Fking
29-04-2004, 11:52 PM
къде в квартала или в околностите му има сервиз за компютри ?
|
View Full Version : PC сервиз, къде? Fking 29-04-2004, 11:52 PM къде в квартала или в околностите му има сервиз за компютри ? Fredy 30-04-2004, 12:33 AM 2,3,4 blok... v po4ti vsqka staq 6te ti predlojat specializirana pomo6t =) damnedbird 19-08-2004, 05:51 PM Какво се е случило с кочинката ти че ти е притрябнал сервиз - кажи мое и да направим нещо по въпроса... Fredy 19-08-2004, 08:40 PM Ами то се случи преди... как да го кажа - няколко месеца :) в дианабад някаква фирма го оправиха /май беше смарт нещо си ... нз/ а иначе некви джаджи (май кондензатори) по дъното бяха сдали багажа... и някакви щуротии в монитора изгорели:) damnedbird 20-08-2004, 03:14 PM малииии айде за смарта на хард диска ясно ама за кондензаторите на дъното не мисля че ремонта си заслужава.. какво е дъното и какъв е процесора, каква ти е рам паметта - ако искаш имам едно дъно у дома което може да ти свърши работа ама процесора и рама ти трябва да са същите като сокет и слотове за да можем изобщо да го запалим... монитора ако са му изгорели разни неща, има вариант да го оправиш при нас - имаме най-големия факир на тема монитори в цяла Плевенска и Софийска област - уверих се вече в това :D Търсят го отвсякъде при нас ама вече забранихме приемането за поправка на монитори щото те носят направо невъзможни неща и той не може да смогне... Кажи ми какъв е монитора и какъв му е проблема и ще ти кажа след като се консултирам с него каква е вероятноста да е по-добре да го запратиш в коша :p а ако е възможно мога да го донеса аз и ще го оправи ако е възможно... ми май това е... айде! Fredy 20-08-2004, 08:12 PM хух, ще го имаме в предвид за напред :cool: Fking 23-08-2004, 03:32 AM проблема е отстранен вече, но благодаря за желанието за помощ violiti 15-01-2010, 05:28 PM и аз имам един малък козметичен проблем по лаптопа, къде в студентски град мога да го занеса? |