laesh drugo mai ne mojesh.

a kolkoto do tova kak se pishe ^^^D ili ^^^^D,dude,i just don't give a fuck!!!

^^^D
02-05-2004, 05:02 PM
значи хубаво е да знаеш как да се обръщаш към даден човек , дори когато го атакуваш - това най-малкото ще намали ефекта от мислите му , че се занимава с абсолютен олигофрен
заслужава ли си наистина...
колкото до това , че пиша дълги post-ве не виждам какъв е проблема - ако искате ги четете-въпрос на личен избор - явно аз съм имала какво да кажа щом съм преценила ; аз никога не говоря тъпотии и безмислици за разлика от други хора ( за съжаление броят им се увеличава неимоверно много - не говоря за форума , а в световен мащаб ) .а съвсем скоро ме посъветваха да пиша по-дълги post-ове , така че мисля наистина да се възползвам от съвета
така - за Fredy-не мисля за разумно да се намесват хора , които така или иначе не са намесени , било той или който и да е друг ...
и защо пък мислиш , че някой ще ти изтрие nick-a-споко , се пак трябва и клоуни да останат иначе съвсем ще се отчаяме от положението си !
по принцип не разбрах - с тва за харема - ти за бройкаджия ли се имаш , щото теа са ми най-омразните , а и на много жени също ; и как може да си сигурен , че харемът ти е по-голям след като още не сте се доуточнили с бройката - или нещо на private сте го направили
и накрая - мразя да се занимавам с такива , за които спасение няма - в смисъл ако виждам , че някой " плаче "за помощ винаги се опитвам да помогна , но след като той сам не си помага аз вече не се вписвам в картинката - В ПРЕВОД -достатъчно се занимавах да ти отговарям на нищо-неказващите post-ове , I-co , не мислиш ли ... ако в скоро време не напишеш нещо смислено , дори и да продължаваш да ме атакуваш - нека поне да е основателно и да ме накара да се замисля поне малко - мисля повече и да не се занимавам да ти отговарям , че и без тва достатъчно трафик бутам
като начало можеш точно и ясно , без излишни опити за оригиналничене , да ми изясниш каква е причината отначало да си се кефил на post-овете ми , а след това внезапно да си се изумил ... аз поне смятам , че стилът ми е един и същ от началото до сега и не виждам как моге да се кефиш на нещо мое и в същото време да се изумяваш - в отрицателен аспект - пак на нещо МОЕ
е не казвам , че е невъзможно , но все пак опитай се поне да обясниш защо , ма така , че да мога да те разбера , а с мен и всички
повярвай ми , че въобще не желая да нападам някого без причина и за пореден път ти казвам , че не се мъча да се правя на интересна или на нещо , което не съм в името да впечатля някого или да ме издигнат в култ
IT'S JUST ME !
ай , чакам с нетърпение обяснението ти , ама наистина те призовавам да е нещо смислено и обосновано , защото дотук дори и не си почувствал колко остра мога да бъда, уверявам те ( няма да те наричам сладур - а и не е в стила ми )
:p

I-co
02-05-2004, 05:41 PM
za da ne se prinizqvam na nivoto ti 6te bada kratak i lakoni4en:
1.posta be prednazna4en za Latino_4arovnik
2.nikoi ne iziskva mnenieto ti sled vseki post
3.za da ti stane po qsen edin post go pro4eti,pomisli 10 sekundi ,pro4eti go o6te vednaj i togava 6te vidi6 4e si go razbrala(pone pri pove4eto hora e taka)!!!

Latino_4arovnik
02-05-2004, 05:42 PM
Uvajavam kopy-past-vaneto , pi4...
A we vseki den li stava6 sys zadnite 4asti na gore...
Are opitai se da byde6 globalen.Atakuvai i predlagai.Bori se i za6titavi tezi.Sryjavai se s koito si iska6.Broi si broikite v harema .. i zapomni , 4e tva s harema dori ne sym go izmislil az... jalko , 4e si 4el samo moite postove, kogato si me analiziral..
:)
Ne , ne iskam da povqrvam , 4e si , no si atrakciq, bratle...
mai naistina 6te ti se otdade ot syrce da se izrazqva6 s psuvni vmesto da analizira6 4ovek po forum...(vse edno da gleda6 na kafe ,,, ili da hvyrlq6 bob , tolkova ti e 6ansa da uceli6 li4nostta....
Mi az ne vlizam 4esto tuk.. celta na foruma e da pe4eli hora , Denica(^^^D) mi e sysedka, za tvoe svedenie.. ne se bockame i nqmame nujda ot zadovolqvane 4rez i-neta ....
Kolkoto do iliana pro4eti pak dali tova to4no ti kazah za neq...
Ne iskam da stavam grub , no ... Bratle izob6to ima li kapka alternativa v tebe... Kakvo te tormozi..
Ako moje6e da analizira6 pone malko situaciqta .. prosto bi zalojil na humura i 6outo vyv foruma..
No qvno prosto cennostnite ni sistemi se razli4avat.. kakto i vyzrastta ti ot moqta...

p.s. Piini edno i 6e se seti6 , 4e cqlata taa rabota si e maitap...
p.p.s.Latino_4arovnik - 2 pyti republikanski 6ampion po sportni tanci i nastoq6t voenen(ne naboren :)) injener-himik!!!Ne se bezpokoi ne 6te se pre4upq...Istinata za moeto az nikoga nqma da te ogree , ako samo atakuva6... Vyzmojno e dori da si dopadnem kato priqteli :)
p.p.p.s 4eti Teri Prat4et :)))) - uspokoqva najejenite nervi...
p.p.p.p.s. Vqrvai v dobriq ton i ne se vryzvai 4ak tolkova...

I-co
02-05-2004, 06:12 PM
kato se zamislq to4ka 3 mainqma da q razbere6 taka 4e tam otgovora mi 6te e po-dalag:
1.otgovarqm po na4ina po koito sa me zagovorili!
2.Nqmam protiv 4e sa ti dalgi postovete,neudobrqvam 4e gi pi6e6
3.Latino_4arovnik pisa:"Nadqvam se , 4e Fredy 6te ti obyrne vnimanie , don't worry ...samo 6a si smeni6 nik4eto .... ) "
izglejda ti e nad razbiraneto smisala na tova...
vsa6nost spiram da natovarvam umstveniq ti bagaj...
pro4eti o6te 2-3 pati postovete v taq ema i sama 6te polu4i6 otgovor na ni6to-nekazva6tite si vaprosi
P.S. a da otnosno vaprosite ti ,za koito nqma otgovori na prednata stranica:
mislih 4e tvoeto e nqkakav vid 4ustvo za humor,a posle razbrah 4e i vqrva6 i za6titava6 detinskite raboti,koito pi6e6...
Ne se pritesnqvai za men ,az sam spasen,koeto ne moga da kaja za teb ...
think about it!!!

i 6te te pomolq ako ima6 ne6to da mi kaje6 da go pravi6 li4no!!!!
Temata tuk e kakvo mislqt horata za teb....:cool:

I-co
02-05-2004, 06:15 PM
keep it real!

Latino_4arovnik
02-05-2004, 06:30 PM
I keep it real :)

Kurt Meyer
02-05-2004, 06:40 PM
Guten tag mein kleiner. Ich habe eine frage fur dich. Warum schreibst du diese scheise Du kanst nur eine sache machen- zu hause gehen und wenn du alein bist eine wikse machen.

VENGEANCE
02-05-2004, 06:43 PM
ICO GO DYRVI ZA ^^^D...
posledstviqta

^^^D
02-05-2004, 07:31 PM
ей , човек , земи та виж ко пишеш най-накрая , че стааш ма трагично смешен
не се разбира към кого се обръщаш
кой post по-точно е за мен предназначен и кой за Latino_4arovnik
и да - голямо дете съм , ама че съм умна треа си е проличало
в смисъл аз знам кога е време да си дете и кога треа си възрастен
ако мислиш че ше ме впечатлш по начина , по който си избрал треа ти кажа , че твърдо вървиш по грешен път !
а колкото за тва , че си заплашен с некъв вид kick от форума вече ти казах - теа работи са безмислени и не бива да се прилагат освен в некви ма извънредно крайни случаи - само глей и ти да не станеш такъв , че натам се запътваш...
ако не си разбрал досеа аз ти давам съвети - които ако искаш приемаш , използвам възможно най-добрия си тон и гледам да не влизам в твоя атакуващ стил - така , че не виждам кой до чие ниво се принизява - май аз до твоето - ма споко аз съм свикнала и не ми праи впечатление - каах ти много тъпи ора и психопати заливат Земята и отърване няма - макар че сичко е субективно де ...
аз не се нуждая от помощта на никога - моа да си се справям с такиа като теб щот умствения ми багаж е значителен и едва ли мислиш че ше карам който и да е да използва " властта си " и правата си за да се наложи в крайна сметка да си сменяш nick-a
и последно - не е задължително да използваш негативизма като рекламен трик за привличане на внимание - достатъчно е да си естествен или те е страх че ако си няма какво да привлечеш ...

I-co
02-05-2004, 07:38 PM
mnogo dobre se razbira ...tova 4e ti ne moje da razbere6 si e tvoi problem....ima topici za taq rabota...
obarni po specialno vnimanie na to4ka 3 :
3.za da ti stane po qsen edin post go pro4eti,pomisli 10 sekundi ,pro4eti go o6te vednaj i togava 6te vidi6 4e si go razbrala(pone pri pove4eto hora e taka)!!!

I-co
02-05-2004, 07:46 PM
Scheise schreibt man mit doppel s oder ß-nämlich Scheisse ,
Wikse -Wichse nicht alein-allein
ja ich kann das,aber es gibt immer alternative Lösung!

Fredy
03-05-2004, 01:05 AM
Айде стига простотии

/оффтопик

2 pyti republikanski 6ampion po sportni tanci

Латино, в кой клуб си бил?

бтв, познавам лично основателя на варненския клуб - Кирил /един белобрад пич, ако си се занимавал сериозно няма начин да не го знаеш, не им знам фамилиите, щото си говорим на малко име/ както и Франциска /също от варненския/, която по едно време знам че се представяше супер успешно в Европа /Виена, Прага.../ ... кажи ми кога горе долу си тренирал, ако сме се засекли в годините, няма начин да не сме били заедно по състезанията /преди 4-5 години за последно тренирах.../ ... само разликата във възрастовите групи :)...

та въпроса ми е кои години и в коя /кои/ дисциплини /така ли му се викаше?/

Latino_4arovnik
03-05-2004, 09:23 PM
2001 g 2ri april republikanski turnir ...klas 18d+d - Plovdiv(zala stroitel)
2001 g iuni otvoreno pyrvenstvo ...klas 18d+d- Kazanluk(zala arsenal)
preminah v "C" po to4ki...
2002g iuni otkrit turnir.. klas 18c+c gr. Vraca(zala Asen Zlatarov)

Laureat po sportni tanci za nai-mnogo pyrvi prizove v sportnata deinost...Tva e kym HTMU.....

TSK "LOTOS"-SOFiA .. Krasimir i Svetla Nikolovi...Ot 1999- do2002...
KST"LIna"pleven - Sevda i Kosta Kostovi... ot 1997-do1999g.
KST"AMOR" Veronika Anastasova ot 2003g.... ne se systezavam :)
ve4e tancuvam za udovolstvie i ...ako si v bran6a kaji mi do kade ti si stignal!!!
Na men mi ostavah 8 t. do "B" i... partnerkata zamina za Norvegiq! Tam e ve4e "A"- standart - Rosica Ivanova
nikade ne sym kazal syvyr6en ili velik....uto4nenieto be6e - BORBEN i INICIATIVEN...nqma da se pre4upq... - tva be6e kym I-CO , a ne za vyzhvala...
syjalqvam , 4e izob6to spomenavam tiq raboti...
ne iskah da paradiram...
sorry..

pencho
04-05-2004, 12:10 PM
Originally posted by I-co
1.otgovarqm po na4ina po koito sa me zagovorili!

http://mahorka.cult.bg/forum/smilies/conf44.gif http://mahorka.cult.bg/forum/smilies/spanking.gif

I-co
04-05-2004, 09:26 PM
Живейте си живота както можете....

^^^D
05-05-2004, 01:16 AM
ма ние т'ва правим ...

bad&mad
21-05-2004, 02:22 PM
не съм чел всички мнения в този форум, но прочетох няколко на ^^^D.
Едно беше много зле: " обикалят пияни, напушени и се чукат" или нещо от тоя род.Това как някои решава да прекарва свободното време си е негово решение (дали алкохол, трева, наркотици или mix, НЕ Е ТВОЯ РАБОТА). А по въпроса за секса може опиташ ще жземе да ти хареса!!!!!
МОМИЧЕ ти ако се забавляваш само пред РС и библиотеката, това говори лошо за твоя живот. Не знам да ли си от София или от някое китно място на нашата супер яка родина, но ми се струваш "доста пообъркана кифла".
Това че Ст. град е пълно със селяци е едно на ръка, но познавам много яки хора от там,и им казвам евалата.
Много ми е интересно как си прекарваш времето, и ако не се притесняваш може да отговориш.
ОТ МНЕНИЯТА на ^^^D СИ ИЗГРАДИХ СЛЕДНАТА ПРЕДСТАВА ЗА НЕЯ:

bad&mad
21-05-2004, 02:30 PM
http://prokofiev.ru/prikol/pics/p1/nun.htm

това е адреса с картинката която исках да сложа, но била много голяма за този форум.

^^^D
21-05-2004, 02:35 PM
напълно съм съгласна , че всеки сам си решава как да прекарва свободното си време - в този смисъл дали съм пред PC или в библиотеката си е лично моя работа ...
а тва , че съм пообъркана пак си е лично мой проблем - за тво сведение точната дъма в случая е ПОБЪРКАНА - ма и представа си нямаш колко
за Студ.град - спор няма - има мноо готини хора и не само там
а тва , че се чукат и са напушени - ми па не е ли така :D ( не сички де )
и ако си си напраил труда щеше да видиш в профила ми откъде съм - Плевен дгее
още - не разбрах съвсем ясноо т мненията ми ква точно представа си си изградил за мен - би ли пояснил , щото attachment-а не ми говори почти нищо
а как си прекарвам времето ли - ми в момента по кафета с приятели , мотая се , пред компютъра съм доста често , търся си работа - по възможност в България - още по - добре ще е ако е в Плевен ...
иначе мразя този начин на живот , който в момента водя , но не всичко е перфектно all the time !
засеа толкова - повече срещу заплащане :D

bad&mad
22-05-2004, 09:57 AM
какви пари???
:confused:

^^^D
22-05-2004, 07:42 PM
не очаквах точно такъв reply ама вие си знаете
а парите са едни - най - добре , обаче , ако са зелени !

tushe
24-05-2004, 05:34 AM
striptiza sreshtu zaplashtane oshte li e v sila?
shtoto az sym reshil kato se vyrna v BG da si pozhiveq :)

za men ne se pritesnqvaj. az znam za kakvi pari stava na vypros
shte bydesh shtedro vyznagradena

^^^D
24-05-2004, 02:13 PM
тва да се чува
ба не знаех верно , че има още хора дет да питат " кви пари ? " :D
ма ти си знаеш - тва е добреееее
а за стриптиза :) ще видим - ти си ела пък ...

bad&mad
24-05-2004, 11:27 PM
интересно ми е ^^^D ти какво и къде учиш. май имаш доста свободно време. питала ли си се защо е така. може би щото циклиш.
тъй като виждам че следиш лексиката, за твоя информация няма такъв израз в БГ език "ба не знаех верно", "дет" , "ма" и някакви такива. А, знаеш ли какво е стриптийз, че пишеш за него. Но аз не се съмнявам че ти си ходила или дори ходиш и ще просветлиш нас задръстените.
все повече се зачитам в предишните и мнения и разбирам защо всички са се нахвърлили върху нея - ^^^D има прекалено развито чуство за превъзходство( с незнайно покритие), 100% е била отличничката в класа и са я спуквали от бъзици. И ето сега в 21век в ерата на компютрите и интернет тя е намерила начин да излее всичките shit-ове в нея и пропагандира ограничени схващания за живота.

П.С. нищо лично.

tushe
25-05-2004, 12:59 AM
wuf wuf!