Fredy
09-03-2004, 12:42 PM
Проблем:
Имате недостатъчно столове в стаята?
Решение:
Набавете си!
Необходими са:
Ходене до спортния център на Технически.
BMW - 3ka
Двама ненормалници...
Разярен собственик на гадна кръчма
Начин на действие:
Отивам вчера 13:45 на спорт... с един колега... с неговата колица... и паркира си той бавареца до заведението с/у спортния и кво да видим - един стол... /в момента седя на него/ захвърлен настрани /по-късно разбрах че е оставен дам да не паркират колите :>/
-Мдаа... казах аз... Този стол би паснал идеално в моята стая... колегата естествено се съгласи... изиграхме си баскетчето връщаме се - гледаме стола пак там... Това е знак че ни чака - казах аз... веднага разработихме плана и го приведохме в действие:
1. Колегата спира колата така, че багажника почти допря стола
2. Двамата излизаме светкавично
3. Той отваря багажника
4. Аз пъхам стола вътре
5. Той затваря багажника
6. Влизаме бързо в колата
7. Излиза собственика разярен и крещи "Върнете ми стола БЕ"
8. Колегата потегля
9. Собственика ни стига и удря калника с крак
10. Посяга да ме хване през прозореца /който бе отворен/
11. Колегата настъпва яко газта, взима завоя със силно занасяне на задницата и оставя кръчмаря далеч зад нас...
12. Онзи седи... вика страшно, псува мръсно
13. Седя на тоя стол... много е удобен и ви пиша как става работата...
Общо взето най - важното нещо е колата... не излезеш ли от BMW за да откраднеш пластмасов стол... все едно не си живял... Щото ако слезеш от жигула никой няма да му напрай впечатление... Но да слезеш от баварец... да си със слънчеви очила, да крадеш стол и да те гони собственик на гадна кръчма... вълнуващо е ... препоръчвам ви...
П.С.Сега обмислям вариант как да сложа маса в багажника
Имате недостатъчно столове в стаята?
Решение:
Набавете си!
Необходими са:
Ходене до спортния център на Технически.
BMW - 3ka
Двама ненормалници...
Разярен собственик на гадна кръчма
Начин на действие:
Отивам вчера 13:45 на спорт... с един колега... с неговата колица... и паркира си той бавареца до заведението с/у спортния и кво да видим - един стол... /в момента седя на него/ захвърлен настрани /по-късно разбрах че е оставен дам да не паркират колите :>/
-Мдаа... казах аз... Този стол би паснал идеално в моята стая... колегата естествено се съгласи... изиграхме си баскетчето връщаме се - гледаме стола пак там... Това е знак че ни чака - казах аз... веднага разработихме плана и го приведохме в действие:
1. Колегата спира колата така, че багажника почти допря стола
2. Двамата излизаме светкавично
3. Той отваря багажника
4. Аз пъхам стола вътре
5. Той затваря багажника
6. Влизаме бързо в колата
7. Излиза собственика разярен и крещи "Върнете ми стола БЕ"
8. Колегата потегля
9. Собственика ни стига и удря калника с крак
10. Посяга да ме хване през прозореца /който бе отворен/
11. Колегата настъпва яко газта, взима завоя със силно занасяне на задницата и оставя кръчмаря далеч зад нас...
12. Онзи седи... вика страшно, псува мръсно
13. Седя на тоя стол... много е удобен и ви пиша как става работата...
Общо взето най - важното нещо е колата... не излезеш ли от BMW за да откраднеш пластмасов стол... все едно не си живял... Щото ако слезеш от жигула никой няма да му напрай впечатление... Но да слезеш от баварец... да си със слънчеви очила, да крадеш стол и да те гони собственик на гадна кръчма... вълнуващо е ... препоръчвам ви...
П.С.Сега обмислям вариант как да сложа маса в багажника