View Full Version : Бар на края на вселената... впечатления

Fredy
09-05-2004, 10:50 PM
Мда...

Все се каня да пиша за там, и все отлагах...

http://www.studentskigrad.com/mp3/barr.png

Ходил съм няколко пъти до сега през деня... и общо взето е много приятно, не малко, заведение в което освен обичайните коли, фанти и други глупости предлагат и храна /салати, супи и такива разни/

1-во Добро впечатление:

С кафето...
сервират и късметчета... малка приятна изненада, която те кара да се усмихнеш :)

2-ро добро впечатление:

Коктейлите...
най-после едно заведение, което да поставя акцент върху коктейлите /като човек чиято дипломна работа е сайт за коктейли и огромен техен фен го казвам/ ... естествено не ги правят като Ивайло Рангелов /неколкократен шампион на България, мой приятел/, но все пак са доста добри...

3-то Добро впечатление:

Обслужването е на ниво

4-то Добро впечатление:

Пълно е с путки /с извинение/

Женското присъствие...
сред клиентите е много по голям процент от мъжкото +това много качествено женско присъствие + това много изцяло женски компанийки

5-то Добро Впечатление:

Музиката -
Вечер има DJ... който поне снощи ме разби с музиката - не знам дали попаднах на ретро парти или по принзип си пуска такава музика но беше мнооооооооого добра....

Случка...

Снощи 20.00 отивам там с 2 момичета да пием кафенце...
след като си изпихме кафето аз се сетих че е 8.05 - дата, на която съм длъжен да черпя /няма да обяснявам защо/ при което ги питам дали искат нещо алкохолно ... и в този момент на масата идва едно изключително приятно момиче, което обяснява че имало промоция на някакво уиски /така и не му чух името/... и аз разбира се веднага поръчвам 3... след което идва приятната мацка, и ми заявява че трябва да си изберем награди от талончета някакви, щото видиш ли сме консумирали от промотираното питие... ок... аз рабира се не спечелих нищо /освен пожелание за късмет/ но двете момичета които бяха с мен спечелиха по още едно от въпросното... при което след като им донесоха питието, гореспоменатата приятна мацка ни донесе и фъстъчки... ей така... щото съм и бил симпатичен ?!?

В крайна сметка от 20.00 до 24.00 ни се проточи престоя там, изключително приятен...

П.С. fking - извинявай че се те лъжа, тая седмица вече ще те заведа там

tushe
10-05-2004, 01:20 AM
ne che neshto, no ti umishleno li zabravi da kazhesh kyde se namira?
ili prosto ne sikash suma ti narod da se vturne natam. vprochem mozhesh da spechelish ot tova. fakticheski super qka reklama na zavedenieto. na tvoe mqsto pyrvo bih pogovoril s choveka, kojto go dyrzhi :D

pencho
12-05-2004, 09:12 AM
ама виж - карта е сложил дори! :)

tushe
12-05-2004, 10:30 AM
грешката е моя
изключени са ми картинките

Fredy
12-05-2004, 03:20 PM
//оффтопик

не, не е твоя грешката, просто когато писах поста нямах карта под ръка, и след ден го едитнах с картата...

Fredy
27-05-2004, 09:17 PM
Разконспириран съм... :mad:

Вербува ме едната от "промотърките" баси думата