Jeni
06-06-2004, 01:04 AM
Ебати - вече маса време няма топла вода... бати мизерията... тук се не живее...
|
View Full Version : НЯма Топла Водааа Jeni 06-06-2004, 01:04 AM Ебати - вече маса време няма топла вода... бати мизерията... тук се не живее... bad&mad 06-06-2004, 04:15 PM като се има предвид, че голяма част от от обитателите на Ст.гр. се къпят в неделя (ако е четна дата), то не виждам какъв е проблема. :confused: ^^^D 06-06-2004, 05:43 PM ми така ще е всяка година - треа се свиква и да се зареждате навреме с бързовари и кофи и така .... а как така да се купят ората веднъж на седмица - зависи си си - нали знаеш сичко е относителноооооооооооооо damnedbird 09-06-2004, 01:37 AM ей вие там горе нямате право да се оплаквате - ние нямахме вода цялото минало лято /не че си бях в стаята ама сума ти народ се е мъчил.../ а водата щем нещем 'сяка година спира... по-лошото е че не на всички блокове разлепят бележка... то така и тръгна слуха че в едикойси блок щяло да има, щото нямало бележка... :D /ентусиасти бе, к'во да ви кажа.../ а относно бързоварите и кофите - мисля че по-добрия вариант е да си намерите познат със бойлер или в квартал, който профилактиката не е поГнала например... :cool: /личен опит :p / Wolverene 18-06-2004, 12:44 AM Hahahaha. Doide zna4i momenta na mizeriqta i tazi godina. Kak se radvam 4e ne sym v sofia. Minalata godina mi se razmina tazi pak, super. Syvet ot men: ako imate 6ans lqtoto smenqite sofia sys nqkoi drug grad. O6te po dobre bi bilo ako moje da smenite daje dyrjavata. A nai hubavo e ako smenite dyrjavata ama ne samo za lqtoto ami za vinagi. tushe 18-06-2004, 01:12 AM ahahaah mnoo patriotichen syvet i pri men nqma voda, obache az pak si se kypq vseki den. nomera e takyv: pravq si chaj predi da vleza v dusha, kypq se sys ledenata voda (tuk na sever ledeno ima syvsem realen smisyl), izlizam i byrzichko si izpivam chajcheto. samo vnimavajte sys studenata voda. kato si dyrzhish glavata pod dusha malko poveche i ti zamryzva cherepa v bukvalniq smisyl na dumata hehe basi koshmara damnedbird 18-06-2004, 10:37 AM Originally posted by Wolverene Hahahaha. Doide zna4i momenta na mizeriqta i tazi godina. Kak se radvam 4e ne sym v sofia. Minalata godina mi se razmina tazi pak, super. Syvet ot men: ako imate 6ans lqtoto smenqite sofia sys nqkoi drug grad. O6te po dobre bi bilo ako moje da smenite daje dyrjavata. A nai hubavo e ako smenite dyrjavata ama ne samo za lqtoto ami za vinagi. Не знам дали си обърнал фнимание кога са писани тези постове на които си отговорил... щото аз точно преди 35-40 минути завърших своя двучасов душ и трябва да ти кажа че в много малко държави из Европейския съюз ш'мога да си фърля такъв душ :p както и да е де - някой ден ш'бегам и аз ама не точно ся, още ме тресе патриотизма... |