View Full Version : Комикс - "СЕКСЪТ И СТУДЕНТСКИ ГРАД"

Drazen
26-10-2005, 11:59 AM
така оня ден си лафих с админа и той ме попита дали ще мога да пусна нещо в този форум ,като помислих малко реших да направя една малка реклама та ето: скоро в България може да излезне комикса "СЕКСЪТ И СТУДЕТСКИ ГРАД"
история :Алекс Султанов(което означава че историята я бива) рисунки :моя милост Дрейзън(което означава че картинката sucks отсекъде :D )
ето я и първа страница от това нящо:(само нея ми е позволено да показвам-сори)
http://img408.imageshack.us/img408/4388/pg1let4sb.jpg

та ако тая картинка не ви харесва-приемам оплаквания и ше кажа че другите страници изглеждат по-добре(макар че повечето не са нарисувани още :D )

ПС- http://www.razkazivkartinki.com/forum/images/smiles/icon_eek.gif дъ фак к'ви са теа извратени смайлита тука уе???

Fredy
26-10-2005, 12:12 PM
чакаме следващите страници :)

препоръка: колкото по - голи са мадамите, и с колкото по - големи цици, толкова повече ги чакаме (страниците)

Fredy
26-10-2005, 12:18 PM
Защо точно 51-и блок ??? :>

Drazen
26-10-2005, 02:36 PM
нямам разрешение да дам тази информация-питай алекс :!shakehea

pnv_Creator
26-10-2005, 05:02 PM
Ъххх , значи има си комикси и комикси. Всички знаем за несъразмерните мацки тип Battle Chasers, но е очевидно че тук се цели реализъм във визията на мацките. Предполагам че и бодигардите примерно няма да са умопомрачително едри (по 3 метра с 1м обиколка на бицепса), а реални (почти толкова). Според мен стилът на рисуване е як, а дали ще струва като сюжет от това не може да се каже

Drazen
26-10-2005, 05:18 PM
Ъххх , значи има си комикси и комикси. Всички знаем за несъразмерните мацки тип Battle Chasers, но е очевидно че тук се цели реализъм във визията на мацките. Предполагам че и бодигардите примерно няма да са умопомрачително едри (по 3 метра с 1м обиколка на бицепса), а реални (почти толкова). Според мен стилът на рисуване е як, а дали ще струва като сюжет от това не може да се каже
ся не ми вярвате като ви казвам че историята я бива ли? аз все пак знам какво се случва в цялата история и ако не ми харесваше щях да се откажа от нея

Fredy
26-10-2005, 05:21 PM
ся не ми вярвате като ви казвам че историята я бива ли? аз все пак знам какво се случва в цялата история и ако не ми харесваше щях да се откажа от нея
дай хинт :>

кога ще е готов ?

Fking
26-10-2005, 05:56 PM
мен ме интересува номера на стаята?

Drazen
26-10-2005, 06:12 PM
дай хинт :>

кога ще е готов ?
сичко зависи от това колко работа ми дават в фирмата която работя(та да имам време да рисувам) иначе гледаме да излезне колкото се може по-скоро

мен ме интересува номера на стаята?
мен също ама тая информация ми бе отказана :(

GREZDEY
27-10-2005, 01:51 PM
сичко зависи от това колко работа ми дават в фирмата която работя(та да имам време да рисувам) иначе гледаме да излезне колкото се може по-скоро

мен също ама тая информация ми бе отказана :(

БРАВО! ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СИ БИЛ ТАМ. МНОГО ОРИГИНАЛНО, ИЛИ ПЪК МОЖЕ И ДА СИ ГО ВИДЯЛ НА ЖИВО???

Я ИЗДАЙ КАКВА Е ИНТРИГАТА ОКОЛО ДВЕТЕ МАЦКИ? ИЛИ МОЖЕ И ДА ПОБЛИКУВАШ СЛЕДВЩИЯ КОМИКС, АКО ИСКАШ. НЕ НИ ДРЪЖ В НАПРЕЖЕНИЕ.

ИМАМ И ДВА ВЪПРОСА. КАК СЕ КАЗВА ДРУГАТА МАДАМА И ЗАЩО, И ДВЕТЕ СА ТЪМНОКОСИ?

Drazen
27-10-2005, 03:20 PM
БРАВО! ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СИ БИЛ ТАМ. МНОГО ОРИГИНАЛНО, ИЛИ ПЪК МОЖЕ И ДА СИ ГО ВИДЯЛ НА ЖИВО???

Я ИЗДАЙ КАКВА Е ИНТРИГАТА ОКОЛО ДВЕТЕ МАЦКИ? ИЛИ МОЖЕ И ДА ПОБЛИКУВАШ СЛЕДВЩИЯ КОМИКС, АКО ИСКАШ. НЕ НИ ДРЪЖ В НАПРЕЖЕНИЕ.

ИМАМ И ДВА ВЪПРОСА. КАК СЕ КАЗВА ДРУГАТА МАДАМА И ЗАЩО, И ДВЕТЕ СА ТЪМНОКОСИ?
thanks :) пич, ама засега историята не мога да я издавам, а мацкаите както се вижда едната има леко обратни наклонности :D

а другата се казва Зорница, а за косата- тъмнокоси са щот третата им съквартирантка(която е на лекций сигурно) е руса чалгаджийка на имe мица и е от мойто родно село Цалапица :D (имаме и леко смешни сцени разбира се)

GREZDEY
27-10-2005, 04:44 PM
thanks :) пич, ама засега историята не мога да я издавам, а мацкаите както се вижда едната има леко обратни наклонности :D

а другата се казва Зорница, а за косата- тъмнокоси са щот третата им съквартирантка(която е на лекций сигурно) е руса чалгаджийка на има мица и е от мойто родно село Цалапица :D (имаме и леко смешни сцени разбира се)

ЗОРНИЦА..............ХУБАВО ИМЕ...........А ТОВА С ЧАЛГАДЖИЙКАТА МЕ ОТРЕПА. :D
ЯКО!
НЕ ИСКАМ ДА ТИ ДАВАМ АКЪЛ, НО АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН НА ЛЕКАТА ЛЕЗБИЙКА БИХ Я ПООСТРИГАЛ МАЛКО, ЗА ДА СИ ЛИЧИ ОТ ДАЛЕЧЕ, ПЪК И ТЕ ТАКА СИ ХОДЯТ.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ПРАВИШ ЕДНА СТРАНИЦА?
МНОГО ЛИ СИ НАРИСУВАЛ ВЕЧЕ?
КОГА ДА ОЧАКВАМЕ ПЪРВИЯ БРОЙ?

Drazen
27-10-2005, 05:21 PM
ЗОРНИЦА..............ХУБАВО ИМЕ...........А ТОВА С ЧАЛГАДЖИЙКАТА МЕ ОТРЕПА.
ЯКО!
НЕ ИСКАМ ДА ТИ ДАВАМ АКЪЛ, НО АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН НА ЛЕКАТА ЛЕЗБИЙКА БИХ Я ПООСТРИГАЛ МАЛКО, ЗА ДА СИ ЛИЧИ ОТ ДАЛЕЧЕ, ПЪК И ТЕ ТАКА СИ ХОДЯТ.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ПРАВИШ ЕДНА СТРАНИЦА?
МНОГО ЛИ СИ НАРИСУВАЛ ВЕЧЕ?
КОГА ДА ОЧАКВАМЕ ПЪРВИЯ БРОЙ?
.нали,шефа го измисли т'ва име,
.хей хей хей, т'ва че е едно моми4е е с къса коса не значи че е лезбийка(аз си падам по такива момичета-некъф фетиш ли к'во е там) пък и тя трябва да изглежда секси и с дълга коса по сценарий
.ми една страничка за около 3 дена-1 ден и полувина рисувам и другата част оцветявам.
.НЕ,помолих шефа да ми даде малко време да се поупражнявам да рисувам женски лица и тела(щот не се кефех много как ги рисувах)
.не знам треа първо да се оговорим за кинтите(с издателството нали)

pnv_Creator
28-10-2005, 11:35 AM
.хей хей хей, т'ва че е едно моми4е е с къса коса не значи че е лезбийка(аз си падам по такива момичета-некъф фетиш ли к'во е там)
какъв фетиш бе приятелю? Осведоми се какво означава тази дума, бих дал линк, ама ми е забранена думичката от proxy-то...

Drazen
28-10-2005, 06:11 PM
Цитат:
.хей хей хей, т'ва че е едно моми4е е с къса коса не значи че е лезбийка(аз си падам по такива момичета-некъф фетиш ли к'во е там)

какъв фетиш бе приятелю? Осведоми се какво означава тази дума, бих дал линк, ама ми е забранена думичката от proxy-то...
точно щот не съм се осведомил мноу по тая тема написах к'во е там след фетиш

Fredy
28-10-2005, 07:12 PM
фетишизъм м., само ед.
1. Култ към неодушевени предмети.
2. Прен. Сляпо преклонение пред нещо.

корал софт - еуродикт
много е полезно да имаш тълковен речник на компа понякога :)
(не че обясни какво е фетиш, просто така изглеждам бахти интелигентния)

Drazen
28-10-2005, 10:21 PM
фетишизъм м., само ед. 1. Култ към неодушевени предмети. 2. Прен. Сляпо преклонение пред нещо. корал софт - еуродикт много е полезно да имаш тълковен речник на компа понякога (не че обясни какво е фетиш, просто така изглеждам бахти интелигентния)
thanks za obqsnenieto 4ovek, az tukmo beh trugnal da psuvam zadet me spi4ate tuka bez pri4ina(nakarahte me da ne vqrvam v sobstveniq si mozuk basi)
m/u drugoto ei sq sled poluvin 4as s Alex Sultanov sme v studentski grad , ta ako imate nekvi pi4ki det iskat da pozirat goli gi dokarvaite :D 6e stavat izvestni

Fredy
28-10-2005, 10:43 PM
Няма грижи - ще докараме... надявам се същото важи и от другата страна - ако намерите пички, които искат не само да позират голи - свиркайте...

ако сте в къщата или по - късно в jim beam обадете се :)

(питайте за studentskigrad.com :) )

Drazen
28-10-2005, 10:48 PM
ние отиваме в "СТРОЕЖА"(не че го знам кадя е туй чудо) ше се помотайме там(не мое сичко дет ше е в комикса да си го измислям треа и да има истински места и женки :d ) ае със здраве доте се видим или чуем тука в форума пак
па ако отидеш в строежа ми поръчай една голема бира чи съм жъден :) ма не забраяй да докараш и пички(т'ва че съм казал че ми треад за модели не означа че не ги искам и за друго :602: )

pnv_Creator
31-10-2005, 12:01 PM
точно щот не съм се осведомил мноу по тая тема написах к'во е там след фетиш
Всъщност изобщо...
Fredy, не давай грешна информация. Между Fetish и Фетишизъм има огромна разлика.
Fetish е стил на обличане - черна (обикновенно естествена) кожа. Най-често става въпрос за перверзно облекло. Има си такива порнажи и т.н.

Fredy
31-10-2005, 12:43 PM
Fetish е стил на обличане - черна (обикновенно естествена) кожа. Най-често става въпрос за перверзно облекло. Има си такива порнажи и т.н.

ееееххх колега колегааааааааааа... на такива неща ли ви учат в университетите?! :)

ruDeboY
31-10-2005, 12:52 PM
Между Fetish и Фетишизъм има огромна разлика.
Буахахаххахаха по-голяма глупост не бях чел отдавна.
Фетиш е стил на обличане ААХХАХАХАХАХАХАХА, а зелена изкуствена кожа не може ли аахахах ей ама много си зле не е истина
:anal:

pnv_Creator
31-10-2005, 03:42 PM
www.fetishfactory.com
Естествената показва нещо повече. Информирай се малко и ще видиш, че основното в дефиницията е животинското. Друг е въпростът, че поради цени и т.н. latex-а е много разпространен
Разпространеният цвят определено е черният, мисля че другите (примерно червено, зелено няма да коментирам) не се включват.

Не говоря за думата "fetish", а за стила, тъй като Drazen имаше това пред вид. Ставаше въпрос за стил
Иначе думата може да означава бая неща, но не е там въпросът :
от "Used by the cults of Osiris and Anubis, it was an animal skin hanging from a stick." до "Inanimate natural or cultural object believed to have magical power, either from a will of its own or from a god that has transformed the object into an instrument of its desires."

Не разбрах защо мислиш че съм зле, но относно иконката, която си сложил, смятам че ти обясних да пазиш взаимоотношенията ни в тайна, или ще спра да те поря и пак ще страдаш от запек...

n0b

Drazen
31-10-2005, 06:03 PM
www.fetishfactory.com
Естествената показва нещо повече. Информирай се малко и ще видиш, че основното в дефиницията е животинското. Друг е въпростът, че поради цени и т.н. latex-а е много разпространен
Разпространеният цвят определено е черният, мисля че другите (примерно червено, зелено няма да коментирам) не се включват.

Не говоря за думата "fetish", а за стила, тъй като Drazen имаше това пред вид. Ставаше въпрос за стил
Цитат:

от "Used by the cults of Osiris and Anubis, it was an animal skin hanging from a stick." до "Inanimate natural or cultural object believed to have magical power, either from a will of its own or from a god that has transformed the object into an instrument of its desires."

Не разбрах защо мислиш че съм зле, но относно иконката, която си сложил, смятам че ти обясних да пазиш взаимоотношенията ни в тайна, или ще спра да те поря и пак ще страдаш от запек...

:D мноу ми е приятно да чета такива постове,ама тука говорехме за комикса на за речници и любовните връзки на некой от юзърите :) (майтапа се просто треаше и аз да се включа с нещо)

ruDeboY
31-10-2005, 06:25 PM
www.fetishfactory.com

n0b
Браво, използваме "define:", мого си АДВАНЦЕТ :blowjob:
А инак това не е "иконка", а моя снимка, естесвено както се вижда пипната на програма, един приятел дизайнер ми я направи.
А и не виждам как факта, че ми пориш патката от свирки, има нещо общо с констипацията. :fake:

pnv_Creator
01-11-2005, 11:46 AM
говорих за emoteicon-а бе Айнщаин... ъхх ууупс, Херкулес

GREZDEY
17-11-2005, 10:41 PM
ДО КЪДЕ СТИГНА КОМИКСА................НЯМА ЛИ ДА ПОБЛИКУВАШ НОВА СТРАНИЧКА

Drazen
23-11-2005, 04:20 PM
засега проектът е замразен, тъй като имах доста работа тия дни и сега наваксвам, когато разбера нещо по въпроса с комикса ще съобщя,к?

Greta
17-05-2006, 10:13 PM
vai smqtai ako izleze takav komiks shte e basi hita :)

Jab4o
09-07-2006, 01:38 AM
а може ли да попитам защо едната мадама се казва Йоли?

Nikita987
14-07-2006, 11:58 AM
кога ще има продължение на комикса,само заради него влизам толкова често..... :(

4u4ur4e
29-07-2006, 02:46 PM
Хи хи! Много яко! Аз след като видях първата страница,останалите взеха да се прелистват от само себе си....хихи хи....Мога да се включа като второ момиче, с леко(?) обратни наклонности,с дълга коса...хаха...Ако ви трябва помощ-питайте-друго си е мнението от първа ръка! хаха

Така...дотук с лиготията и глупостите.Сега сериозно:Поздравления...На мен комикса ми харесва.Аз също рисувам(но не комикси) и мисля,че е добър. Дано не ти е минала музата и да го довършиш.

dirty_miho
29-03-2009, 04:54 PM
ko stana s toq koniks?

vicarteast
07-09-2009, 05:05 PM
mamka vi na vsichki