View Full Version : предложение

^^^D
06-06-2004, 08:17 PM
бе тук не може ли да има някви обяви за учебници , лекции , теми , които биха помогнали на студентите да се справят по-лесно с изпитите си ?
не мога да разбера що няма например като тези дет се лепят по стените на университетите или по таблата на блоковете
Биха били доста полезни според мен - за покупко-продажба , размяна или по споразумение

Fredy
06-06-2004, 11:46 PM
Търговски център
купувам, продавам, търся, правя, давам под наем, намерих, изгубих....

^^^D
06-06-2004, 11:51 PM
? което кво треа значи ?

Fredy
07-06-2004, 01:22 AM
Търговски център

купувам, продавам, търся, правя

^^^D
07-06-2004, 06:16 PM
аха

Jab4o
28-08-2004, 03:52 PM
^^^Д в далавери и аванти пуснах тема за пищови. ако искаш пусни по една тема за учебници, лекции и всякакви друи ресурси. сигурен съм че ще имат голям отзвук
или даже може би трябва да се направи отделна част от форума за този род неща

^^^D
28-08-2004, 05:44 PM
да,знам ,мисълта ми беше такава;ама може да се ползва и Далавери и аванти за целта , а по-нататък може и отделно да се постави;аз няма какво да направя по въпроса , защото вече завърших - а от опит знам , че за да си прекарат учебниците и лекцииките преподаваелите измислят нещо ново всеки семестър и сериозно може да загази този , който ползва нещо старо и неутвърдено от тях ; макар ,че по някой път върви - зависи;за учебници - не съм прибягвала много до тях ;въпросът е като почне учебният процес да си обменяте информация кой какво търси и какво има , какво може да бъде осигурено от различните ВУЗ-ове , за да ви бъде колкото се може по-лесно на всички ви ...

Jab4o
28-08-2004, 06:40 PM
чак ме е яд че вече няма да уча в бг :(

^^^D
28-08-2004, 09:30 PM
:) и защо ?

Jab4o
30-08-2004, 01:20 AM
ми защото щях да съм много полезен ако учех в бг
сега веднага щях да дам пищовите по инженерна графика на пича дето ше се пържи при стоев, щях д аправя и нови пищови, и други страни има де, а като съм изолиран в ДЕ аз съм един паразит дето смуче парите на тати :(

damnedbird
18-09-2004, 02:46 PM
ми защото щях да съм много полезен ако учех в бг
сега веднага щях да дам пищовите по инженерна графика на пича дето ше се пържи при стоев, щях д аправя и нови пищови, и други страни има де, а като съм изолиран в ДЕ аз съм един паразит дето смуче парите на тати :(

казваш го с много болка... а не трябва
не се коркай за такива неща... :) аз лично бих се кефил така...
без да бачкам на 4 места и да уча и някой само да дава...
повярвай ми има си доста предимства :)

pencho
02-10-2004, 12:01 PM
а тук вече на искрено и лично го докарахте вярно. тъкмо се чудех темата какво прави в тоз раздел.

damnedbird
16-10-2004, 04:19 PM
а тук вече на искрено и лично го докарахте вярно. тъкмо се чудех темата какво прави в тоз раздел.

определено не му беше тука мястото на това моето мнение - ще ми простите за което... а и Жабчо май ми се обиди... :(