View Full Version : Карта на Студентски град
Fredy 20-05-2004, 12:58 AM Картата на студентски град, заедно с обозначени банкомати, перални, дискотеки и тем подобни можете да видите ето
ТУК (http://www.studentskigrad.com/karta/karta.jpg)
За сега е JPG ... скоро и интерактивна флаш версия
damnedbird 09-06-2004, 02:35 PM хей, персийския залив не е чак толко бос, отбележете че има и бензиностанция и интернет там - бензиностанцията е на ъгъла до 7ми блок, а интернет клуба е зад 7ми /ако на някой му се занимава де... все пак това е сканирано, а за едит се искат и художествени умения разни :)/
мога и аз да го свърша ама трябва да намеря малко време...
след сесия...
Fredy 09-06-2004, 04:17 PM 10кс за инфото, след сесията ше пусна флаш-картата - тогава вече ще се радвам на такива допълнения...
а ако ти се играе - сваляш редакт мейлваш качам, или мейлваш пращам редакт мейлваш качам :cool:
damnedbird 09-06-2004, 11:21 PM хехе :) ще, ще... само да свърши и моята сесийка...
а, това беше готино написано и най-вече добре структурирано :D
jumboo 03-09-2004, 03:25 PM ee super e kartata
ama kakvo stana s Flash versiqta
s netarpeniq q chakam
ot mnogo vreme si tarsq karta na studenski grad i nai dobrata koqto namerih beshe tazi na club33 v saita im ;)
mersi mngoo
i chakame flash versiqta !!!!
damnedbird 15-09-2004, 11:59 PM засега можеш да гледаш бета версията със статута си на бета-тестер :)
тя е ей тука (stiga beta testing (mod edit) )
като ако забележиш някаква неточност или непълност пишеш на Фред на кюто му /има го в профила му и под всеки негов пост/
условието да си бета-тестер май е единствено да си в Щутград в момента, за да даваш актуална информейшън...
Fking 16-09-2004, 01:32 AM да, неискахме да споменаваме за нея, защото пускането и е много по-скоро от колкото предполагате
jumboo 16-09-2004, 12:28 PM чакам с нетарпение и Официалната Версия на картата :П
jumboo 16-09-2004, 12:56 PM ето ви малко подобрен вариянт от другия 10x на Fredy :) (stiga beta testing (mod edit))
damnedbird 18-09-2004, 01:48 PM тази определено е подопълнена :)
но има какво още да се иска де.. трябва пак да пообиколя в горната част и да видя какво пропускаме точно...
Fredy 20-09-2004, 03:55 PM eeeh, mom4eta... ne taka grubo be
damnedbird 20-09-2004, 04:50 PM не бе Фред, това беше комплимент :)
демек аз мисля че няма пропуснато за сега :) /докъдет' съм обиколил... ;)/
долу край нас можеш да обозначиш един строеж на мястото на 8-ми блок :p ако ще се обозначават и строежи :)
ezdatcha 26-09-2004, 11:31 PM ee super e kartata
ama kakvo stana s Flash versiqta
s netarpeniq q chakam
ot mnogo vreme si tarsq karta na studenski grad i nai dobrata koqto namerih beshe tazi na club33 v saita im ;)
mersi mngoo
i chakame flash versiqta !!!!
ми ако се развартиш с кола за една седмица в щтутгард може и да не ти се налага флаша, пеша е оште по ефективно:)))
damnedbird 29-09-2004, 04:59 PM ми ако се развартиш с кола за една седмица в щтутгард може и да не ти се налага флаша, пеша е оште по ефективно :))
така си е :)
|