View Full Version : Братя македонци...
zion II 22-01-2007, 12:17 AM Хакнаха сайта на македонския президент
На първа страница на официалния сайт на президента на Македония Бранко Цървенковски се появи текст на български език.
Той е в раздела „Наjнови вести" - където явно пресцентърът на президентската администрация пуска новини от дейността на Цървенковски.
Текстът е озаглавен „Съединението прави силата" и е със снимка герба на България.
В него четем:
Скъпи съседи,
Учудващи са желанието и усилията, които полагате, за да цари неразбирателство между нас.
Уж се стремите към голямото европейско семейство, а продължавате с глупавите си изстъпления и хитрувания на дребно.
Не забравяйте, "Съединението прави силата".
Нека не се налага да ви го напомняме по този начин занапред.
Всичко това ни дава основание да сметнем, че находчиви хакери са се позанимавали с официалния президентски сайт - най-вероятно провокирани от последните събития в Скопие.
На Македония, както казва Слави Трифонов, не й трябва президент, а областен управител, чиято фамилия завършва на "ов". :)
Peshi 22-01-2007, 05:15 PM Аз лично смятам, че са зле с централния. Не стига, че до преди 50-тина години са били част от България, и че им даряваме разни работи, както преди няколко години като ни приеха в НАТО им подарихме едни позастарели руски танкове. Застарели ама могат да ни пуцат с тях ако искат, нали :)
и още не знам си какво им давахме. имат привилегии спрямо България.
Трябва да ги натикаме в кучи гъз тия, мама им курвенска. Да ги отрежем дипломатически всякак, и отделно да им поставим строг визов режим.
Копелета мръсни :go:
"Не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя дето му я дава."
Наш'те политици са путки - като си обявиха независима държавица македонците, българските политици търчаха като пърле пред майка - първи да ги признаят.
Сега им раздават гражданство и паспорти просто ей-така - на който си поиска. Българско гражданство се взима с изпит по български език и по българска история, както ми каза един приятел чужденец, женен за българка.
Така трябва и да е с ония недорастли сепаратистчета - македонците - български език и БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - да видят, че няма македонска държава, а окръг Скопие.
П.П.: Прощавайте, че се паля така, ама съм родом от Пиринска Македония и ей дотук ми е дошло от надъхани македонски педерастчета, дето се тупат в гърдите, задето имат приказка за лека нощ вместо история.
ico_dent 22-01-2007, 07:37 PM Скандално е!
Отделям ценни минути да пиша, щото утре съм на изпит, но не мога да се сдържа...
Като цяло съм на мнение, че с крайни оценки и агресивно поведение само ще подклаждаме псевдопатриотизма на тези промити мозъчета...Това, което ме пречупи една вечер, беше една македонка, която ми каза:
"Абе к'ви са тез смешни букви "Ю", "Я"... а това "Ъ" звучи толкова селско..."
Ако не беше толкова готина и ако не исках да я праскам, щях да й кажа да си стои на ебания задник и да срича езика на дедите си и да си го завира с македончовците с прически тип "кукуригу" :)
За да завърша позитивно и да ви поразвеселя малко, ще ви кажа най новите смешни македонски думи, които научих:
Правосмукалка - прахосмукачка
Путер - масло (в началото мислих, че е поне "бутер", но... греда!)
Пегла - Ютия
Стварно - вярно
Шекер во прав - пудра захар
Лjубоморен - ревнив
:confused: :eek:
Makedonalds - McDonalds :)
Peshi 23-01-2007, 10:54 AM Гръмнете Каракачанов, призовават от Скопие
Така ще се освободи Пиринска Македония, твърди уж на шега съветник на македонския премиер
Скопие. "Защо Доста Димовска, чийто идол е Мара Бунева, не унищожи насред София Красимир Каракачанов и така да допринесе и Пиринска Македония да бъде свободна, както Вардарска Македония?". Това пише уж на шега главният редактор на македонския в. "Вечер" Драган Павлович Латас.
Ръководството на ВМРО-БНД веднага реагира, като заяви, че намира призивите дори и иронични, за неуместни, безотговорни и силно обезпокоителни. ВМРО настоява да разбере дали Латас, който е бил съветник на премиера Никола Груевски, е съгласувал внушенията си с него и правителството. "Само за това писание Латас заслужава да влезе в списъка на хора, които да не получават визи за България", каза Каракачанов.
В коментара си Латас се обявява срещу издигането на Мара Бунева за герой заради разстрела на сръбския окупатор Прелич. Според него Бунева било просто убийца и създавала проблеми - българи я чествали, "комитите" раздавали шамари, България дипломатично раздавала демарш.
"Българите казват - техни сме, а не признават нито народ, нито език. Ако Вардарска Македония е освободена със съдействието на македонски и сръбски партизани, Пиринска все още е под българска окупация", пише Латос. След това прави офертата към Димовска да вземе оръжие като Мара Бунева и да повали Каракачанов в центъра на София. Можело и някой кмет на Благоевград, Кюстендил, което щяло да допринесе за освобождаването на Пиринска Македония.
Статия в в. "Стандарт" от днес. Как да не им наложим забрана за влизане в страната, мама им мръснааа. Копелета гадни!
pnv_Creator 23-01-2007, 11:16 AM Не се агресирайте деца. Ако не искат да се наричат българи - не са такива. Македония и да беше част от България в момента, нямаше да сме по-добре, не мисля че е икономически по-благоприятен район, че да ни дърпа напред. Така че да правят каквото искат.
А това с Пиринска Македния са али-бали, какво се занимавате с глупости не мога да разбера? Нямате ли си сериозни проблеми, че да се занимавате с нереални такива
Desitka 23-01-2007, 01:46 PM Гръмнете Каракачанов, призовават от Скопие...
Нямате ли си сериозни проблеми, че да се занимавате с нереални такива
Затва ни е на такова дередже държавата, а мутрите лапат ли лапат... гореспоменатият господин притежава бая парици и имоти по центъра на София, благодарние на такива като вас дет му вярват хахахахаххаха
Няма патриотизъм, има боклуци, които използват Левски и Ботев за да се облажат колкото се може повече. Блажени са вярващите!
ico_dent 23-01-2007, 05:13 PM Блажени са невежите!
темата Македония може да се дискутира и да се теглят локум след локум , а може да се побере кратко и ясно в няколко кратки изречения - както и повечето неща .
важното е , че за всичко си има причина , защита на интереси , лобита , пари , игри , филми .....
нещо ново , което чух - признаването на Македония : България я призна първа ( мислих си и аз защо правим такива глупости ) - сега хората обсъждат , че е трябвало да се постъпи така , за да се избегнат посегателства на Сърбия , Черна Гора и Гърция - така като е призната самостоятелна - тези влияния се понамаляват !
но тя достатъчно е повлична и по естествен и по изкуствен начин за всичките тези години - връщане назад няма - има само напред . ако те самите нямат изгода да се нарекат българи , ние не можем да направим нищо и е безсмислено да правим . няма и за какво да им правим отстъпки и дарения - не сме на по-добро дередже от тях , нито може да си го позволим . толерантно отношение им стига !
те сами трябва да разберат какви са след цчлата тази смесица и промиване на главите им . претенции към България не могат и не трябва да имат - ние достатъчно сме страдали за тяхната държава и народ .
мнението ми за Македония е минавало през различни фази - и с история съм кандидатствала - обичам този предмет и винаги съм го !
както се казва носталгичната нотка остава и в мен , но наистина сега разсъждавам много по-различно - самите македонци трябва да си взимат решенията - те са независими все пак , а не да използват всичките си съседи и да си обръщат гъза накъдето им е удобно , за да може някой да ги бодне и те да получат каквото искат !
д.
ico_dent 24-01-2007, 03:45 PM Да де, ама не македонците определят политиката на Македония :(
Те са просто податливи на надъхване... каквито всъщност сме и ние.Повечето с които съм контактувал са авери по принцип.Рядко има някои фанатични.
Peshi 25-01-2007, 01:17 PM Знаете ли коя е най-новата претенция на Скопие към нас? Не е свързана с правата на така нареченото македонско малцинство в България или с неродената регистрация на ОМО "Илинден - Пирин". Най-новата претенция е за името Кирил, на урагана, който мина по северните части на Европа, предизвика разрушения и дори взе човешки жертви. Как така българите са си позволили да дадат названието на стихията, при положение че едва ли не всеки втори мъж в Македония носи името Кире или Киро. Изглежда, пак са уредили нещо с европейците, които не си дават сметка колко антична е историята на Македония и какъв удар е това за нейната идентичност.
Нека не се обиждат приятелите ми отвъд границата, но и тази претенция, както много други, е смешна и дребнава. Тя, както казва по друг повод, първото перо на скопския "Утрински весник" публицистът Бранко Тричковски, отразява "примитивността на собствената среда", от която съвременните граждани на бившата югорепублика искат да се откъснат, но не могат. Защото не могат да преодолеят притеглянето на миналото, обременено и пожертвано в името на
Голямата лъжа за корените
и коя е истината за това какви са днешните македонци. Минаха повече от 15 г. от независимостта на новата държава. Там обаче все още са обърнати към миналото си, вървейки гърбом към бъдещето си. Затова и ходът им е бавен и противоречив, пълен с реминсценции и разрушени илюзии. Онзи ден премиерът Никола Груевски, когото винаги съм представял като модерен и прагматичен политик, в центъра на Скопие направи първата копка за възстановяването на сградата на Стария театър, построена между двете световни войни в бароков стил и разрушена след катастрофалното земетресение през юли 1963 г. "По-добре да беше направил първа копка за някоя голяма чужда инвестиция с много работни места", подхвърлиха под сурдинка някои негови съпартийци от ВМРО-ДПМНЕ, явно повярвали на обещанията на Груевски за бързи и ефективни стопански реформи. Един от министрите му даже се изхвърли, като на тържеството заяви, че с възстановяването на сградата Скопие ще се върне към облика си на
"най-европейския град в района"
какъвто бил по онези времена. В крайна сметка май отново става дума за поредния опит на управляващите в бедната държавица да повдигат самочувствието на осиромашелите си граждани с фалшиви регалии на минало "величие".
Ето такива мисли ми минават, когато се опитвам да разгадая скритото послание, което се съдържа в инцидента на 13 януари на кея на река Вардар в Скопие. Според всички обстоятелства около него ми се струва, че то е по-сериозно от всеки друг път, най-малкото защото става само две седмици след обявяването на членството ни в Европейския съюз. Годишнината от гибелта на Мара Бунева на това място край Вардар се чества всяка година от петнадесет години насам. И всеки път около церемонията има напрежение. Присъствал съм поне на половината от тях. Тази година обаче за първи път очевидно организирана група се "включи" в честването, налагайки избирателно част от присъстващите. Нямам никакво съмнение, че провокацията е била предварително подготвена, насочвана е. Целта й е била
да се превърне в клопка
в която да паднат доста хора и институции и най-вече македонците, които се чувстват българи. Да изядат боя, да бъдат уплашени заедно с българските граждани, дошли за проявата - да получат урок по македонски национализъм. Медиите в България да реагират така, както реагираха, и да се впуснат във война в ефира през границата. Най-интересна бе целта на клопката за държавата ни - от една страна, да се провери нейният рефлекс в новото й качество като член на НАТО и на ЕС по отношение защитата на българските граждани в Македония, и от друга, да бъде предизвикана такава реакция от София, която да даде аргументи на някои структури в Скопие на принципа на реципрочността да действат активно към подобни инциденти, които биха се случили у нас със симпатизанти на незаконната ОМО "Илинден". В това число и от страна на самата македонска държава.
После си помислих, че "Мара Бунева" може да е аналогичен случай на посегателство към българската чувствителност, подобно на решението на правителството в Скопие да именува летището в Скопие на "Александър Велики". Въпреки че от името бе спестено определението "Македонски",
в Атина приеха това като удар
срещу гръцката чувствителност по темата за монопола върху античността. Реагираха така, както винаги, когато става дума за Скопие. Облякоха проблема в политически дрехи и го вкараха в спора за името на бившата югорепублика. Заявиха, че името на летището ще усложни преговорите за изход от дискусията. Даже се наложи на няколко пъти македонският шеф на дипломацията Антонио Милошевски да изяснява, в това число и пред посредника в преговорите за името Матю Нимиц, че "Александър Велики" е за "комерсиални нужди" и че не бива да се приема като провокация към южния съсед.
За наша чест реакцията бе такава, че да даде ясно да се разбере, че София ще отговаря така винаги, когато в Македония или някъде другаде по света се нарушават правата и се оказва насилие върху български граждани независимо от това, както в случая с пострадалите, дали имат и македонско гражданство. Може и тъкмо заради това. Стандартът, с който българската държава подхожда към защита на собствените си граждани, трябва да бъде еднакъв навсякъде - както по отношение осъдените на смърт медицински сестри в Либия, така и към онези македонци, които се чувстват свързани с България.
Вербалната нота на нашето Външно
връчена пред посланик Алити, бе достатъчно категорична и на този етап повече от името на държавата ни не е нужно. Ще трябва да изчакаме властите край Вардар да изпълнят обещанието си и да разнищят инцидента, като накажат виновните.
Предишният кабинет остави впечатлението, че в името на членството ни в НАТО и в ЕС и за да не сбърка, предпочита да не прави нищо по оста София-Скопие. Сега сме и в двата съюза. Вече нищо не пречи държавата ни да се върне към задълженията си. Още повече че като член на ЕС й е вменено да създава видимост за европейската перспектива на съседите си от Западните Балкани и най-вече за Македония. Това може да става чрез диалог на различни равнища между институциите на двете държави, чрез общото им участие в големите енергийни и инфраструктурни проекти в района, чрез активизиране на непосредствените връзки на местно равнище, чрез улесняване на обмена на хора, стоки, капитали и духовни ценности въпреки визите, които македонците вече трябва да имат. Така че ако някой в Скопие си е мислил, че след "Мара Бунева" България ще се разсърди толкова, че ще обърне гръб на Македония, просто погрешно си е направил сметката. И ако вместо миналото отправят по-често поглед в бъдещето, македонците ще видят, че както и да се определят, ще бъдат в европейското семейство заедно с нас. Дори на съседния стол.
А дотогава ще ни пробутват тънки номера като тези от 13 януари, на които ще трябва да гледаме с необходимата сериозност, мъдрост и спокойствие. Защото истината е тази: на югозапад от нас се роди една държава, чиито интереси невинаги съвпадат с нашите.
Growling_dog1 25-01-2007, 03:53 PM Най-много ме натъжи една информация която прочетох в Уикипедия- паметната плоча на Мара Бунова е осквернявана 6 ПЪТИ. Тя си е македонка по рождение.Не мога да ги разбера тези тъпи копелета!?
Nikita987 25-01-2007, 05:32 PM [QUOTE=Peshi] най-вече македонците, които се чувстват българи.
Няма какво да чубстват те са си българи.А тва,че не искат да си го признаят е отделен въпрос.
Ignite 25-01-2007, 06:28 PM Най-много ме натъжи една информация която прочетох в Уикипедия- паметната плоча на Мара Бунова е осквернявана 6 ПЪТИ. Тя си е македонка по рождение.Не мога да ги разбера тези тъпи копелета!?
Това го правят македонците-сърбофили. Сърбите са им промили мозъка.
Абе заебете ги тези "посърбени нещастничета", важното е че ние сме в ЕС а те не, така че ебете им мамиците сръбски или по-точно югославски, това са жалките им опити за просъществуване. Иначе съгласен съм че нашите политици от началото на 90-те, като абсолютни идиоти първи подкрепиха обявяването на независимата македонска държава, което само по себе си е абсолютна глупост. Вместо да си беме разделили тази юго-провинция на три ( както сакаха гърци и сърби), ние избързахме да им се натегнем и ето го сега резултата.
В прочем може да си поспретнем некоя селска забава от типа на "КЮТЕК" с некое надъхано македонско "националистче" каквито ги има из българските ВУЗ-ове в които те масово учат наравно с българските студенти и ще вземат европейски дипломи без да заплатят нито стотинка за това. Стига вече с толерирането им, нека разберат че тук са на чуждо не у дома си, та нали и те това искаха и ние трябва да им го дадем.
бароне ,
със сила по този въпрос няма да се получи и една хилядна от това , което може да се получи с дипломация . вярно , че по ВУЗ-овете ги има много - смятат се за македонци , евтинко им е тук , аз живях 3 години с македонки - ясни са ми . те не приемат , че са нито сърби , нито гърци , нито българи . и въобще не може да става и дума за деление на три - ти имаш ли поне малко акъл - да се избием пак заради Македония в 21 век ( макар , че малко ни е акъла ) !!!!! кой каква част ще вземе , нали всеки ще дърпа за него и до никъде няма да се стигне - как ще делим ?!?!?!
тези хора колкото и да имат български корен , факт е , че сега са отделна нация , която трудно се връзва с миналото си , объркана и промита ...
единственото , с което съм съгласна е , че не могат да искат привилегии от България , не могат да искат нищо - нямат право на нищооооо , защото те са като всяка друга съседна на Бг страна , с нищо по-различни .
Nikita987 26-01-2007, 10:33 AM тези хора колкото и да имат български корен , факт е , че сега са отделна нация , която трудно се връзва с миналото си , объркана и промита ...
единственото , с което съм съгласна е , че не могат да искат привилегии от България , не могат да искат нищо - нямат право на нищооооо , защото те са като всяка друга съседна на Бг страна , с нищо по-различни .[/quote]
много добре казано! Само да добавя, че само когато им е изгодно искат иначе нямат нищо общо с нас.
бароне ,
със сила по този въпрос няма да се получи и една хилядна от това , което може да се получи с дипломация . вярно , че по ВУЗ-овете ги има много - смятат се за македонци , евтинко им е тук , аз живях 3 години с македонки - ясни са ми . те не приемат , че са нито сърби , нито гърци , нито българи . и въобще не може да става и дума за деление на три - ти имаш ли поне малко акъл - да се избием пак заради Македония в 21 век ( макар , че малко ни е акъла ) !!!!! кой каква част ще вземе , нали всеки ще дърпа за него и до никъде няма да се стигне - как ще делим ?!?!?!
тези хора колкото и да имат български корен , факт е , че сега са отделна нация , която трудно се връзва с миналото си , объркана и промита ...
единственото , с което съм съгласна е , че не могат да искат привилегии от България , не могат да искат нищо - нямат право на нищооооо , защото те са като всяка друга съседна на Бг страна , с нищо по-различни .
Драга,
това деление за което аз споменах бе напълно реално 1991г. когато се проведе референдум за независимостта на Македония. През същата тази година държави като Сърбия и Гърция изявиха явно несъгласие относно създаването на такава импровизирана държава като Македония и се установи че е имало планове от страна на тайните служби на Сърбия и Гърция за осуетяване на създаването на независима македонска държава. За тази цел тези две държави настояваха за разделянето на Македония на три части по демографски признак, което за съжаление не се осъществи благодарение на прибързаното признаване на държавата им от страна на "нашата мила родина, България".
Така че Драга, това бе възможно тогава, но не и сега, което на мен ми е напълно ясно. А що се отнася до избиване, кой е намекнал за това?
Просто трябва да спрем да толерираме тази "ГАД МИЗЕРНА".
А вие Драга, след като претендирате че имате повече акъл от един български дворянин, изложете вашето становище по въпроса и предложете стратегията си за решаването на споровете от всякакво естество с тез мизерни македончета.
Nikita987 26-01-2007, 11:38 AM [
А вие Драга, след като претендирате че имате повече акъл от един български дворянин
леле пак се почна...
Growling_dog1 26-01-2007, 01:46 PM Винаги съм смятал че тези хора ще се осъзнаят! Винаги съм вярвал че ще мога да видя България обединена! Бях много голям националист и още съм, но не толкова.Обаче да ни наричат диваци, татари и всячески да крадат от историята ни и да осверняват най-нагло историческите ни паметници, а ние от друга страна да им оказжаме братска помощ при решаването на конфликта с Албания, да им даваме подкрепата си за ЕС е това е нечувана НАГЛОСТ. Никакви привилегии за магедонистчетата!!! Трябва да са по-долу и от нас! Помня как в Скопие май че беше бяха малтретирали една наша сънародничка, защото в автобуса казала че е българка. Била е малтретирана от пътуващите в автобуса, които са я обиждали жестоко, била е унижавана и обиждана и в полицията им.Та мисля че беше гост на Слави когато се завърна от МъКиДониъъъъъъъъъъ. Не са ни никакви братя, вече НЕ!
Desitka 26-01-2007, 01:58 PM Точно така, дай да се изтрепваме кой когото сбара на Балканите... :eek:
Полицията навсякъде се държи гадно с чужденците. хъм...
Growling_dog1 26-01-2007, 02:07 PM Това са пълни глупости. Когато бях в Щатите на всички на които съм казвал че съм българин, даже и на полицията не са ми правили никакви проблеми.
А тази жена В Скопие където е била са я арестували и унижавали САМО защото е казала че е българка. Това можеше да си ти!
Desitka 26-01-2007, 02:13 PM Аз говоря за Балканския п-ов. Както и да е, не се поддавам на подстрекателства и агитации ;-)
Нося патриотизмът в сърцето си, но това не означава агресивност и нетърпимост към останалите националности. Който иска- да се бие и да се псува, въпрос на култура.
Nikita987 26-01-2007, 02:14 PM ако не се лъжа тази жена не беше ли изнасилена от полицаите докато е била в ареста
А вие Драга, след като претендирате че имате повече акъл от един български дворянин, изложете вашето становище по въпроса и предложете стратегията си за решаването на споровете от всякакво естество с тез мизерни македончета.
не виждам какво повече да излагам - изложила съм достатъчно в горните постове по темата ; а ти като си свикнал да се ИЗЛАГАШ по всичко - го он . това , че си дворянин ( недоказан ) не е правопропорционално свързано с имането на акъл ...
делението на Македония на 3 не се осъществило през 1991 - за това говорех , няма да се осъществи и сега ( както правилно си написал , че ти е ясно ) .
айде и готин уикенд :eek:
pnv_Creator 26-01-2007, 02:55 PM Offtopic - Благородниците и интелектуалците винаги са били две съвсем отделни групи и дори противоположни по доста критерии
ico_dent 26-01-2007, 04:26 PM Едно е ясно - световните сили нямат интерес от единни и мирни балкани!
Desitka 26-01-2007, 04:27 PM Май има нещо такова...
Cutthroat 26-01-2007, 06:39 PM Драга,
това деление за което аз споменах бе напълно реално 1991г. когато се проведе референдум за независимостта на Македония. През същата тази година държави като Сърбия и Гърция изявиха явно несъгласие относно създаването на такава импровизирана държава като Македония и се установи че е имало планове от страна на тайните служби на Сърбия и Гърция за осуетяване на създаването на независима македонска държава. За тази цел тези две държави настояваха за разделянето на Македония на три части по демографски признак, което за съжаление не се осъществи благодарение на прибързаното признаване на държавата им от страна на "нашата мила родина, България".
Така че Драга, това бе възможно тогава, но не и сега, което на мен ми е напълно ясно. А що се отнася до избиване, кой е намекнал за това?
Просто трябва да спрем да толерираме тази "ГАД МИЗЕРНА".
Кой е български дворянин?
You can call me pesho 28-01-2007, 11:59 PM Скандално е!
Отделям ценни минути да пиша, щото утре съм на изпит, но не мога да се сдържа...
Като цяло съм на мнение, че с крайни оценки и агресивно поведение само ще подклаждаме псевдопатриотизма на тези промити мозъчета...Това, което ме пречупи една вечер, беше една македонка, която ми каза:
"Абе к'ви са тез смешни букви "Ю", "Я"... а това "Ъ" звучи толкова селско..."
Ако не беше толкова готина и ако не исках да я праскам, щях да й кажа да си стои на ебания задник и да срича езика на дедите си и да си го завира с македончовците с прически тип "кукуригу" :)
Моите уважения, ама да сложиш едно от най-ценните си неща в такъв боклук като македонка не е за вярване!
Един съвет от мен: бягай от македонките много са проклети и ако не дай си боже се ожениш за някоя ще ти скъси живота!
Nikita987 29-01-2007, 10:32 AM Гледах btv репортерите и побеснях направо.Тия такава измислена история имат,че не е истина.Гоце Делчев и още куп знаменити българи плюс Самуил били македонци.Че Македония се простирала на нашата територия.Че през 1877 когато на руснаците се биели за нас ние сме ги избивали и какви ли не още простотии и това го учат децата в училище.ВМРО била македонска организация.Отделно няколко македонски телевизии и вестници непрекъснато насаждат омраза към България.Също се коментираше, че на вандалите им било платено да нападнат хората -но кой е платил не се знае?Има съмнения за Сърбия но са само съмнения.Общо взето яко ся им промити мозъците на тия.
Абе мръсници са тез МАКЕДОНЦИ също като МОДЕРАТОРИТЕ на този сайт. Общото в случая е че на македонците квото не им хареса от историята го ИЗТРИВАТ също както модераторите трият нещо написано по техен адрес.
Desitka 01-02-2007, 10:35 PM оох, жесток свят! хихихи
| |