View Full Version : Студентски град

Terko
28-05-2004, 05:48 PM
Искам да кажа няколко думи за Студентски град:)
Значи, вярно че е мизерия, но ми харесват хората в този квартал:)
Аз съм си софиянец, живея в Младост, но преди рядко ходих до Студентския. Живях почти година с едно гадже в 8-ми блок, до трамваите, но те не са точно в пулсиращото сърце на квартала:)
Но от половин година офиса ни се премести тук и просто не преставам да се радвам на живота, който виждам тук:)
А той кипи ли кипи, не спира! Като по морето!:)
А в моя квартал, който носи името Младост, повече баби и дядовци виждам...:(
Кажете си и вие, какво най-много харесвате в квартала?:)
Младите хора? Купоните? Безгрижието?
:)

Fredy
28-05-2004, 07:16 PM
Безгрижието /което бтв никой го няма в такова количество каквото му се иска/

Късите полички...

Готините хора

pencho
30-05-2004, 05:53 PM
az na studentski grad mu haresvam bani4kite s maslo sreshtu fantastiko i malko nadolu... i tuk tame neshto drugo.

v pleven ima pove4e kysi poli4ki i pove4eto gotini hora v studentski grad sa ot pleven :D

Fredy
30-05-2004, 07:41 PM
фукльо :cool:

Terko
31-05-2004, 10:22 AM
Хехе, късите полички...много хубави девойки щъкат:) Като излезем с колегите на обяд, трудно се отлепят очи:)

Fredy
31-05-2004, 01:12 PM
Дано докато си в офиса нямаш визуален достъп до тях..
че много разконцентрират.... аз никва работа не мога да върша така :)

Terko
31-05-2004, 01:22 PM
Визуален достъп нямам, обаче офиса ни е в едни ново частно блокче и в него живеят доста красавици:)
Като излезем да пушим пред офиса и понякога сме като кириз-пенчовци, всяка приказка замира, докато не мине феята:)

pencho
31-05-2004, 11:50 PM
Originally posted by Terko
[B]кириз-пенчовци

:)

Terko
01-06-2004, 12:57 AM
Я! И Пенчо ли имало тука?:)))

pencho
03-06-2004, 05:02 PM
закъде без поп звездата диджей пенчо?!

Terko
03-06-2004, 05:40 PM
Май не може без нея:)
Обаче никъде не виждам една друга звезда, чийто постинги изчетох наред с тези на другите участници през последната седмица - ^^^^^D :)

tushe
03-06-2004, 07:40 PM
vnimavaj, che shte izvikash dqvola! :D

Fredy
04-06-2004, 09:59 AM
<офтопик>

Не дърпай дявола за опашката,
че току виж се изсрал отгоре ти </офтопик>

^^^D
06-06-2004, 09:06 PM
бе то тва добре ма интересно ми е и да ме беше видял в Студентски как по-точно ще ме познаеш ( и без глупости ) ?

pencho
10-06-2004, 02:00 PM
е опашката де!

ако все пак си прикрила рогцата :Р

^^^D
10-06-2004, 06:26 PM
:p да бе как се не сетих

alin
10-06-2004, 11:11 PM
Originally posted by pencho

v pleven ima pove4e kysi poli4ki i pove4eto gotini hora v studentski grad sa ot pleven :D [/B]

Ми то Студентски град станал квартал на Плевен, дгее,... а и повечето посетители на този форум изглежда и те са от там... сигурно този сайт скоро ще трябва да се прекръсти на "Плевенска среща" :) ... За по-голямо удобство, де..

А за късите поли сигурно е вярно- отдавна им се носи слава на плевенчанки, в което няма нищо лошо ...:)

Terko
11-06-2004, 12:17 AM
Айде, писах ви във в-к Компютри:)
Не се засягайте:) С добро ви споменах:)
До скоро:)

Fking
11-06-2004, 05:06 AM
Originally posted by Terko
Айде, писах ви във в-к Компютри:)
Не се засягайте:) С добро ви споменах:)
До скоро:)

Това е чудесно :>
обаче те първа ще добавяме нови раздели на сайта и ще го развием до нещо много по-съществено от форум
да се знае...пък като се реализира може пак да се спомене нещо :>

Terko
11-06-2004, 10:43 AM
Ами пускайте на teri@computers.bg ако има нещо ново:)

^^^D
11-06-2004, 11:49 AM
абе хубави хора си има отвсякъде
все пак верно си е , че Плевен ражда най-много :D

Terko
11-06-2004, 12:23 PM
Аз живях известно време с няколко плевенчанина. Беше много весело и най-много ме учуди един факт - как добре се разбираха.
Значи, в стайчето до това, в което живях тогава с моята бивша приятелка живееха две момичета и две момчета, т.е. 2 двойки. Всичките от Плевен. Не че момчетата нямаха свои стаи в Ст. Град, не, просто пътували заедно от Плевен към София първия ден, запознали се, станали компания и от тогава са неразделни.
Едната двойка обаче бе малко по необикновена, защото двамата бяха бивши гаджета, а момичето си имаше друго гадже, което учеше в друг град. Двете момчета, бившото и настоящото гадже на момичето бяха първи приятели. Настоящия нямаше нищо против бившия да спи в едно легло с неговата приятелка.
Ей тези взаимоотношения ме убиха, не си бях представял такова разбирателство досега, свикнал съм с лицемерие, ревност и какво ли не, но не и на такава безгрижна и весела компания. :)

tushe
12-06-2004, 10:40 AM
izvadil si kysmet. shtoto po princip plevenchanite syshto si padat malko zlobari. e, ne mogat da se sravnqvat s sofiqnci ;)

bad&mad
15-06-2004, 09:04 PM
абе едва ли само са спали в едно легло:anal: :eating: :doggie: :blowjob: :fucking: :ride: :D , нали се сещаш.
по между другото SOFIA RULZ

Rizla-SHeets
16-06-2004, 09:15 PM
mdaa studentski grad .. btw super mnogo puti sum go kazval i neprestavam da go pravq no nai-tochnoto opredelenie za Studentskigrad spored mene go dade Martin karbovski ( Eiii rulzzz na toq pich!) :
"Studentski grad.. grada s nai-mnogo mnladi hora v sofia
-grada, kudeto hlebarkite sa s kalashnici
-grada kudeto mizeriqta e pulna NO!i
-grada s nai-gotinite jeni
-nai-mladite jeni
-grada kudeto se pravi nai-mnogo sex
-Budeshteto na Sofia ( i BG spored mene.. :)

physiq
30-08-2004, 12:14 PM
napraos me razbi.nz.VIVA PLEVEN!!!!!!!!!:p

jumboo
31-08-2004, 12:27 PM
мали вярно много плевенчани в този саит
другите се броиме на прасти явно :D

Dicky
26-09-2004, 08:24 PM
Kvartala nqma analog nikude po sveta. Edin priqtel se vurna ot England i mi razpravqshe za Cambridge mai ne sum siguren. Tam sa 500 000 studenta, no takova show kato tuk nqma. Samo pri nas moje da se poveselish bez da lejish v raionnoto, da si piesh kudeto poiskash. Iskarvali sme masi, skari, TV mejdu blokovete i sme se [poburkvali. Tupite angli4ani tova go nqmat kakto i shibanite amerikanci. Za tova neka da ni e losho na nas v ST.GRAd. NALI!!!!!!!!!!!