View Full Version : искрено и лично да се покажем...

damnedbird
11-06-2004, 06:47 PM
Ей ма мене
те тука (http://damnedbird.data.bg/Pics/RV@fair_Plovdiv/Hermes%20girl%20&%20me%20small.jpg)

И да не съм чул за въпроси от сорта на "ама ти кой си на снимката..." - АЗ СЪМ ОТДЯСНО!! :D :D

който пожелае може да се покаже ако иска :p

и бай дъ уей - сори че снимката е с линк ама нещо се нае.. пи ейч пи-то и не поиска да ми адд-не картинката... ся ш'трябва да цъкнете веднъж там горе....

Fredy
11-06-2004, 07:44 PM
ще има след "известен брой време" галерия за тази цел... а дотогава си поствайте тука...

/офф

това да не е на байт експо на хермес щанда :) ???

^^^D
12-06-2004, 08:19 AM
не , че нещо ма тва " след извесно време ще има галерия " и т.н. го слушам от 34567 години ...
верно е сесия , деца , ма направо много мързелувате чесно
but t's your own business :p i'm just your sometimes consciousness

tushe
12-06-2004, 09:56 AM
ok ok
mozhe da kliknete na "HOME" buttona, za kojto pishe "click here to visit tushe's home page"
ili napravo da shtraknete tuk:
http://www.geocities.com/trw_tushe/photos/photos.html
az sym onq deto mnogo se povtarq

i vprochem sajta e dosta tezhyk shtoto sym go pravil s paint,
notepad i word :)

damnedbird
12-06-2004, 11:14 AM
Originally posted by Fredy
ще има след "известен брой време" галерия за тази цел... а дотогава си поствайте тука...

/офф

това да не е на байт експо на хермес щанда :) ???

Именно за щанда на Хермес говорим ама не на БаИт, а на Феър Пловдив - нашия щанд /на фирмата в която работя/ е от другата страна - по едно време фиксирах това момиче и ми се стори ужасно познато от някъде и в следващия момент просто вдигнах брошурата на Хермес, която държах в ръцете и... о чудо... тя беше на нея :)
тогава се започна с едни безкрайни умувания как да си изпрося да се снимам с нея, едни пъклени планове и други такива чудесии...
е виждате резултата, престръшиф съ и утидуф и съ снимъф с нея :)
Originaly posted by tushe
ok ok
mozhe da kliknete na "HOME" buttona, za kojto pishe "click here to visit tushe's home page"
ili napravo da shtraknete tuk:
http://www.geocities.com/trw_tushe/photos/photos.html
az sym onq deto mnogo se povtarq

i vprochem sajta e dosta tezhyk shtoto sym go pravil s paint,
notepad i word :)

Определено е тежичка страничката - мен ако питаш това е само заради битмаповете - ако ги менкнеш с Джпеци ш'съ упрай /или поне така мисля.../
А иначе има една мадама на снимките която е безкрайно очарователна - поздравления!

А това с галерията е добра идейка :) стига да е осъществима в обозримо бъдеще :p /бъзикам се - някой модератор да не го приеме лично ся... без лоши чувства :cool: /

такааам - вече станахме двама /под върбата/ - няма ли да съ покаже ощи някой :D

damnedbird
12-06-2004, 04:24 PM
http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/pics/off.bmp
Определено е тежичка страничката - мен ако питаш това е само заради битмаповете - ако ги менкнеш с Джпеци ш'съ упрай /или поне така мисля.../

Тука не знам дали не съм изцепил голяма глупост... ама и това се случва от време на време... не съм се наспивал от ненамсиколко време вече...
та на мен ми излизат като битмап снимките ти /даже така ги зарежда.../
ама после разрових из папката и видях че бмп просто няма...
както и да е... сори...
http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/pics/off.bmp

tushe
13-06-2004, 12:12 AM
taka se poluchava shtoto "Microsoft Word" pri umalqvaneto na snimkite syzdava novi - umalenite, a starite si ostavat. i pri zarezhdaneto se dyrpat i golemite i proizvodnite ot tqh. e, pone az taka si mislq. za da gi umalq trqbvashe polovin chas da se zanimavam sys "Print Screen" button, "Microsoft Imaging" i "Microsoft Paint". prosto nqma drugo! A sajta trqbvashe da go napravq za nqkolko minuti :)

vprochem, damnedbird, az ne moga da ti vidq snimkite, shtoto majche bqha na nqkakyv bg syrvyr, do kojto nqmam dostyp. symnqvam se, che povecheto chuzhdenci, koito poseshtavat tozi forum syshto shte mogat da te razgledat kyv si krasavec :p

Molba kym vsichki:
kachvajte si snimkite na mezhdunarodni syrvyri
tova syshto taka se otnasq za vsqkakvi tekstcheta, kartinki i t.n.

damnedbird
14-06-2004, 09:41 AM
ами то лошото е че сега имам нет само у работа а външния пиъринг тука е "прекрасен" - по-натам като си вържа пак нет у дома ще ги кача в йаху да речем...
ш'видите бре - как така няма да ме видите :D
нъли за туй я напрайх таз' тема - да съ гледъме...

Meze
03-07-2004, 08:17 PM
е ме е!

damnedbird
08-07-2004, 02:44 PM
Станахме трима... :)
няма ли още ве... тука има много редовни посетители...
по-редовни и от мене даже /хехехх :p /

Meze
17-08-2004, 02:50 PM
Ами я дайте малко за себе си да споделим, като се срамуваме снимки дадем, поне да кажем къде живеем, как се казваме, какво ни харесва, какви хобита имаме..... сещате се....

Fredy
19-08-2004, 07:50 PM
срамувам се аз, срамувам се...

ама пък има и по грозни - фкинг вече 2 огледала чупи само като се погледне в тях! (това е вярно)

damnedbird
20-08-2004, 01:46 AM
муааахахахахаа :) това беше яко...
Аве Фреди, аз мое и малко тъпо да ти прозвуча ама все пак да си те питам - т'ва ти ли си на снимката ве ? :D

Fredy
20-08-2004, 01:34 PM
не,

а това ме подсети да те помоля - аватара 100х100 пиксела да го мушнеш...

детето на снимката е на един от операторите в клуб 35

damnedbird
21-08-2004, 02:14 PM
Готово - мушнато е аватарчето.. сега 100 на нещо си... ама двуцифрено беше...
А аз го бяф сложил тъй щото тъй си пишеше у форума - 150 по 150...

А за детето, т'ва мойто беше тъп въпрос, трудно бих повярвал че на тези години си бил със такива слушалки на ушите :D
ама явно пак съм бил недоспал като съм те питал /за справки предния ми заспал пост :)/

новата
24-08-2004, 03:51 PM
здравеите на всички тука гледам се завъртат интересни спорове е аз не са редовна и сам от днес.все пак приатно ми е викат ми новата:) :) :)

damnedbird
24-08-2004, 11:37 PM
и на мене ми е приятно ама все пак дай малко и по темата :)
за да бъда точен: "искрено и лично да се покажем"
:p

новата
27-08-2004, 02:49 PM
за момента не мога да пратя снимка имам малко проблеми с компютъра но ште се постараиа,а ако искаш да знаеш нешто за мен по конкретно просто питаи:D

Lord_Master
28-08-2004, 01:55 AM
ako puk nqkoi go interesuva za men moje da me vidite skoro na nqkoi ot snimkite na damne-a ... a btw az sum po gotiniq ot dvamata :)))

damnedbird
29-08-2004, 07:16 PM
хахах :) верно е по-готиния...
@Мастър - ти к'во се хвалиш бре :) умря циганката ли :)

ето една снимка и на двамата след малки премеждия с господата униформени /малко е кофти качеството ама ще го преживеете - аз съм в ляво, а Мастър - другото ляво/

линк: -=тук=- (http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/pics/my/2.jpg)

Meze
10-09-2004, 10:43 AM
малей, как зловещо свети тоя надпис "полиция".......

damnedbird
11-09-2004, 03:13 PM
ххаах :) такъв е - светлотразителен... иначе хич не светеше де...
не знам дали си ги виждал куките по вестниците снимките на които присъстват такива със жилетки, ама пътните полицаи, същите жилетки, само че в друг цвят имат и Волф има няколко ленти които светят яко когато снимката е със светкавица...
мале колко объркано го написах... от безсънието ще да е ;)
верно зловещо е излезнало :D

Meze
14-09-2004, 12:59 AM
като спомена за светлоотразителните жилетки си спомям веднъж как изкарах акълите на едни френдове - понеже тогава нямаха шофьорски книжки и караха по уличките на махалата като се стъмни, та една вечер си ходя по улицата и виждам колата се задава (имаше фарове, които не можеха да се сбъркат), та заставам аз на пътя и със светлоотразителното ми яке (имаше ленти на ръкавите) почвам да махам за да ме качат и мене. оня профуча покрай мен и се изгуби в дън земи. след малко отивам пред блока и ги гледам паркирали там, питам ги що не са ми спрели, а ония като помислили, че полицай ги спира, и кат се уплашили..............

damnedbird
18-09-2004, 03:08 PM
а сега ще пробваме пак прокситата дали бачкат кат' хората и дали хората аутсайд БГ ще мъ видът...
начи -=те т'ва тука=- (http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/Video/po.avi) e линк към едно кратко /1.8 мегита/ клипче от един купон в Щутград...
начи хората се бяха понапили и почната да кючеклийстват, съответно на мене т'ва ми подейства доста подтискащо /мразя кючеци на по-малко от 300 гр. твърдо гориво/ и се погрижих да се докарам 'на ниво' :)
та седнах аз да пия и си се наместих удобно и видиш ли рожденника с камерата почна да снима танцуващите а аз точно с/у тях от другата страна седнал и поркам :)
и ми доде на акъла да се избъзикам с тях :)
аве изгуедайте го.. няколко секунди са...
ползвана е Хвид компресия, а аудиото е мп3, дори най-стария к-лайт кодек пак ви върши работа...

tushe
20-09-2004, 02:37 AM
ahahahaha

bash barovec! :)

vprochem teglq prez proxy-to s nqkyde mezhdu 700 b/s i 20 kb/s. no sredno dyrzhi na 5 kb/s

damnedbird
20-09-2004, 01:33 PM
еми мисля че е доста добре :) като връзка..
радвам се :)
радвам се че си се и изкефил - точно баш баровец е думата... той малко е поспрял да снима иначе щяхте да видите че отсреща ме замерят със запалки, кибритчета цигарки и др. подобни, което можеше да се изтълкува и като дарове де... муахаха :)