View Full Version : комуникаций--please help me I really want to know

waterwonder
28-09-2006, 08:12 PM
вижте хора(студенти) искам да попитам къде(как)"в кои унерверситети из страната " може да се кандидатства за специалности сварзани с комуникаций и ако може (дано) да ми ги постните тък в тази тема(защото от толкова работа не ми остава време за търсене)
Така благодаря предварително и се надявам някой да ми постне нещо
чао от мен и така......нататък........

Така и ако има заинтересувани ,слушат или правят house музика може да драснат някои ред>>>> нищо особено това е вид развлечение.

:eating: :ride: :confused: :m: :feelup:

WWW.CLUBPLAZMA.COM >>>>>PLD

Desitka
28-09-2006, 08:25 PM
Нов Българси Университет--> Масови комуникации

waterwonder
11-10-2006, 08:55 PM
oще моля ви или ми кажете някоя страница в която ги има изложени всичките У-ТЕТИ та да ги видя
b
y
e
....
...
.
.
.

TIANA_STYLE
11-10-2006, 09:09 PM
вижте хора(студенти) искам да попитам къде(как)"в кои унерверситети из страната " може да се кандидатства за специалности сварзани с комуникаций и ако може (дано) да ми ги постните тък в тази тема(защото от толкова работа не ми остава време за търсене)
Така благодаря предварително и се надявам някой да ми постне нещо
чао от мен и така......нататък........

Така и ако има заинтересувани ,слушат или правят house музика може да драснат някои ред>>>> нищо особено това е вид развлечение.

:eating: :ride: :confused: :m: :feelup:

WWW.CLUBPLAZMA.COM >>>>>PLD
za kandidatstvane ne moga da ti pomogna no za house moje da pogovorim kefi6 li se

An
21-10-2006, 12:39 PM
za kandidatstvane ne moga da ti pomogna no za house moje da pogovorim kefi6 li se

е па много;))))))))))