BerkSttock
23-06-2004, 08:11 PM
Пичове и уважаеми дами,
в рамките на добрия тон ще се опитам да изкажа своето мнение за консистенцията на този т.нар. сайт, а иначе нищо повече от форум:
Повярвайте ми - по-голяма простотия през живота си не съм срещал!
Вие студенти ли сте? Бъдещето на нацията? Интелигенцията на София? Млади културни хора? Или сте ненаебали се, ненапоркали се, ненаповръщали се от алкохол кретени, които дори не могат да пишат на книжовен български език и с кирилица?
Тук трима били накарали някаква да им духа... И на тримата! Гордеете ли се? Чувствате ли се нещо повече от другите? По-нататък - други изцепки, дето нормален човек да го е срам да ги повтори...
Осъзнайте се!
Превръщате "официалния сайт на Студентски град" в идиотщина!
Моля да ме извинят хората, които не попадат в горните категории!
Моля да ме извините всички, че имам собствено мнение по въпроса!
Моля да ме извинят и тези, които ще кажат: "Къв си ти бе, задръстеняк?"
Но... просто не ви прилича! :(
Подпис: бивша издънка на Студентски град
в рамките на добрия тон ще се опитам да изкажа своето мнение за консистенцията на този т.нар. сайт, а иначе нищо повече от форум:
Повярвайте ми - по-голяма простотия през живота си не съм срещал!
Вие студенти ли сте? Бъдещето на нацията? Интелигенцията на София? Млади културни хора? Или сте ненаебали се, ненапоркали се, ненаповръщали се от алкохол кретени, които дори не могат да пишат на книжовен български език и с кирилица?
Тук трима били накарали някаква да им духа... И на тримата! Гордеете ли се? Чувствате ли се нещо повече от другите? По-нататък - други изцепки, дето нормален човек да го е срам да ги повтори...
Осъзнайте се!
Превръщате "официалния сайт на Студентски град" в идиотщина!
Моля да ме извинят хората, които не попадат в горните категории!
Моля да ме извините всички, че имам собствено мнение по въпроса!
Моля да ме извинят и тези, които ще кажат: "Къв си ти бе, задръстеняк?"
Но... просто не ви прилича! :(
Подпис: бивша издънка на Студентски град