View Full Version : Любими режисьори

Fredy
09-06-2004, 05:20 PM
Кои са ви любимите режисьори???

Riptor
11-06-2004, 03:26 AM
Кубрик!
Верховен
оня...италианеца... дето ..ааа... "Животът е хубав"
Онзи ден при една позната, гледах цял половин час от портокал с часовников механизъм! Планувал съм да го гледам целия!

tushe
11-06-2004, 04:10 AM
hehe Clockwork Orange
qk film s interesni koncepcii
edin pyt go gledah nqkyde polovinata v originalna versiq i se otkazah
dosta neshta ne razbirah ot tova, koeto govorehq. tova ne e nqkvo holivudsko filmche, deto vsichko e na prost american english.

Fredy
11-06-2004, 10:12 AM
Бенини, колега, Роберто Бенини му е името, не кощунствайте така =)

Meze
11-06-2004, 11:52 PM
ммм... Джордж Лукас (е не го знам точно какъв се води) и преди да го оплювате подобаващо - просто заради блестящите идеи за визуални ефекти преди 25 години - как снимал корабите с движеща камера в задния двор и най-вече за астероидното поле (еп. 5)от картофите на жена му. на това му викам изобретателност!
айде сега плювайте...

Fredy
12-06-2004, 03:06 AM
тъй като темата бе за режисьор, само ще спомена, че точно тея филми не ги е режисирал джордж лукас... мисля че на епизод 1 само е режисьор ... а за ефектите - за времето си са революция от всякъде

Meze
22-06-2004, 12:18 PM
да. по-точно е режисирал еп. 4, след това е дал работата на по-кадърни от него, след това и еп.1 където вече леко се е .....

damnedbird
25-08-2004, 09:11 PM
@Мезе -> ще завърша последното ти изречение - осрал... и то меко казано :)
както и да е - и аз определено не малоуважавам труда и идеите му, но със сигурност има доста по-добри режисьори и то точно на фантастични филмчета...
както и да е - сетих се за любим режисьор - Гай Ричи - не ме плюйте и мене сега :p въпрос на лично мнение - за мен и двата филма които е режисирал /и съм гледал, де../ са страхотни :)
Очаквам критики и все пак бих благодарил предварително ако бъдат градивни...
За друг в момента не се сещам, но ще издиря имената от най-любимите си филмчета... някой ден... кат' има време..

Riptor
28-08-2004, 09:41 AM
Terry Gilliam ... психар!

/Brazil/, /Twelve Moneys/

damnedbird
28-08-2004, 11:49 AM
12 маймуни съм го гледал и се оказа много жестоко филмче :)
явно трябва да се гледа и Бразил...
за какво става въпрос там горе долу.. ?

Fredy
28-08-2004, 02:11 PM
Действието се развиваше в един влак...
ако не бъркам... гледай го

Riptor
31-08-2004, 01:32 AM
По-добре да не знаеш за какво става въпрос, когато сядаш да гледаш филм. Така предварителната нагласа може да ти убие кефа от филма.. Ако смяташ, че ще можеш да гледаш на един дъх филм, който мой приятел е гледал на 3 пъти - гледай. Не знам дали ще го харесаш, защото аз по принцип си падам по по-нестандартни неща...

Бразилия и Аниматрицата са филми, засягащи доста по-възвишени неща от филми, като Американски пай и т.н...

/Фреди - не с влак...

damnedbird
31-08-2004, 02:20 AM
дръпнах го още същата вечер и го прегледах много набързо и наистина не забелязах влак... и определено ми се стори странен...
утре ще го изгледам, няма начин вече.. само отлагам...