View Full Version : предложение
бе тук не може ли да има някви обяви за учебници , лекции , теми , които биха помогнали на студентите да се справят по-лесно с изпитите си ?
не мога да разбера що няма например като тези дет се лепят по стените на университетите или по таблата на блоковете
Биха били доста полезни според мен - за покупко-продажба , размяна или по споразумение
Fredy 06-06-2004, 11:46 PM Търговски център
купувам, продавам, търся, правя, давам под наем, намерих, изгубих....
Fredy 07-06-2004, 01:22 AM Търговски център
купувам, продавам, търся, правя
Jab4o 28-08-2004, 03:52 PM ^^^Д в далавери и аванти пуснах тема за пищови. ако искаш пусни по една тема за учебници, лекции и всякакви друи ресурси. сигурен съм че ще имат голям отзвук
или даже може би трябва да се направи отделна част от форума за този род неща
да,знам ,мисълта ми беше такава;ама може да се ползва и Далавери и аванти за целта , а по-нататък може и отделно да се постави;аз няма какво да направя по въпроса , защото вече завърших - а от опит знам , че за да си прекарат учебниците и лекцииките преподаваелите измислят нещо ново всеки семестър и сериозно може да загази този , който ползва нещо старо и неутвърдено от тях ; макар ,че по някой път върви - зависи;за учебници - не съм прибягвала много до тях ;въпросът е като почне учебният процес да си обменяте информация кой какво търси и какво има , какво може да бъде осигурено от различните ВУЗ-ове , за да ви бъде колкото се може по-лесно на всички ви ...
Jab4o 28-08-2004, 06:40 PM чак ме е яд че вече няма да уча в бг :(
Jab4o 30-08-2004, 01:20 AM ми защото щях да съм много полезен ако учех в бг
сега веднага щях да дам пищовите по инженерна графика на пича дето ше се пържи при стоев, щях д аправя и нови пищови, и други страни има де, а като съм изолиран в ДЕ аз съм един паразит дето смуче парите на тати :(
damnedbird 18-09-2004, 02:46 PM ми защото щях да съм много полезен ако учех в бг
сега веднага щях да дам пищовите по инженерна графика на пича дето ше се пържи при стоев, щях д аправя и нови пищови, и други страни има де, а като съм изолиран в ДЕ аз съм един паразит дето смуче парите на тати :(
казваш го с много болка... а не трябва
не се коркай за такива неща... :) аз лично бих се кефил така...
без да бачкам на 4 места и да уча и някой само да дава...
повярвай ми има си доста предимства :)
pencho 02-10-2004, 12:01 PM а тук вече на искрено и лично го докарахте вярно. тъкмо се чудех темата какво прави в тоз раздел.
damnedbird 16-10-2004, 04:19 PM а тук вече на искрено и лично го докарахте вярно. тъкмо се чудех темата какво прави в тоз раздел.
определено не му беше тука мястото на това моето мнение - ще ми простите за което... а и Жабчо май ми се обиди... :(
| |