View Full Version : Sgan

28SofiaCrew
19-12-2006, 09:52 PM
apel kum selqnite da se nau4at da se vozqt v sofiiskiq gradski transport
tupi seltaci razberete 4e 6e se ka4ite v reisa i nema nujda kato otvori vrati da ste se skup4ili seki put celata sgan na vratite i da ne mogat horata da sleznat!!!
razbiram 4e si nemate gradski transport ot kadeto ste ili ste sviknali da se butate kato goveda kadeto i da se namirate ama ste tragnali evro-selqni da stavate taka 4e moe si promenite malko ganiovskiq mantalitet

4u4ur4e
19-12-2006, 10:07 PM
Принципно рядко, да не кажа хич, деля хората на "софиянци" и не-такива, но се съмнявам например бабичките (да им се чудиш на пъргавината) да са дошли от село да си напазаруват от София краставици и домати. А да речем, че това са провианциалисти дошли тук на младини , то би трябвало до тази преклонна възраст да са имали достатъчно време да свикнат, че тук в София ИМА градски транспорт. Така че мисля си не е от това...Ръгат се, и децата, и мъжете...и мен ме възмущават, ама...въпрос на култура, а тук в София тя не е толкова по-висока...

^^^D
19-12-2006, 10:10 PM
apel kum selqnite da se nau4at da se vozqt v sofiiskiq gradski transport
tupi seltaci razberete 4e 6e se ka4ite v reisa i nema nujda kato otvori vrati da ste se skup4ili seki put celata sgan na vratite i da ne mogat horata da sleznat!!!
razbiram 4e si nemate gradski transport ot kadeto ste ili ste sviknali da se butate kato goveda kadeto i da se namirate ama ste tragnali evro-selqni da stavate taka 4e moe si promenite malko ganiovskiq mantalitet

абе дано те хване някоя луда контрола тея дни и да не можеш да слезеш от сган скупчили се селтаци на вратите , а оня да те ебе и ти да въздишаш от удоволстие . наиш как щи стане хубаво :eek: и ще промениш малко софийския си манталитет , ще заобичаш селяните и ще се молиш да се скупчват на вратите , че да изжишееш скоро пак същиот кеф :)

28SofiaCrew
19-12-2006, 10:19 PM
Принципно рядко, да не кажа хич, деля хората на "софиянци" и не-такива, но се съмнявам например бабичките (да им се чудиш на пъргавината) да са дошли от село да си напазаруват от София краставици и домати. А да речем, че това са провианциалисти дошли тук на младини , то би трябвало до тази преклонна възраст да са имали достатъчно време да свикнат, че тук в София ИМА градски транспорт. Така че мисля си не е от това...Ръгат се, и децата, и мъжете...и мен ме възмущават, ама...въпрос на култура, а тук в София тя не е толкова по-висока...

ne ne ne izob6to ne shva6ta6 za kvo govora mi se struva i kolkoto i da ne iskate da go priemete nema da e lo6o da se zamislite dali ne e to4no taka 6toto az v toq gradski transport se vozq ot 22 godini oba4e takova kvoto vidqh na spirkata na 94 posoka studentski grad go nema nikade taka 4e izob6to ne mi razvivai teorii kade kva e kulturata.

drugiq selqnin ne zaslujava da mu se otgovarq ama vse pak 6e ti kaja selio 4e kat mi se butne6 nekoi put taka 6e te butam s ritnici do provinciqta ot koqto si do6al i 6e te ostava tam da si gleda6 koko6kite a ne da si izbiva6 komplexite kato si videl 4e horata tuka sa po civilizovani ot tebe

4u4ur4e
19-12-2006, 10:23 PM
Мога само да кажа, че с последния абзац на поста си все пак не опровергаваш добре теорията ми;)

28SofiaCrew
19-12-2006, 10:29 PM
Мога само да кажа, че с последния абзац на поста си все пак не опровергаваш добре теорията ми;)

teoriqta ti e v suvsem druga nasoka
nikoi v slu4aq ne govori za kultura a za elementaren 4ove6ki razsudak i suobrazitelnost

Grey
19-12-2006, 10:41 PM
А ти, както вече се убедихме, имаш много и от едното и от другото...

Fking
19-12-2006, 10:50 PM
Нали го знаете тоя лаф за шопа дето вика "И сам да съм на опашката па че се бутаме"

а конкренто на това софиянче ще кажа, аре дупе, земи си кола и не ни занимавай с глупости

28SofiaCrew
19-12-2006, 11:06 PM
Нали го знаете тоя лаф за шопа дето вика "И сам да съм на опашката па че се бутаме"

а конкренто на това софиянче ще кажа, аре дупе, земи си кола и не ни занимавай с глупости

q pogledni tvoite subratq ot provincialnoto na6estvie kak sa okupirali vsi4ki sofiiski krustovi6ta i posle mi obqsnqvai za koli.pa i sofiiski registracii si zimate da ne vi psuvat mnogo :D

Desitka
19-12-2006, 11:22 PM
Бе, аз се замислям да си взема направо пернишка реистрация, че да се разбягват!

Fking
19-12-2006, 11:46 PM
q pogledni tvoite subratq ot provincialnoto na6estvie kak sa okupirali vsi4ki sofiiski krustovi6ta i posle mi obqsnqvai za koli.pa i sofiiski registracii si zimate da ne vi psuvat mnogo :D

верно си е :)
ами за теб друго решение, освен да отидеш ти в провинцията на спокойствие без задръствания и бутане, невиждам :)

Ако можеш повлечи и още приятелчета софиянчета с теб, че да има повече място за нас :)