View Full Version : Видеоклиповете

Meze
17-08-2004, 03:02 PM
Я кажете сега, някой видеоклип, който ви е харесал адски и си го въртите постоянно за ужас на всички около вас?

Riptor
17-08-2004, 05:10 PM
Prodigy - Smack My bitch up, Voodoo People, Breathe.. mnogo sa
Fatboy Slim - Rockafeller Skank, Gangster Trippin', push the tempo
Korn - Got The Life, Freak On A Leash
Pearl Jam - Do The Evolution
Marilyn Manson - Long Hard Road Out Of Hell
Garbage - Paranoid
Red Hot chili peppers - Love Rollercoaster
Rammstein - Mutter, Du Hast
System Of A Down - Aerials, Toxicity
Muse - One, Muscle Museum
All Seeing Eye - The Beat Goes On
The Offspring - Pretty Fly
Guano Apes - Kymba Yo, Rain, Lords Of The Boards

и още СТОТИЦИ клипове, които в момента немога да се сетя...
:confused: :D

damnedbird
25-08-2004, 08:14 PM
хехе :))
веднага се присетих че като искам да поизгоня хората от купона пускам на Korn - Right now, последван от Did my time за да се уплашат че ще има и още :D :D
Е, винаги остава по някой ненормален маняк на тема КоЯn но и той не е проблем, щото след тях пускам и една Мария Илиева - лунен сън, това парче бай дъ уей - комшията ми много го мрази и аз... как да го кажа... абе често му го пускам :D

Meze
27-08-2004, 07:33 PM
Сега и аз:
Europe - The Final Countdown, Carrie
Deep Purple - Burn, Speed King, Child In Time, и общо взето всичко останало
Sepultura - Rattamahatta, Bloody Roots
AC/DC - Hells Bells, Big Gun, Thunderstruck, и повечето които съм намерил (около 2 диска)
Manowar - Всичките
Judas Priest - Painkiller (щото други нямам)
Whitesnake - Here I Go Again
Rammstein - Sonne, Ich Will
Iron Maiden - Rainmaker, The Wickerman, The Trooper
Laibach - Tanz Mit Laibach
Mettalica - Nothing Else Matters, Master of Puppets
И както казват всички "още много, за които не мога да се сетя в момента".
Харесвам също AMV (Anime Music Video)....

Спомням си бях на един купон само с чалгари, въртят се мазните ритми и по едно време идва моя ред да седна на компютъра, вадя златните дискове с Металика и Iron Maiden и пускам някакво парче. реакцията на всички беше да почнат да клатят глави и да се дерат колкото могат с ниски нечленоразделни ръмжанета "УАААААААААРГХХХХХХХ"......

damnedbird
27-08-2004, 08:13 PM
ей ги моите сичките на компота в момента.../отдолу/ имам още малко на цд-та ама ги няма в мене :( зеха ми ги преди 3 месеца и още не са ми ги върнали...
но тях мога лесно да ги кажа почти по имена щото са само на Courage the cowardly dog :D Да същото куче Кураж по картуун, но това вече не са музикални клипове, така че май не флизът ф таз бройка...

Meze
27-08-2004, 08:29 PM
мм... малко са...
досега съм записал 23 диска с клипове и концерти и едно ДВД с AMV....

damnedbird
27-08-2004, 10:25 PM
Е аз не съм чак такъв голям фен и нямам ДВД записвачка... скоро ще си взема но сега нямам... а на дискове няма смисъл.. при условие че знам че съществува носител побиращ 6-7 цд-та на едно "цд" нещъ и да си помислям да записвам :) а клиповете са си обемна информация...
а забеляза ли на Мадона какво клипче има... преди донт тел ми...

Meze
04-09-2004, 02:38 AM
аа, аз ДВД писачка нямам, онова ми го записаха...
иначе е вярно че имам някои клипове, които съм гледал само по веднъж и се чудя за какво ли съм ги записвал изобщо...
а онова някаква пародия на мадона ли е? като онова с шакира?

damnedbird
04-09-2004, 11:23 AM
не :) не е пародия - това са някакви снимки на нещо... филм или клип не знам точно... и тя побесня нещо и направи свирка на една бутилка кола :D :D
направо се съдрах от смях, както и всички на снимачната площадка :)
ще дам линк, само да го издиря от нета :) това много не пасва със музикалните клипове, ама е готино :)