enita
05-02-2007, 09:28 PM
Здравейте!Някой може ли да ми каже дали е възможно и каква е процедурата за наемане на стая в общежитие само за 1 вечер? :!surrende
|
View Full Version : стая в общежитие за 1 нощувка enita 05-02-2007, 09:28 PM Здравейте!Някой може ли да ми каже дали е възможно и каква е процедурата за наемане на стая в общежитие само за 1 вечер? :!surrende You can call me pesho 05-02-2007, 10:34 PM Здравейте!Някой може ли да ми каже дали е възможно и каква е процедурата за наемане на стая в общежитие само за 1 вечер? :!surrende За лятото няма проблем! Има много свободни стаи и е лесно да си вземеш. Трябва да говориш с домакинката на съответния блок и/или със СОС(Студентски общежития и столове). Цената ако се не лъжа е 6 лева за легло! По време на семестъра е по сложна работата! Тогава ме съмнява да намериш празна стая, ама знае ли човек! Препоръчвам ти хотел Диана в Дианабад! Поне до преди 1-2 години там беше евтинко (12 лева на легло) и условията са търпими(апартаменти с по 3 стаи с 2 бани и тоалетни)! Най-добрият ти вариант е да си намериш някой познат и да преспиш при него нелегално! Ако те хванат ще му пишат глоба 6 лева, което не е болка за умиране! Успех! п.с. Ако все пак не си намериш къде да спиш тук във форума все ще се намери някой да те подслони! Fking 06-02-2007, 12:22 AM а със свирките как се оправяш? Fredy 06-02-2007, 12:29 AM потърси малко - има доста такива теми тук. http://studentskigrad.com/showthread.php?t=2320 ако търсиш цена най - добре вземи стая в общежитие - 55 или 38 блок, на хотелски начала - около 10 лв ти е на вечер, хладилник, кабелно, чистичко и сравн. ново обзавеждане... (доста по - добре от нормална стая в общежитие, и доста по - евтино от хотел) за инфо и плащане иди до офиса на унсс общежитията - 23 блок мисля се водеше - до миленката (бар4ето) - ако не можеш да се ориентирап виж картата www.studentskigrad.com/karta/ Grey 06-02-2007, 01:05 AM а със свирките как се оправяш? Защо я/го питаш? Да не мислиш, че ще кандидатства в Консерваторията? :) You can call me pesho 06-02-2007, 01:06 AM п.с. Ако все пак не си намериш къде да спиш тук във форума все ще се намери някой да те подслони! а със свирките как се оправяш? Нали ти казах! |