View Full Version : Малцинства
Mr.MadMan 04-03-2004, 09:52 PM Ама ,че мизерия е в тоя студенски град. Само некви мангали с
каручки, некви ебани негри,индийци некви. Ей куцо и сакато
се изсипа в тая държава, а всички българи мислим как да се изнесат.
А сега една истинска история от живота. Седя си аз в една градинка и по едно време при мене идват некви мангали.Седи единия до мене и по едно време тоя скапаняк ме заговаря.И знаете ли кво ми вика:"Вие българите сте ебати глупаците, правите по едно-две деца и бегате зад граница,а ние правим по 6-7 деца и си стоим тука. 2020-2030год. сте станем колкото вас и сте ви ебем мамата.Аллах да даде да умрат 100 пъти по толкова от вашите ДЕЦА,колкото умряха в ИНДИГО, и 100 пъти по толкова да се родят от нашите."
Ха сега си вадете изводите кой проявява търпимост и кой не. Пък после посмеите да ме наречете расист.Аз просто се боря за живота си и за да може бъдещите поколения да живеят нормално.
Въединението прави силата.България над всичко.
eeYORe 13-03-2004, 02:08 AM Верно е! Тва по-добро от мъртвия мангал нема! Има де.. всички мангали умрели. Мамка им как ги мраза
bad&mad 10-06-2004, 08:03 PM еи ти да не пунтиш нещо. все още мангалите не са толкова нагли (освен ако не са си в гетото). Мене ако някой смрадлив джагал ми беше казал нещо подобно да го бях изкормил на място. Ако си бил сам повярвай за таково благородно дело винаги ще се намерят съмишленици. аз съм насреща винаги!
даже съм хвърлил око на едни джебчийки по графа и се надявам скоро да плюят кръв
НО В ТОВА КОЕТО ТИ ГО Е КАЗАЛ ИМА ГОЛЯМА ИСТИНА ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ВЪРХУ ТОВА.
НОВОТО КОСОВО СЕ КАЗВА БЪЛГАРИЯ, А АЗ ИМАМ ПУШКА
Хм... досега на мен мангал не ми е говорел така.... спомням си веднъж един ровеше пред блока в кофите и нещо ни издразни тайфата (тогава бяхме на по15-16 години) и вадиме от гаража на братчеда дърва, гьостерици и догонваме мангала (той не беше некъв възрастен, на 19 макс.) и заставаме 4-5 човека и му викаме е ся те размазахме! той бръква в количката, вади една тъкавица двупръстка със сой знае кви железа вътре и тръгва към нас. веднага усещам как всички зад мен се дръпват една крачка назад, чуват се разни въздишки, мръмкания. та мангала идва и на 2 метра от нас почва да ни разправа че е от квартала и ни знае всички (пу дебиш тоя бил от оная къща...) и вика "комшии сме, нема кво да се правите" и ние с подвити опашки се прибираме...
голяма веселба а?
damnedbird 15-06-2004, 05:01 PM Originally posted by bad&mad
НОВОТО КОСОВО СЕ КАЗВА БЪЛГАРИЯ, А АЗ ИМАМ ПУШКА
E аз съм от Казанлък - мога и калашник да ти намеря ако искаш..
Не е в т'ва въпроса - едното огнестрелно оръжие не решава проблема... Те са си пълноправни граждани на скапаната ни държава и не моем се отърва така от тях... В момента имам комшия МАНГАЛ и оставете това, но преди 2 месеца си имах приятелка /от блока/ с която сичко си беше ок... е, станаха малко мизерии... и сега... е с мангала... и знаете ли какво... мисля че единствената причина тя да иде при него бе това че аз по цял ден съм на работа за да си изплатя такси за обучение наеми и прочие шитове, а той е от дом за сираци и сега учи и има 120394235234 помощи от държавата и понеже е страшен манипулатор и нищо не прави по цял ден... /аз едвам си изкарвам обучението.../, а момичето е от някакво село и е първи курс...прекарва цялото си време с него денем... сега вече и нощем - водят си почти семеен живот /поне на семейни начала/....
Та не ме питайте как се чувствам... ебаси... единственото момиче което наистина ме обикна през последната година... и да отиде при мангал... :(
До сега да го бях отрепал... ама мамка му отде са пръкнах такъв самарянин... :mad: /за т'ва вече трябва да се сърдя на нашите.../
bad&mad 15-06-2004, 08:38 PM това твойто наистина е яко шит и определено едва ли ти е добре. Но ще ти кажа едно нещо, помисли си какво момиче е тази твойта бивша изгора та да се хване с некъв манга.
Нема се плашиш!!!:)
tushe 16-06-2004, 03:27 AM spokich
ima i sestni mangali
az naprimer poznavam edin.
s nego na selo ponqkoga hodq za riba. pechen tip, a zhena mu e bylgarka. a predubedenostta na horata ne izchazvat dori da go poznavat dobre.
no vse pak sym si na syshtoto mnenie, che povecheto mangali sa gadove.
damnedbird 16-06-2004, 04:38 PM аз не съм казал нищо лошо - просто не го понасям щото не понасям мангали и предубеденоста ми няма да изчезне и след векове така да се каже... въпроса е че колкото и да е свестен той си е мангал и си има жилката на такъв - просто е подъл, подмазва се и това го прави същия мангал като сички останали с тази разлика че тоя не виси по стълбовете да ни спира тока за да изкара малко ляб за 18-членното си семейство, а учи и го издържа държавата... което от една друга гледна точка е по-добре...
но това няма значение..
бай дъ уей сигурно за 10ти път чувам това "представи си какво момиче е това" и дори съм до голяма степен радостен от този факт :)
по-добре някой да се издъни навреме пред мене отколкото да го направи в момент когато цената ще е много по-висока /говоря дори за елементарно доверие.../
Fredy 17-06-2004, 01:13 AM Originally posted by damnedbird
по-добре някой да се издъни навреме пред мене отколкото да го направи в момент когато цената ще е много по-висока /говоря дори за елементарно доверие.../
вярна логика...
damnedbird 17-06-2004, 12:07 PM знаех си аз че не съм се запътил за трети път към ръба на масата, ама сега вече съм напълно убеден :D
Ш'прудължа напред смело ! :)
Ся ш'се самоцитирам от друг форум за да поясня за какво говоря:
originally posted by Damnedbird
...човек се учи докато е жив, по същия начин като се опариш проверявайки дали водата в кафеника е завряла, следващия път не го правиш с пръст или едно хлапе /малко/ не се удря повече от три пъти на ръба на масата в кухнята - не заради друго - знае че четвъртия път няма да е по-малко болезнен от предните три...
ico_dent 29-12-2006, 01:00 PM Дамм... циганите са сериозен проблем, за който не трябва да се мълчи!
Тази задачка обаче май няма решение - то в политиката е както в медицината - 1+1 не е 2!Проблемът при тази примитивна човешка сган е, че няма дипломатическо средство или държавен механизъм, които да могат с успех да се приложат от държавата и компетентните органи!А и историческият момент за геноцид е отдавна преминал - кой щеше да надигне глас, ако ги бяхме избили сред пламъците и пушаците на Втората световна войнa?По-сляп е бил светът и повреме на диктаторския режим.Само дето след смяната му и в родината ни щеше да се говори за "етническо прочистване", щяхме да си имаме някой Милошевич и щяхме най-вероятно да изядем и ние по някоя друга бомба от USA (не че им пука, ама просто така... щото имат повод).
В момента циганите се чустват прекрасно, защото има "Европейска общност", ООН и харта за човешките права, които ги закрилят и те могат да си правят каквито си мизерии искат.И оттук следва, че нашите усилия трябва да са насочени точно към мизериите им - да ги съдим, да ги накараме да ходят на даскало, да си плащат данъците... абе... да напълним затворите с тях - ако не стигнат, ще строим още (те ще си ги строят сами :) )
------------------------------------
А оная кучка, да не й се връзваш... да лапа черни пишки като иска - аз бих се погнусил! :eek:
pnv_Creator 29-12-2006, 03:27 PM Днес си решил да ressurect-ваш разни теми явно.
Същност точно в европейския съюз ще се оправи до голяма степен проблема с циганите, според мен. Първо, ще се разбягат навън, също като курвите. Второ, като се вкара малко ред, солидни глоби и реалното им събиране (което ЩЕ стане), ще им се резнат крилцата бая
ico_dent 30-12-2006, 12:23 PM Първо, ще се разбягат навън
За другото си прав, но ми се струва, че тука ще им е по-уютно!
Плюс това, колкото и странно да прозвучи, те са една доста консервативна общност!
Да ебем мамицата на мангалите мръсни, те нас ли искат да поробят? Призовавам всички българи към етническа революция и знайте "има мангал, има проблем, няма мангал, няма проблем" виждате ли колко прав е бил мистър Сталин. Да се поучим от него.
E аз съм от Казанлък - мога и калашник да ти намеря ако искаш..
Не е в т'ва въпроса - едното огнестрелно оръжие не решава проблема... Те са си пълноправни граждани на скапаната ни държава и не моем се отърва така от тях... В момента имам комшия МАНГАЛ и оставете това, но преди 2 месеца си имах приятелка /от блока/ с която сичко си беше ок... е, станаха малко мизерии... и сега... е с мангала... и знаете ли какво... мисля че единствената причина тя да иде при него бе това че аз по цял ден съм на работа за да си изплатя такси за обучение наеми и прочие шитове, а той е от дом за сираци и сега учи и има 120394235234 помощи от държавата и понеже е страшен манипулатор и нищо не прави по цял ден... /аз едвам си изкарвам обучението.../, а момичето е от някакво село и е първи курс...прекарва цялото си време с него денем... сега вече и нощем - водят си почти семеен живот /поне на семейни начала/....
Та не ме питайте как се чувствам... ебаси... единственото момиче което наистина ме обикна през последната година... и да отиде при мангал... :(
До сега да го бях отрепал... ама мамка му отде са пръкнах такъв самарянин... :mad: /за т'ва вече трябва да се сърдя на нашите.../
Ами пич, кво да ти кажа, това момиче е една българска утрепка щом е почнала с мангала да се ебе значи тя няма никва чест и достойнство. И на такива като нея трябва да им видим сметката заедно с мангалите.
Знаеш ли, аз като ученик също се чудех как момичетаТА ОТ МОЕТО ДАСКАЛО СЪЩО СЕ ДВИЖЕХА С МАНГАЛИ И СЕ ЕБЕХА С ТЯХ, БЕШЕ ОТВРАТИТЕЛНО САМО КАТО СИ ГО ПОМИСЛЯ...... УЖАС.
ico_dent 30-12-2006, 03:08 PM Много сте краен бароне ;)
Чудя се що за баронско учиище сте посещавал :)
Много сте краен бароне ;)
Чудя се що за баронско учиище сте посещавал :)
Учил съм в обикновено квартално училище до 8-ми клас, след това продължих
в училище за дворяни.
ico_dent 02-01-2007, 08:15 PM Аха... и предполагам там придобихте изтънчените Ви обноски и
крайните Ви благороднически убеждения?
Как бяха придворните, бтв?
За съжаление нямаше придворни защото то бе юнкерско училище за нуждите на царската армия и поради тази причина девойки не се допускаха за да не пада дисциплината. Аз за това съм толкова загорял:)
| |