asa1234
07-12-2006, 10:02 PM
Хайй ;)
Да се повеселим утре заедно :D
Има ли свободни мацки за купон утре....
vmatematika@abv.bg
icq 197199503
Да се повеселим утре заедно :D
Има ли свободни мацки за купон утре....
vmatematika@abv.bg
icq 197199503
|
View Full Version : 8 декември и романтична вечер asa1234 07-12-2006, 10:02 PM Хайй ;) Да се повеселим утре заедно :D Има ли свободни мацки за купон утре.... vmatematika@abv.bg icq 197199503 4u4ur4e 07-12-2006, 10:32 PM Хайй ;) Да се повеселим утре заедно :D Има ли свободни мацки за купон утре.... vmatematika@abv.bg icq 197199503 задачи по висша математика ли ще решаваме?:D П.С. Сега по случай празника ще съм мила, но на 9 ти трия темата...Баси и 8-мия декември, това е форум, а не сайт за запознанства...не може всеки, на който му се ебе да си пуска отделна тема, админа не направи тема за обяви, понеже си нямаше работа, а за да пишете там подобни предложения... Tourniquet 07-12-2006, 10:52 PM Ау, какво романтично предложение! Оргия по случай 8-ми! Как да не се почувстваш празнично?! Абе хора, к'во ви има ?!?!?! :_Eyecrazy Ignite 07-12-2006, 11:08 PM Ау, какво романтично предложение! Оргия по случай 8-ми! Как да не се почувстваш празнично?! Абе, вие жените не разбирате от романтика. :D seashell 08-12-2006, 11:03 AM Поздравявам всички,празнуващи днес,с Wake me up before you go,go и пожелавам утре сутринта,като се събудите, да имате валнуващите спомени,които сте си пожелали на празника!и все пак,напук на рекламата,не прекалявайте с водката,за да не се окаже,че "ловът за спомени" е съвсем безпаметен:) Весело и незабравимо прекарване на всички! pnv_Creator 08-12-2006, 11:37 AM да не се окаже,че "ловът за спомени" е съвсем безпаметен пожелавам утре сутринта,като се събудите, да имате валнуващите спомениОчертават се четири поредни дена алкохолизъм, така че съм забравил тая работа с вАлнуващите спомени или спомените от какъвто и да е вид. А и си е друго да ти разправят после какво точно си правил ;) ПП, offtopic - Мисля че да се отбелязват правописните грешки на някой в интернет пространството, при положение, че на повечето хора им е все тая и току-що са писали на латиница, си е педерастия. Nikita987 08-12-2006, 12:41 PM А и си е друго да ти разправят после какво точно си правил ;) ако има кой да разправя...... pnv_Creator 08-12-2006, 01:00 PM или поне кой да сложи [Quote] seashell 10-12-2006, 06:08 PM pnv_Creator,абсолютен offtopic съм,но държа да ти кажа,че си достоен за граматически и правописен стожер на сайта.:)смея да твърдя,че определено грешките ми са от чисто техническо естество-коства ми огромни усилия да пиша на кирилица,въобще не съм свикнала,но от уважение към правилата на сайта и предпочитанията на посетителите го правя,като първо пиша на фонетичен(което също не правя бързо и лесно ),а после се връщам да редактирам,превключвайки на кирилица.както сам отбеляза,допреди малко пък доста вероятно съм писала на латиница,така че понякога,дори след трикратно прочитане на написаното,остават грешки,да не говорим за скоростта ми на постване вследствие тази комплицирана процедура.:)така че се извинявам предварително за лексикалните несъвършенства и призовавам да не им се вЪлнувате толкова.това,което четете в момента,вероятно ми е отнело поне двайсетина минути,така че имайте милост!.P.S. а,и четворно наздраве! pnv_Creator 11-12-2006, 10:59 AM Continuous offtopic : ебавах се с тези, които корегират грешки, а не с теб :) ico_dent 12-12-2006, 05:52 PM Continuous offtopic : ебавах се с тези, които корегират грешки, а не с теб :) корИгират :679: :eek: :b42: ico_dent 12-12-2006, 05:53 PM СОРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ (засрамено човече) |