View Full Version : Е Па Я Не Съм От Квартало И Ме Боли ""Я

bad&mad
10-06-2004, 07:06 PM
просто споделям мнението си към този раздел форуми.
ЕТО КАКВО КАЗВА ЕДИН НАШ КЛИЕНТ КОЙТО ВЕЧЕ УСПЕШнО ПОЛЗВА ПРОДУКТА " НЕИЗЛИЗАНЕ в СТУДЕНТСКИ ГРАД"
"От година вече не съм излизал в Ст.град и се вече много по-добре ми понася живота в София. "НЕИЗЛИЗАНЕ в СТУДЕНТСКИ ГРАД" ми помага да се чуствам по-добре, да оправя езика си и изобщо кара ме да се чуствам по-добре. затова аз ви съветвам пробвайте новия "НЕИЗЛИЗАНЕ в СТУДЕНТСКИ ГРАД" ище усетите разликата веднага. С" НЕИЗЛИЗАНЕ в СТУДЕНТСКИ ГРАД" вие ще откъснете от общуването и срещите с примитивните безмозъчни създания, които бродят из този периметър, и се държат сякаш още са си на село или там откъдето идват. С него можете да усетите всичко различно и най-вече наистина ще разберете отговора на популярния въпрос "кво толкова и харесвате на тая София". Изобщо " НЕИЗЛИЗАНЕ в СТУДЕНТСКИ ГРАД" помага на вашето настроение и кара да се чуствате добре затова използвайте навсякъде и по-всяко време " НЕИЗЛИЗАНЕ в СТУДЕНТСКИ ГРАД" за да усетите радостта от живота
П.С има много готини хора в Студентски Град които ги поздравявам!:D

Fredy
17-06-2004, 11:24 PM
гордееш ли се с това горе дето си написал ?

bad&mad
18-06-2004, 06:24 PM
да що да не се гордея
тоя форум не е ли за това - всеки да си изразява мнението

^^^D
01-07-2004, 05:13 PM
абе тва хубаво за мнението и свободата на словото
ма не , че имам некви комплекси , но така и не мога да разбера ква е таа " гордост " да се изказваш надменно за " селяците "
като сте от София , че да не сто кила ( да използвам един мразен от мен израз )

alin
01-07-2004, 06:07 PM
аз пък съм репресиран от провинциалистите софиянец...влизаш в университета и все едно си излязал от София...Софиянци сме репресирано малцинство....:)

^^^D
02-07-2004, 01:58 AM
ами можеш ли да ми обясниш по какво различаваш съгражданите си от нас селяните ?
знам , че има някои фрапиращи изцепки в областта , по който явно си личи , че човека не е от ваште - ама даже и тогава не можеш да си сигурен , защото ми се е случвало да попадам на някои , които толкова селски говорят , а накрая кво се оказва - СОФИЯНЕЦ , майко

alin
02-07-2004, 07:44 PM
Аз се пошегувах, разбира се...:) ...Но в тази шега има доста истина..:( (Преди време учех в различна от настоящата си специалност и ми се налагаше да страдам от предръзсъдъците на колегите си спрямо софиянци-надменни сме били...беше много интересно -колегите ми от провинцията се подкрепяха един друг, често се обединяваха срещу нас и ни изолираха без причина...те бяха много, а ние твърде малко...оправдавам ги донякъде, но аз лично предпочитам да съдя за хората не според местожителството им...Но наистина има и фрапиращи случаи...та предубежденията често са взаимни...;)..)...
лошо няма..
P.S
...не знам дали го знаеш оня случай с претъпканата гара и "кореняци' софиянци дето си заминават за родните си места...

^^^D
02-07-2004, 08:24 PM
да бе знам случая - историиката де
иначе тези обединения едни срещу други са действително явни
винаги причината е грешното разбиране и стремеж да доказване на измислено преимущество
което не пречи да съществуват перфектни приятелства между софиянци и " селяни "
бе винаги си има изключения
въпросът е да покажеш , че не си велик , точно защото си от София - и няма се обединяват срещу теб
:)
така можеш единствено да си навлечеш гнева на съгражданите си
ти си знаеш как да действаш предполагам

bad&mad
05-07-2004, 03:35 PM
selqk + sofiq + stud.grad= 1000 % selqk
e tva e , nema kvo da se lujem, seloto si e selo.
za sebe si precenqvam horata ne po mestojitelstvo, a po na4in na mislene ( ne 4e mestojitelstvoto ne okazva vliqnie, no ne e zadyljitelno).
za dve godini se zapoznah s mnogo pove4e selqci ot sofiq, otkolkoto ot "izvyn sofiq"( 6tqh da izpolzvam dumata "provinciqta" , ama de da vi znam kak 6te q priemete)

Mnogo pozdravi na vsi4ki v golemoto selo ot golemata lokva!

damnedbird
19-08-2004, 04:40 PM
Не мисля че местожителството може да бъде критерий или поне не решаващ, познавам много точни хора от София, виждал съм и големи олигофрени... такива каквито не съм виждал ни в Бургас, ни в Казанлък, нито където и да било..
Но съм съгласен с Бед'н'Мад с това че в Студентски град е настанала голяма селяния... сериозно, не съм виждал толкова ограничени и изпростели хора на едно място /за справки - всяка вечер от понеделник до петък - клуб 33, вече май е Ориент 33/...
та, май свалянето на летвата на някой университети, заедно с увеличаването на приемите на студенти, увеличи и простотията в Студ. град като цяло...
Дени, ти откога не си била в студентски град, не ми казвай че можеш да дадеш обективно мнение докато си си в Плевен... ела в джунглата да видиш за какво става въпрос... До преди по-малко от 6 месеца не беше така...
Всеки втори пич който е направил нещо в зала със куп стероиди за по-малко от 2 месеца се заяжда със всеки по улиците, по заведенията все се намират групички шумни компанийки гледащи на кръв все що седи край тях и разговарящи си със ясния диалект - "Ко стаа уа... няма ли да одим уа" /"у"-то може да го замените с "в" - ефекта ще е същия/ и т.н. Простотията е много и ако тръгна да описвам пътеписите си из Щутград ще се уплашите направо...
Аз съм от ПРОВИНЦИЯТА, и първото нещо което ме направи по-близък със София беше, че когато слезнах на централна гара, съвсем първия път когато дойдох и когато погълнах първата си глътка "чист" Софийски въздух, и когато направих първата си стъпка на тукашна земя, един надпис на някакво подобие на баничарница /това на централна гара преди 4-5 години/ направо ми "бръкна" в очите - пишеше "Kазанлъшки понички" :D
Тъй че мисля че не можете да делите хората на Софиянци и "бесни селски аграри" едва ли не..
Делете ги на хора и животни например, сигурен съм че и при едните и при другите ще намерите от двата индивида :D

ezdatcha
25-09-2004, 10:01 PM
што се хабите заради некакав тап мои сагражданим(софианец)???? еииии тикво простаа. лошмен ли си там кво ли докато има такива като тебе дотогава и ште ни мразиат.

Dicky
26-09-2004, 07:20 PM
Alin kazva neshto mnogo hubavo. Na pove4eto sofianci nalumite im stoqt na tabelata "SOFIA". I mi kaji sled vreme takiva hora kato doidat i po4nat da mi govorqt 4e bili sofiqnci. Imam mnogo priqteli sofianci i vsi4kite sa gotini hora. Ama ima i takiva deto ne znaqt kude im se namira seloto na kartata i mi vikat "AZ SUM SOFIQNEC". E tezi hora razvalqt mnenieto na horata kato men ot provinciqta za sofiqnci.

ezdatcha
26-09-2004, 10:42 PM
Alin kazva neshto mnogo hubavo. Na pove4eto sofianci nalumite im stoqt na tabelata "SOFIA". I mi kaji sled vreme takiva hora kato doidat i po4nat da mi govorqt 4e bili sofiqnci. Imam mnogo priqteli sofianci i vsi4kite sa gotini hora. Ama ima i takiva deto ne znaqt kude im se namira seloto na kartata i mi vikat "AZ SUM SOFIQNEC". E tezi hora razvalqt mnenieto na horata kato men ot provinciqta za sofiqnci.

дицки еи за тва ме е яд ма.. му заради неккви тапи саграждани (в преносен смисал и аз не сам от тук наположина сам от кубрат наположина сам шоп!!1 ма не ми пика че тука сам роден аз и аз не знам от каде сам штото сам мешана скара ама не ми пука малко сам пиан ма нема лошо..та ти си прав еи такива говеда ни развалиат репутациата в скоби..а аз сам живиал в shtudgard една година в 22а ет.3 ап-нема значение кои и ми беше супер иако и пак искам да сам там но вече няма при кои всички заваршиха и ниама при кои за това сажалиавам , една година бях сред млади хора купони деноношно и тн. па нека некви ебалници ми говоят за хлебарки и тн. азживях нелегално имам си дом но там ми беше по добре разбрахте ли мои тапи саграждани?"??????-а ништо не знаете . сажалиавам малко сам пиан но говоря иастината мислиа които има аргументи нека ме опровергае арееее...у лево за жсички тапи мои саграйдани в скоби вижеите си като скотове в домоветв си разчитаите на родителите си и плуите ст.град и фраскаите мара шепова... назздраве на всички от стг. ако ниакои има желание пак ште се напием помниа сртарите времена!!!!!!

ezdatcha
26-09-2004, 10:48 PM
selqk + sofiq + stud.grad= 1000 % selqk
e tva e , nema kvo da se lujem, seloto si e selo.
za sebe si precenqvam horata ne po mestojitelstvo, a po na4in na mislene ( ne 4e mestojitelstvoto ne okazva vliqnie, no ne e zadyljitelno).
za dve godini se zapoznah s mnogo pove4e selqci ot sofiq, otkolkoto ot "izvyn sofiq"( 6tqh da izpolzvam dumata "provinciqta" , ama de da vi znam kak 6te q priemete)

Mnogo pozdravi na vsi4ki v golemoto selo ot golemata lokva!

а ти от каде си бре да не би да си корениак от 24година насам а???????
иа си виж родата и тогава ми говори за селиаци +незнам кво си (помежди другото ти знам ип-адреса!!!- а това значи много едно време такива като тебе ги вадехме от клубовете за части от секундата!!!)

ezdatcha
26-09-2004, 10:53 PM
абе тва хубаво за мнението и свободата на словото
ма не , че имам некви комплекси , но така и не мога да разбера ква е таа " гордост " да се изказваш надменно за " селяците "
като сте от София , че да не сто кила ( да използвам един мразен от мен израз )

^^^d една млада чикиа не може да е 100 кила мислиа...........наздраве

pacienta
27-09-2004, 08:55 PM
той разваля мнението на хората за софиянци - той е "гаден неден гнусен шопин" :)
иначе сме си готини хора в София:)))))

те това е ...

да не забравите...:

Купете си Alcatel за да видите "хуу" ли е... :)
хехехехехехех
п.с. може и Sagem - пак ще видите:))))

ezdatcha
28-09-2004, 12:53 AM
колега даи да си говориме от simens до nokia и нагоре.............за да се видиме в слушалкофони

така де има тефони и телефони
както трабант и saab...
коментара е излишен
туи то ,пак сам се бил напил................

damnedbird
28-09-2004, 01:57 PM
хора... :)
ша ма уморите ве... :)
Наздраве!

bob
29-09-2004, 03:18 PM
seliani ima kolkoto 6te6 i nasiakade, slu4aino popadnah na taia strani4ka sledkato slu4aino pose6tavah stranicata na gimnaziata koiato zavur6ih v pleven, koiato slu4aino ima edin link koito vodi do tuk, ta glei kvo vijdam, tupata stranica mi govori na niakav ezik mejdu english i bg deto dobre 4e razbiram :D ama moje li naprimer da mi kaje : "cukni tuka ako browsera te e tolkoz eban ta ne moje da otvori avtomati4no", ee tva ne e li prostotia, 6te vleze niakoi da vidi kva mladej raste v bg, po to4no v studentski grad, i glei na kvo se natukva, hmm ne znam, nikoga ne sum bil v studentski grad, po slu4ainost se zapisah da u4a na drugo miasto, opredeleno po dobro ot sofia (bez da se obijdate) ta nikoga ne sum go vijdal toia miti grad, ama edin put kogato slu4aino praveh edni izpiti v unss i ve4erta zasednahme v jim bim, gotinko be6e, da ama ni6to osobeno, verno prostaci kolkot iska6 ama kvo da se pravi, aa i drugo mi napravi vpe4atlenie edna tema deto e napravena v4era ve4e ima tolkova otgovori??? stranno sigurno dosta vreme cukate tuka, emi otsega natatuk i az 6te sum 4len, da vi gledam seira otdale4ko :D

ae JALEA ACTA EST

damnedbird
29-09-2004, 05:33 PM
На мене определено си ми харесва тука...
но определено има разлика и то направо вадеща очите разлика от преди 4 години например в сравнение със сега...
а и поколенията стават все по извратени напоследък, не в буквалния, но мисля че ме фанахте в кой смисъл го казъх де..

Fredy
29-09-2004, 10:56 PM
seliani ima kolkoto 6te6 i nasiakade, slu4aino popadnah na taia strani4ka sledkato slu4aino pose6tavah stranicata na gimnaziata koiato zavur6ih v pleven, koiato slu4aino ima edin link koito vodi do tuk, ta glei kvo vijdam, tupata stranica mi govori na niakav ezik mejdu english i bg deto dobre 4e razbiram :D ama moje li naprimer da mi kaje : "cukni tuka ako browsera te e tolkoz eban ta ne moje da otvori avtomati4no", ee tva ne e li prostotia, 6te vleze niakoi da vidi kva mladej raste v bg, po to4no v studentski grad, i glei na kvo se natukva, hmm ne znam, nikoga ne sum bil v studentski grad, po slu4ainost se zapisah da u4a na drugo miasto, opredeleno po dobro ot sofia (bez da se obijdate) ta nikoga ne sum go vijdal toia miti grad, ama edin put kogato slu4aino praveh edni izpiti v unss i ve4erta zasednahme v jim bim, gotinko be6e, da ama ni6to osobeno, verno prostaci kolkot iska6 ama kvo da se pravi, aa i drugo mi napravi vpe4atlenie edna tema deto e napravena v4era ve4e ima tolkova otgovori??? stranno sigurno dosta vreme cukate tuka, emi otsega natatuk i az 6te sum 4len, da vi gledam seira otdale4ko :D

ae JALEA ACTA EST

1. На това мнение мястото му не е тука
2. Погледни ти на какъв език пишеш

^^^D
29-09-2004, 11:55 PM
Bob , хубаво си завършил тази също толкова хубава гимназия в хубавия Плевен :)
и виждам добре си се ориентирал да завършиш висше abroad ако ме разбираш , защото тук в BG определено не си заслужава много. Та това , че страницата ти говори на някакъв странен ( българо-английски език ) е разбираемо поради факта , че е направено , за да е интересно и някакси разнообразно като същевременно се отчита и друг факт - target-a или иначе казано към кого е насочен сайта , а именно аудиторията на студентска , малко предстудентска или малко следстудентска възраст - или общо казано ОКОЛОстудентска възраст - може би интелигентни млади хора , поназнайващи основни понятия от този тъй разпространен ( световен език ). а простаци винаги има навсякъде , да. а ние ще се радваме да се присъединиш към нас и не само да ни гледаш сеира , а и да се включваш отвреме на време :)
айде и успех в Испания - да не посрамваш BG !

ezdatcha
30-09-2004, 03:08 AM
мда тва последното беше доста добре казано

damnedbird
30-09-2004, 10:01 AM
мда тва последното беше доста добре казано

Съгласен :) ^^^D рулз! :cool:

bob
30-09-2004, 07:38 PM
da v interes na istinata ste pravi, tva s smesenia ezik ne e 4ak tolkova ama tva s ebania browser malko ne zvu4i dobre, bi moglo da se zamesti s 6iban makar 4e i to si ima dosta mrusno zna4enie, otnosno tva deto pi6a s latinica, tva e 6toto tupite komputar4eta v celia universitet sa za6titeni po 1000 na4ina i ne moje da se instalira fonetika a i predstavete si seki den predi da po4na da se motaia iz neta da triabva da instaliram i konfiguriram razni gluposti, a ako sloja windowskia bg ne stava 6toto ne znam 6to no tuka klaviaturite niamat kirilica pod latinicata :D kakto i da e, 6te vi gledam tuka i daje 6te u4astvam redovno, dokolkoto moga, a za tva da ne izlagam bulgarite, ne znam dali sum uspial ama da izloja sebe si sum uspiaval v dosta situacii, sega pak 6te kajete 4e i tva ne mu e miastoto tuka ama kade da go sloja, triabva da otvorim nova tema - novobranci koito navlizat v ne6tata na saita :D zvu4i smotano no 6te pomislia po vaprosa, ta za prostacite, triabva da gi ostavim da vireiat 6toto ako niama prostaci niama da ni ima i nas, ako si4ki si znaeha si4ko togava niama6e da ni pla6tat ni6to za tva koeto vur6im nie umnicite ;)

oki svur6vam ve4e

bob
30-09-2004, 07:45 PM
p.s o6te ne6to se setih, sega gledam otgovora vednaga sled moia, kak moe lafa ti da e: 6'zema da pia o6te edno malko, ba mnoo piete we, tva ne e hubavo, posle se 4udite 6to ima tolkova prostaci, mi kat se napie6 kvo prai6, prostotii, i kato ti stane navik da se napiva6 i da pravi6 protstotii kvo stava6? - prostak.

damnedbird
30-09-2004, 11:33 PM
http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/pics/off.bmp

p.s o6te ne6to se setih, sega gledam otgovora vednaga sled moia, kak moe lafa ti da e: 6'zema da pia o6te edno malko, ba mnoo piete we, tva ne e hubavo, posle se 4udite 6to ima tolkova prostaci, mi kat se napie6 kvo prai6, prostotii, i kato ti stane navik da se napiva6 i da pravi6 protstotii kvo stava6? - prostak.

това май се отнасяше за мене...
начи.. да ти разясня накратко отде ми идва подписа, макар че и на това не му е тука мястото :) /Фреди, Фкинг ще ме извинявате... просто пича ме изкара пияница от класа :)/
Понеже работя на 3 места и средната дължина на работния ми ден е м/у 8 и 18 часа в денонощието, като се прибера съм като пребит... не знам дали ти се е случвало, но на мен определено ми се е случвало да не мога да заспя от умора... та това се лекува с едно малко.. :)
друг е въпроса че като заседна вечер пред тоя форум вече съм си изпил малкото за приспивно и за да остана буден и да не заспя на кийборда /с риск на другия ден да се разкарвам със "qwerty" отпечатано на челото/ си пийвам още едно малко... точно като в подписа - "ш'зема да пия и още едно малко"

Относно простащината :) Начи аз съм си простак по принцип, като се напия /което е рядко/ ставам такава мила душичка, че и най-близките ми хора са се учудвали от това :) и изгубвам всичко просташко у себе си :)
явно аз съм изключениеТО в описания от теб случай :D

http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/pics/off.bmp

bob
01-10-2004, 10:50 AM
ok de az ne znam li4nata istoria na seki edin ot vas, no prosto tva s o6te ednoto malko.... kakto i da e, ako az biah na tvoe miasto prosto niama6e da rabotia tolkova, a tva s malkoto glei da ti ne stane navik 6toto obiknovenno horata rabotiat za da jiveiat a ne jiveiat za da rabotiat, nali me razbira6, 4etoh v edin vestnik edni saveti za zdravosloven jivot, purvia ot tiah be6e - ako v subota i nedelia se dvuomi6 mejdu tva da si po4isti6 ku6ti4kata ili da se razhodi6 s ku4eto i mazkata - izberi vtoroto, 6toto i da po4isti6 skoro pak 6te e mrusno, a ako ne izliza6 s maceto i ku4eto (ne e zaduljitelno vtoroto) jivota niama smisul, razbira se ne triabva da se otdavame na pianski istorii samo i samo da ne si po4istim ku6ti4kata ama ne triabva da ni e tva celta, su6toto i s rabotata, za kvo sa ti tri raboti, verno 6te kaje6 za pari, 6toto iska6 nov komputar nova kola, restoranti kafenca, si4ko s pari, ama struva li si da se skape6 zarad niakva ma6inka, ili zarad niakolko biri v mestnata kru4ma, ot tuka se rajda i mnoo prostotia (da se vurnem na temata) ti ia si se predstavi sled 18 4asa ba4kane, mi to koito te zaka4i ne6to i ti 6te bluvne6 100 kila laina, kolkoto i da si vuzpitan, i eto ti prostotia

uf are 4e me goniat i nali znaete kat te gonat biagai

damnedbird
01-10-2004, 01:07 PM
уф, много се изврати тая тема... мноо офтопици станаха...
Аве дай да се вкараме пак в темата :)
@Боб - ти откъде каза че си :D

ezdatcha
03-10-2004, 12:38 AM
абе боб ли си куче ли си ,човека за да ти каже че работи по 10 часа средно на ден -сигурно не е штото много му се работи, а наи вероятно заштото му се налага!!!! ти ако си милионер тва е друг вапрос ако искаш изобшто ништо не пипаи да не се изцапаш !!!а колкото до пиенето ако и това не можеш по добре не даваи акьл на другите ок? иначе участваи вав форума колкото си искаш както каза, но просто такива изказваниа като твоите са недопустими или си некав зубар братми или си страшен комплексар за да го кажеш.Това ти го казва един тап автомонтиор-АЗ

п.с - помежду другото не помня вечер погато да сам бил вьв форума и да сам бил на по малко 3-4 водки поради сьштата причина която споменаха по горе някои хора....пьк ако искаш и мен ме наречи простак (то един автомонтиор какав ли може да баде )

аре сьс здраве и наздраве

damnedbird
03-10-2004, 04:02 AM
@Ezdatcha - Респект! :)
Добре го каза, честно казано щях да го напиша и аз ама вече щях да бъда нагъл със това че подтиквам друг потребител да ръчка офф-топици тука...
Anyway - баш така си е - не ми се бачка... дори ми се ще да не бях виждал компютър в живота си..
уви, виждал съм :) и няма оттърване сега...
Секи тика някак нанякъде, а как го изтиква си е негов личен проблем :) ааайт :)

bob
05-10-2004, 05:45 PM
mnoo dobre znam kvo e da pie6 i da se drusa6 i nai razni takiva, pravil sum go hiliadi puti i nai hubavoto deto si navlekoh biaha bubre4ni krizi i surcetup, tva iskam da vi kaja, sega si izlizam v petuk i subota, piivam si 2-3 biri pu6vam edin ha6i6 i si liagam dovolen, ama tva da sedna pred tupia kompir na 3-4 vodki nikoga ne e stavalo, i niama i da stane, ot kuv zor?? ako mi se spi za kvo da pia ta posle da si gubia vremeto v neta, ne znam mom4eta ama cennosnata vi sistema za mene e nepriemliva, ne, seriozno kuv e smisula da pie6 vodki za da stoi6 buden pred kompira, liagai i spi, ba niama da govora ve4e 6toto ne iskam, iasno mi e 4e vi se struvam stranen, ma ne me burka, a i milioner hu4 ne sum, i mene mi se nalaga da ba4kam no na purvo miasto sum az posle rabotata...

p.s. da si avtomontior e zabavno :) makar 4e trudno se mie6 posle, a ako vi interesuva ba4kal sum po stroeji v zahlas....
p.s.s. za damnedbird - ot pleven sum no jiveia vav valencia ot 2 godinki i ne6to.

damnedbird
07-10-2004, 10:12 AM
mnoo dobre znam kvo e da pie6 i da se drusa6 i nai razni takiva, pravil sum go hiliadi puti i nai hubavoto deto si navlekoh biaha bubre4ni krizi i surcetup...

...da sedna pred tupia kompir na 3-4 vodki nikoga ne e stavalo, i niama i da stane, ot kuv zor?? ako mi se spi za kvo da pia ta posle da si gubia vremeto v neta, ne znam mom4eta ama cennosnata vi sistema za mene e nepriemliva, ne, seriozno kuv e smisula da pie6 vodki za da stoi6 buden pred kompira...

p.s.s. za damnedbird - ot pleven sum no jiveia vav valencia ot 2 godinki i ne6to.

Аз също много добре знам какво е да пиеш и да се друсаш... но не съм казал че пия и че се друсам... особено пък за да стоя буден... точно обратното - за да заспя...
Освен това се напивам от малко... така че 4-ри водки /не знам отде ги издруса тея 4-ри водки, аз говорех за ЕДНО малко и то не всяка вечер и евентуално второ след първото ама само евентуално!!!/ са ми твърде много и обикновено вече почвам да фъфля след толкова...
та на тъпия компир съм сядал на 3-4 водки само за да сменя парчето щото вкъщи се е вихрил див купон... аз дори не сядам, а само сменям парчето... прав...
и още веднъж - аз стоя пред компа за да се разтоваря... и не пия за да стоя буден, а пия докато съм пред компа буден...
после въобще ама въобще не ме е*е мнението ти за моята ценностна система, щото аз лично смятам че съм с много добре изградена такава и мисля че някой който не е стъпвал в милата ни държавица от 2 години и всеки петък дърпа хашиш щот' така го кефи, не би следвало да ми обсъжда ценностната система...
Без лоши чувства!

С уважение: Тошо Птицата Проклета

bob
08-10-2004, 09:47 AM
ok ok, no more tears. pii pu6i pei sviri pravi kvot iska6... vajnoto e 4e prostaci ima i prostaci rullz

bad&mad
16-10-2004, 12:31 AM
а ти от каде си бре да не би да си корениак от 24година насам а???????
иа си виж родата и тогава ми говори за селиаци +незнам кво си (помежди другото ти знам ип-адреса!!!- а това значи много едно време такива като тебе ги вадехме от клубовете за части от секундата!!!)
така ли стана?
като ми знаеш ИП-то да не се чустваш като НЕО от матрицата
а т'ва дето сте го правели за части от секундата знаеш ли къде другаде се случва дори и сега: на едно място от където съм и аз и където самото присъствие на нещо различно от статуквото ги кара да се сбират и обединяват............ Има ли смисъл да продължавам, тези които трябваше вече са се сетили.
Лека нощ :D

ezdatcha
19-10-2004, 12:44 AM
така ли стана?
като ми знаеш ИП-то да не се чустваш като НЕО от матрицата
а т'ва дето сте го правели за части от секундата знаеш ли къде другаде се случва дори и сега: на едно място от където съм и аз и където самото присъствие на нещо различно от статуквото ги кара да се сбират и обединяват............ Има ли смисъл да продължавам, тези които трябваше вече са се сетили.
Лека нощ :D

ne shvana parvoideiata pi4(govorexme za sofianci i tn... ne se otkloniavai) :confused: