View Full Version : Свястна храна за малко $

Jeni
11-03-2004, 01:18 AM
Вчера най - после открих свястно място за хапване, което да не струва много...
Става въпрос за Медика до 40 блок... малко е забутано... може или от фантастико веднага като свиеш надясно ... вървиш 10м после нагоре към 40бл и ще го видиш... или от баба яга като тръгнеш за 40-ти posle w dqsno 20... аве ще го намерите...

Начи аз не можах да разбера това стол ли е или не е, обаче вътре си е някво чистичко спретнато/СРАВНИТЕЛНО/... яденето струва някакви стотинки сичкото и е много прилично.. освен това работи цял ден до късно... докато има хора... даже и банкети видях да праят там :>

Fking
11-03-2004, 02:33 AM
супер, кво има за ядене?

Fredy
11-03-2004, 06:27 PM
otvratitelno e ... basi pove4e tam nqma da stypq

Fking
12-03-2004, 06:17 PM
да с колегата фред ходихме, и случихме на некви гадни цариградски кюфтенца, като единствено вкуса им беше по-гаден от вида им........

относно мястото......изглежда като ресторант но е с цените на стол....по принцип май има и хубави неща само трябва да се внимава.......

Mr.MadMan
15-03-2004, 11:55 PM
Абе в тоя студентски няма свясно ядене.За 8месеца отслабнах с
5кила.На манджа стриит има некои не лоши нешта, ама са малки като количество, трябват повече пари, пък и картофите са им гадни почти винаги.Eбало си ...В столовоте пък понякога
е супер гадно и мизерно.И затова не ходя много много там.Пък
да си готвя в къщи не върви някак си, незнам що.:masturbat

Fredy
16-03-2004, 12:12 AM
това горе се едно аз съм го писал...

на 100% съгласен

pacienta
18-03-2004, 08:50 PM
na koito ne mu haresva da ne iade:)))
hehhehe

Fking
19-03-2004, 02:58 AM
аз почнах да си правя омлети, доста добре ми идва

^^^D
19-03-2004, 03:17 AM
male , Fking , ti gotvi6
e tva e - zimam te
ot men sexa ot teb - gotveneto
tykmo niama se mu4a s taq gotvarska literatyra
moite ryce za liobov sa rodeni ne za nekvi si omleti
:D

ab
19-03-2004, 02:15 PM
MEDIKA SUX!
minalata godina gotveha dobre i be sravnitelno evtino, sega tozi priqtel se iztarikati i namali gramaja na porciite i uvelichi cenata na vsichko .. a bobenata chorba beshe po 0.25lv. / mersi he kaja az na tova. cenite bqha komunisticheski v kapitalistichesko vreme, vze che mi haresa - no pyk ne iztraq dylgo, qvno ne bqha syvmestimi dvete!

tushe
19-03-2004, 02:18 PM
ako e taka, trqbva da go obsydim

az moga da gotvq supi, gyuvetchi, vsqkakvi mandzhi pile s kvoto si iskash, gybi akkto iskash, abe obbshto vzeto sym qk gotvach

i naj hubavoto e che ponqkoga kato sedna da qm tova, keoto sym si sgotvil napravo se raztapqm ot udovolstvie :)

heheh

trqbvashe da otida v obshtestveno hranene a ne v MG-to
za kvo mi e taq matematika?! da presmqtam qjcata li? ahahahhaha

Fredy
19-03-2004, 08:14 PM
tushe az te zemam tebe pyk ...

za gotva4...

tushe
20-03-2004, 12:56 AM
ako ima qka zaplata i garantirani kurvi sym za!
hehe
che koj nqma da e za

^^^D
20-03-2004, 11:04 AM
zakvo ti e tva ob6estveno we
nali i taka si se nau4il da gotvi6 vika6
mg-to e KULT
radvai se 4e si go zavur6il
pa i nekvi slyhove se nosqt 4e stra6no mnoo otsasatviq si imal
ne si hodel mnoo redovno
i yspeha ti ne bil koi znae kuv - mai gorkiq i ti sam ne znae6 kolko ti e ....
radvai se radvai se 4e si go DOVAR6IL :D

tushe
20-03-2004, 12:38 PM
aide da ne si ritame po reputaciqta!

tova che ne sym hodil redovno si e istina. mi kvo da napravish. ako hodish postoqnno, vzeme da izperkash nakraq!
a da me izkljuchvat?! che az si imah vytreshni hora. nqma da spomenavam koj ama do izkljuchvane nqmashe da se stigne po nikakyv nachin. vprochem az sym mnogo tiho momchence, edno takova nezabelezhimo :) mi da kak da zabelezhish toq deto go nqma hehe

a za uspeha sega: v momenta si gledam diplomata. DA, diplomata, a ne nqkvo kopie! che az za kvo sym uchil 12 godini? nqkyv univer da mi vzeme diplomata za srednoto ?! nqma da q byde taq! ta gledam q az i kvo da vidq: mi mnoo shetici, zhalko che ne sa ot tototo. biha mi doshli po-dobre. edinstveno po matematika, literatura, anglijski, istoriq, biologiq nqmam 6.00. a ostanalite edni takiva krasivi

za tova che ne si mislete che az sym bil nqkyv alkoholik, narkoman (e tuk zlite ezici biha osporili :)), kojto postoqnno e zakysnqval za daskalo, a ponqkoga dori ne e stigal dori do koridorite, mi se e spiral na ygyla na uchilishteto.
i si mi e mnogo dobra diplomata!

eh ama nie prikazvahme za hrana... vchera si sgotvih edna strashna zalenchukova supa :) sys smetanka napravo vyrha!

^^^D
20-03-2004, 01:14 PM
ei az pa redovno hodeh - daje mnoo ama mnooo rqdko otsustvah
pa kat gledam se ne izperkva
a za 6esticite - da , suglasna sam 4e e po - dobre , ako sa ot tototo .....
i kva taa zelenikava supa sas smetanka d'gee
misleh da jm sea ma me otkaza
6a pia edno kafence samo i ade v Kailuka ! :D

tushe
20-03-2004, 04:43 PM
i ne e zelenikava ami dosta chervenikava sys nqkolko vida zele, grah morkovi i sumati mu oshte drugi typotii. a cveta e ot domatite!
hmmmmm hmmmm :mad:

^^^D
20-03-2004, 07:53 PM
ok de
ni sa sardi
6om ima sgotveno
i ne sam go gotvila az - doore e
:)
JUST KEEP ON DOING IT !
DON'T PAY ME ATTENTION BECAUSE OF MY SHITS !

damnedbird
16-06-2004, 05:42 PM
пробвайте Флора сандвичи - намират се на завоя където 280 и 94 завиват м/у спирката на 4ката и зала христо ботев, представляват две питки /не са малки/ които са перпендикулярни една на друга а м/у тях - яко картофки и салами, краставички, доматки и т.н. - последния път преядох там с един сандвич /а ям по много, за да не създам грешно впечатление ще кажа че съм 94 килограма и наистина ям много.../

А относно готвачеството - в студентски град 'секи се научава по един или друг повод да готви... аз едно време като бях семеен /бъзикам се/ готвех много и даже съм правил такива спагети че са си облизвали пръстите ама не съм се занимавал от много време.. да не кажа от година насам... само веднъж се пробвах да сготвя нещо и то само за да видя отзивите - бяха добри - успокоих се и от тогава не съм готвил изобщо :D
Само сухоежбини пуцам... :(

Jab4o
28-08-2004, 04:32 PM
бахти и скромните сте всичките тука!
аз пък мога да пестя пари от некупуване на учебници!!! :cool:

damnedbird
29-08-2004, 12:07 AM
а пък аз се научих да ям по 2 пъти на ден вместо по 5 :)
определено спестява пари ама се оказа че ги влагам повече в цигари и алкохол... демек пак не спестявам... деба... що ли се замислих изобщо... :mad:

Jab4o
30-08-2004, 12:57 AM
hahahaha
против умереното количество алкохол нямам нищо против, ама срещу цигарите съм голям борец. не съм гнуслив, целувам момичета пушачки, ама не давам и дума да се каже за палене в колата ми или вкъщи.

а най-лесния начин за отказване от цигарите е като не ги започваш

damnedbird
30-08-2004, 09:43 AM
http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/pics/off.bmp
мамка им и цигари... отива ми половината заплата за буклуци /подчертавам у-то!/
http://rack5.free.evro.net/free2/damnbird/pics/off.bmp

Jab4o
05-09-2004, 04:02 PM
ili e malka yaplatata ti ili si ebati komina

ina4e gotino moje da se naqdete v Trops kzshtite

damnedbird
06-09-2004, 03:10 AM
абе тя че е малка, малка е...
то не знам кой работи за голяма заплата в наши дни... за ЗАПЛАТА говоря, не за печалба от бизнес...
и - да, пуша като кумин в последно време...
проблемки малко..
и хора - за Бога - НЕ ЯЖТЕ В МИМАС...
не ме карайте да ви обяснявам защо - ще кажа само че е за добро...

MayaMateva
23-09-2005, 10:37 AM
То е супер човек да си готви ама да има на к'во:)....И все пак има ли свястно място където за малко пари човек може да си хапне нещо сравнително добро,готвено.....

damnedbird
24-09-2005, 11:58 PM
То е супер човек да си готви ама да има на к'во:)....И все пак има ли свястно място където за малко пари човек може да си хапне нещо сравнително добро,готвено.....

вече има и евтини кръчми в които човек може спокойно да си хапне нещо готвено, за съжаление не са в щутград и за щастие аз съм в покрайнините му и успявам да се докопам до такива ;)

Ali Lion
07-10-2005, 03:55 PM
Сега забравете всичко писано до тук и опитайте в 170 стол (медицинския в 56 блок), входа е до интернет кафето. Готвят великолепно! Супа, второ и десерт за 1.20 лв.

The`ScorpioN
09-10-2005, 01:30 PM
Абе за свястна храна за малко $ - вкъщи. Аз сега набивам един кекс, дето майка ми го е направила - ще умра от преяждане. Трябва да си възстановя загубените 3 килограма в Студ. Град...
Бих препоръчал стол #4 - храната е прекрасна (само трябва да я доубиете понякога), богата на витамини (нали така се наричаха ония буболечки, на които е богата зелевата гарнитура), протеини (онези лоени топки), сол, захар и двете в промишлени количества (и заедно)... к'во повече може да иска човек...
Иначе благодаря за онова заведение - смятам като се върна да го проверя... А за готвенето... ако изкарам още една-две седмици на хляб и лютеница (че кътам пари за бира и цигари)... може и аз да стана майстор готвач.

pnv_Creator
10-10-2005, 10:32 AM
n0bs, стола на медицинския и на НСА (61ви блок) газят. Другото велико място е Irish-a, там манджите са по 1.50 и готвят велико, не знам дали не го предпочитам пред столовете по съотношение цена / качество.
А иначе не ходете в китайския срещу спирката на зимния. Те се гаврят там просто с хората...

damnedbird
21-10-2005, 02:35 PM
в китайския до вкъщи също са почнали да се гаврят с хората...
говорим за този който е с/у 7-ми блок на спирката на 413 и 88 - почнали са да готвят със стара мазнина... и яко киселини имах последния път... май със големия оборот свалиха и яко качеството... което в началото беше върхът просто...

pnv_Creator
21-10-2005, 04:03 PM
хахах. тва си е чист offtopic бе
там не се брои за студентски град :P

damnedbird
23-10-2005, 09:50 PM
хахах. тва си е чист offtopic бе
там не се брои за студентски град :P
айде айде :) като е оффтопик, що половината студентски град се изсипваше тука да яде :) то затуй му падна тъй качеството.. нали знаете количеството обикновено е обратнопропорционално на качеството с еднаква цифра персонал...

mlh
28-03-2006, 01:15 AM
с готвенето се справям многооооооо, добре ма все няма време затова.,а да не говорим за миризмите които два дни не мога да изгоня.ина4е кат сготвя и пръстите си ще изяде човек, но ина4е супите на края на вселената( и то пилешка), в о!шипка шкембето, и ж златния грош каквото и да е са много добри. а като отношение на малко по скупи но пък заслужаващи храни идете в evergreen с/ъ 60 блок май се пада. там всичко е хубава и става бързо, но все пак си е скъпичко, в сравнение с любимите ни столчета.
това е няма евтино и хубаво все пак БГ е :!surrende