butcheto
11-08-2004, 06:58 PM
abe nachi kandidatstvah v mgu i iskarah na izpita 4.00 ..obache ocenkata v diplomata po matematika mi e 3 a po bylgarski 3 i 25 :) kef a :D
na pyrvoto klasirane ne se klasirah ( ochakvano) ..nai niskia bal na pyrvoto beshe 18 ...moq si go smetnah ...
hm abe 14.25 ..imam li shansove na vtoro i treto za nekoq specialnost? :)
thx predvaritelno
Fking
18-08-2004, 11:47 PM
hm, izglejda nikoi ne se nagurbva da pravi takiva prognozi....
opitai se da vidish balove ot 1-vo i 2-ro klasirane ot minalata godina za da precenish.....
Wolverene
23-08-2004, 11:10 PM
Am taka e kato ne si mislel na vremeto sq se 4udi6. Za kyv kur ima6 takiva slabi ocenki v diplomata be BASTUN. Ko tolkova si pravil v srednoto daskalo ta pone edni pettici ne moja da izkara6, a? Sigurno vmesto da hodi6 na u4ili6te si izpolzval vremeto si dale4 po razumno kato si kisnel po kafeneta, diskoteki i internet zali. Ha kat ti e bil akyla slab na vremeto, sedi sega i se 4udi dali 6ta priemat.
butcheto
24-08-2004, 11:07 PM
abe carvul ne mi govori gluposti be az da ne sym kato vas deto se chudat za kvo da si davat parite !!!
nqmam visoki ocenki poradi prostata prichina che hodih rqdko na daskalo zashtoto raboteh na 2 mesta za da se izhranvam !!!!
nachi kato gledam ne me prieha v mgu...hmm v hti se prehvyrlih sas iskaranata ocenka v mgu za treto klasirane...obache na tretoto mnogo visoki balove!! :( basi bala mi e 20 tam i ne mojah da vleza a na pyrvo i vtoro sa vlizali sas po 15 ...taka e ..tuk si priznavam prekarah se ..triabvashe ot nachalo da zapisha i v hti ama na..nema pari i za dvete mgu i hti :(
nachi prieha me na treto avtomatika i info. tehnologii no e kolej :(( ...ne iskam kolej !! kolej sucks! no ako ne ida v kolej otivam voinik! neshta i voinik! :( nachi kazaha mi che ot treto nqma da se zapishat sichki i imam shans septemvri mesec da vleza..no taka riskuvam!
posavetvaite me pls ...da vlizam li v koleja ili da riskuvam? ot toq kolej posle vyzmojno li e prehvyrlqne?
thx predvaritelno
Fking
25-08-2004, 02:20 PM
много е трудно да се даде такъв съвет....
прецени какъв е шанса да влезеш на 3-то...
а колежа на е чак толкова лош
а също е вариант да изкараш една година в колежа, колкото да не те вземат войник, и след това да кандидастваш отново....но нямам представа до колко е приемлив този вариант за теб
jumboo
27-08-2004, 01:36 PM
emi kakvo da ti kaja
to veche trqbva i da znaesh de
poneje izleze treto klasirane veche
no ne vijdam da ima statistika na minimalnite balove za 3-to klasirane
ta da ti kaja :
za mene :
Име НИКОЛАЙ
Презиме ВАНЕВ
Фамилия ДОНЧЕВ
Входящ Номер 10308
Бал 21.75
Факултет Минноелектромеханичен
Специалност Автоматика, информационна и управляваща техника
Вид обучение Редовно
tova beshe na parvo klasirane kakvoto i zapisah sledovatelno
na izpita imah 5.00 a diplomata inache mi besha malko po silna po baloobrazuvashtite predmeti
edin moi priqtel go vzeha na treto klasirane s ocenka ot izpita 3.80 no bala my beshe 15.05 i edvam mu stigna da vleze dori v saita pisheshe che ne e priet no se obadi v MGU i ot tam mu kazaha che s takava ocenka e vatre na treto klasirane zashtoto imalo svobodni mesta na treto i sega v ponedelnik shte hodi da se zapisva che zapisvaneto e samo na 30-ti i 31-vi taka che dori i da ne te pishe na saita che si priet obadi se v MGU i moje i da si priet kakto nego dori i s tvoq bal
kasmet i chakam otgovor :P da vidq dali shte sme kolegi :P