View Full Version : Imam Golqm Problem!

Drumeva
07-03-2006, 08:24 PM
Mojete li da mi kajete kakvo da plqmpam utre kogato trqbva da govorq po nu4en problem v parijkata sveta bogorodica-nekvi tam obrazi, geroi i tem podobni 6turotii PLS HELP

Fking
08-03-2006, 01:06 AM
питаш или се хвалиш...?

Friday
08-03-2006, 07:08 PM
Xaxaxaa :) гледай филма и ще разбереш по най бързият начин!!!

damnedbird
08-03-2006, 11:54 PM
Г-це Друмева!! Да Ви имам проблемите!!

Drumeva
29-03-2006, 01:07 PM
za6to taka si misli6 damnedbird q si spomni lesno li ti e bilo kato si bil v gimnaziq?

tushe
29-03-2006, 05:16 PM
za6to taka si misli6 damnedbird q si spomni lesno li ti e bilo kato si bil v gimnaziq?

mnogo dazhe lesno!
dori ne moga da si predstavq neshto po-lesno. svoboda otvsqkyde. pravish, kakvoto si iskash. hodish, nakydeto ochi ti vidqt. ne se zamislqsh za pari, zashtoto roditelskoto tqlo izcqlo ima grizhata. leki narkotici, klubove, drugi gradove. i ot vreme na vreme trqbva da se vqsvash v gimnaziqta.
kontrolni, klasni, maturi ... tova sa takiva drebni neshta v zhivota! sama shte vidish. kato svyrshi vsichko tova shte ti e smeshno, che vyobshte si se naprqgala i si habila nervi. taka che, "take it easy". vsichko shte e OK.

damnedbird
02-04-2006, 11:04 PM
дали ми е било лесно не помня, което само по себе си говори че явно не ми е било голям проблем...
майка ми и баща ми постоянно ми се чудиха, защо никога не са ме виждали да чета или уча по някой предмет... преподавателите ми много се чудиха как винаги се измъквам на косъм и как така давам вид на толкова знаещ... истината беше в това, че запомнях това което ми харесваше.... а на мен ми харесваше почти всичко което учех... беше интересно и забавно и интригуващо в голямата си част... днешното поколение няма този кръгозор...
да, лесно ми беше и откровено казано не можех да понасям лиглите в курса ми, които само ревяха как щели да земат тая и оная матура и какво ще правят и т.н.
ходих на една матура, от другата се освободих...
Успех!

@Туше - мамка му колко си прав... :) все едно говореше в тоя пост за мене :)