View Full Version : Кой плейър ползвате?
Riptor 04-08-2004, 03:22 AM Кой плеър ползвате и кое смятате за главно негово предимство?
Аз ползвам Viplay заедно с Ace Mega Codec Pack. Близо една година не съм слагал нови кодеци и едва напоследък се появиха филми, които искат по-нов кодек. Много хора са против тъпченето на системата с такива пакети, но все ще се намери някой по-екзотичен, който да ви развали нагласата, че днес ще гледате някой нов филм.
Харесвам плейъра си защото има прост интерфейс, лесен е за употреба, интуитивно управление, фини настройки за субтитрите, много полезни опций. Напълно преведен на български.
Fredy 04-08-2004, 10:04 PM дълги години бсплей... до появата на кристал плеър
Само БС-плейъра, щото пуска винаги субтитри, не му бяга картина, звук или суб, не е тежък-зарежда веднага, филма си върви без да насича и т.н. единствения му недостатък е че има слаби color/contrast/brightness настройки...
от няколко месеца насам си плейвам с Медия Плейъра (10-ката) и никви оплаквания нямам. последно кодеци съм качвал преди 4 месеца...
damnedbird 25-08-2004, 07:34 PM Гласувах за медия плеър класик, щото си е яка...
но и аз до ден днешен не изневерявам на БС :) мноо е яко просто...
никога не ми е създавало проблъмс със изключение когато го бях пуснал на дуалхед карта ама и тогава се оправих :cool:
kraken 02-09-2004, 01:57 AM Уж цъкнах бутончето Воте а ми изкара само един глас за Медиа Плеър...Който явно е на преждепостналия ама карай.
Ами Медия Плеър--щото съм си консерватор и закостенял фен на МС...;-))
kraken 02-09-2004, 01:59 AM не съм догледал ---Имало КЛАСИК
Да се счита че съм гласувал за него....;-))
damnedbird 02-09-2004, 01:11 PM @Кракен
Media Player Classic (unicode build)
Copyright (C) 2002-2004 Gabest
Version 6.4.8.1
This program is freeware and realised under the GNU General Public License.
Distribution in Codec Packs is allowed, but the author (Gabest) is not liable for the aditional content.
С което исках да кажа че не е на МС, а е фрийуеър и е доста развит и изчистен от бъговете които има уиндоуския, като само е ограничен откъм визуални теми и откъм интерфейсен изглед...
Определено ми харесва повече... особено от как излезе и последната комерсиална глупост на Майкрософт - медия плеър 10...
Дано не засягам някой - това си е лично мнение - просто уточних нещо за да не бъде погрешно разбрано...
С уважение: Тошо Птицата Проклета
kraken 02-09-2004, 10:48 PM Значи все пак съм гласувал правилно..;-))
damnedbird 15-09-2004, 11:56 PM Честно казано на много слаби машинки ме кефи как работи Вплеър... използва много малко ресурси и подкарва хиксвид компресия със 6 канален саунд на машина със 233 процесор...
определено ме израдва :)
а дори няма инсталация в интерес на истината...
зора му е с кодеците /естествено/...
bad&mad 26-10-2004, 06:32 PM BSPlayer rulz
Windows Media Player Sux right up to heaven
usmiv4ica 26-10-2004, 06:45 PM BSPlayer
Ignite 26-10-2004, 07:41 PM "Crystal Player" рулира !!!
tushe 27-10-2004, 12:24 AM glasuvah za BSplayer
no polzvam syshto Mplayer2, Media Player Classic, a kogato neshtata sa mnogo seriozni puskam VLC media player
damnedbird 23-11-2004, 09:53 AM а какво е ВЛЦ медия плеър... нещо не открих нищо, а разпитах коуегите... в смисъл и те не 'наят нищу...
Я дай инфо ? ;)) и що когато нещата са много сериозни...
AI_Fortress 14-12-2004, 11:59 AM ТЦ ТЦ ТЦ :( не знаеш какво е VLC media player много лошо бягай веднага на http://www.videolan.org
За мен лично това е наи коравата програмка за филми ползвам изключително само нея през последните 1,5 / 2 години. Пуска абсолютно всички филми независимо повредени ли са теглят ли се в момента и в какъв формат са, не ти трябват каквито и да било кодеци и наи важното има малката полезна опциика която ти позволява да забавиш или избързаш събтитрите :D в случаи че не съвпадат с филма. Тази много важна опция вече на на 10-тина пъти спасяваща комп. ми когато работата опре до там да излети през терасата заедно с няколко цветисти псувни заради субтитри изтеглени след няколко часа ровене из интернет и несинхронизиращи се със също толкова загубил времето ми филм, и кои знае защо не съм я видял в никои друг player !!! :D :D :D :D :D
tushe 16-12-2004, 03:42 PM tykmo shtqh da postna poqsnenie, a to choveka se e postaral tolkova dobre
damnedbird 16-12-2004, 11:19 PM Жесток пост :) не е истина как съм се смял тука..
дърпам го сега.. явно е нещо което си заслужава ;)
VipLuser 16-03-2005, 08:20 AM BSPlayer
RadLight му е майката,ама той е само за ценители:)
damnedbird 16-03-2005, 02:21 PM ee новите версии на бс-то бият радлайт по всички параграфи просто..
много бъгава версия изкараха последно и ме издразниха с това, че са си наблъскали безплатния плеър със спайуеър...
tushe 17-03-2005, 01:26 AM kofti, kofti
adash, nali razbra koj e naj-dobriq player? VLC! napravo krasavec, ili kakto se kazva At izmezhdu nedygavite :)
damnedbird 18-03-2005, 09:44 AM или Ас измежду аматьорите адаш :) също става..
аз си набарах една програмка за наместване на субс и вече функцията със шифтинг-а на субтитрите напред/назад времево не ме топли особено ама пак си е як :)
moni33 15-07-2005, 04:30 AM ne znam za kakvo gi hvalite vsi4ki tia playeri ama az go sega s windows media player sym niamal nikakvi problemi a za back up imam Divx i Real player :!smoking4
damnedbird 15-07-2005, 01:35 PM с малката разлика, че WMP ползва "скромните" 90 мб рам, който не че не ми е в повечко, но пък що да ползвам него при все че БС плеър примерно ползва "огромния amount" от 13~21 Мб памет :)
май друга причина няма...
moni33 16-07-2005, 03:29 AM с малката разлика, че WMP ползва "скромните" 90 мб рам, който не че не ми е в повечко, но пък що да ползвам него при все че БС плеър примерно ползва "огромния amount" от 13~21 Мб памет :)
май друга причина няма...
e ama az kato imam 1 G pamet tia 90 niakak si ne me valnuvat .... :!smoking4
damnedbird 16-07-2005, 03:03 PM аз съм 512 мб рам и въпреки това всичко което съм заредил почти я препълва.. така, че ме бъркат дори и малките цифри... за сметка на което машината работи безупречно... особено след като не я товаря с бози от сорта на Wmp :)
moni33 17-07-2005, 02:19 AM ok az ne 4e iskam da hvalia microsoft naprotiv ...
prosto kazvam 4e s wmp niamam nikakav problem da si gledam filmite
a moje li da popitam ti kato gleda6 film kolko processes ti varviat o6te
ta tolkova ti e problem vaprosnia wmp :cool:
damnedbird 18-07-2005, 10:29 AM процесите още след като зареди надвишават 70, но в случая не това колко процеси съм заредил, а колко от тях използвам... бих казал, че процента на използваемост е над 95% така, че има смисъл от потребление на по-ниско ramload-ващи програми :)
съгласен ?
moni33 19-07-2005, 01:28 AM da syglasen sym s tova :D
no misalta mi be6e druga 4e kogato gleda6 film
ti ne moje da pravi6 o6te koi znae kakvo s pc-to
da igrae6 niakva igra ili da se rovi6 iz neta
ta kato si izgleda6 filma si zatvaria6 playera i ......
['процесите още след като зареди надвишават 70 ' - ? tva ne sa li malko mnojko ?]
:@74:
damnedbird 19-07-2005, 11:36 AM ...kogato gleda6 film
ti ne moje da pravi6 o6te koi znae kakvo s pc-to
da igrae6 niakva igra ili da se rovi6 iz neta
ta kato si izgleda6 filma si zatvaria6 playera i ......
['процесите още след като зареди надвишават 70 ' - ? tva ne sa li malko mnojko ?]
не са.... ако наистина искаш да си използваш машината пълноценно ще се опиташ да изтръгнеш максимума от нея...
игри играя много рядко и естествено не докато гледам филм ;)
но често когато си пусна клипове в плейлист на втория скрийн и си работя на първия си е доста по-удобно... как да ти го кажа... не всички сме такива безделници като теб и съчетаваме полезното с приятното - гледаме филмчета и клипове докато поработваме ;)
освен това ровенето из нета не изисква никакви ресурси от машината..
moni33 20-07-2005, 01:20 AM :b26: niama smisal da prodaljavame dai po edna :!beer1:
|