View Full Version : Жените могат ли да мълчат?
Nikita987 13-03-2007, 03:47 PM "Честно момчета, днеска докато пътувах до работа се чудех, абе могат ли жените да млъкнат поне за малко. Две жени до мен направо ми надуха главата и то да беше за нещо дето е лично. Ми те за работа си приказваха в автобуса. Честно ако бях шеф на тия двете, щях да ги уволня за изнасяне на информация свързана с фирмата.
Имам чувството, че две жени, когато се сдушат, ако не си разправят цялата биография и кво правят и какво не, няма да са жени."
Тази тема леко я свих от един друг форум заедно с анонса.и към нея ще добавя един скорошен разговор с един приятел.Той ми каза,че мъжете едно нещо го обесняват с две думи,докато жените същото го обесняват с 10.При което аз му казах,че въпреки това те пак не ни разбират и отговорът му беше:" Ми много ясно,че не ви разбираме-ние след първите две думи спираме да ви слушаме.." Моята реакция беше :eek:
Та вярно ли,че много дърдориме и съответно надуваме главите на мъжете и те са си изградили "система" просто да ни "изключват"?Въобще можем ли да си затворим устата поне замалко или това е mission impossible?
Peshi 13-03-2007, 04:14 PM на кой му пука, ние 99% от казаното или го знаем или не искаме да го чуем
а това че си приказвате е във вашата природа, така че няма нищо лошо в цялата работа
HukuTa 13-03-2007, 04:32 PM Аз лично не съм от чак толкова приказливите ... особено с други жени.Хич не обичам да им се обяснявам надълго и нашироко, ако може да се разберем с 2 думи.Понякога наистина обичам бъбренето, но това все пак си е нормално :) От др страна имам доста мъже познати, който са супер приказливи и не може да им се вземе думата...и в повечето случай те са тези който си разправят всичко наляво и надясно...Може и това да са изключения,ама при мен така стоят нещата.
Fking 13-03-2007, 05:33 PM Вие как си мислите че е измислена свирката?
Тва си е единствения начин да....
supadupafly 13-03-2007, 06:50 PM хахахаха..... :)
Izodzadze 13-03-2007, 10:56 PM Хехе, контра-въпрос :)
А мъжете ?
HukuTa 15-03-2007, 11:21 AM Хехе, контра-въпрос :)
А мъжете ?
тва мъжете понякога са мн по-големи клюкарки...като почнат да се обясняват, с коя, къде, как...абе няма спиране
Nikita987 15-03-2007, 02:59 PM душа едно е клюкаркd друго е да не можеш да му затвориш устата..
бе незнам ама и аз взех да "изключвам" и да чувам само едно бла бла бла..ми то няма друг начин като ти надуват главата с глупости само..Трябва да даваш заето от време на време иначе ще се побъркаш:D
4u4ur4e 15-03-2007, 03:08 PM Познавам и мълчаливи жени, но аз определено не съм от тях :D
Nikita987 15-03-2007, 03:31 PM оо и аз познавам такива.На един приятел гаджето беше такава.Ей това момиче не обелваше и една дума.Момчетата я наричаха скумрията.То и затова моят приятел се раздели с нея,защото му писна да и вади думите с ченгели от устата.Аз пък нямах проблеми с момичето -успявах да я накарам да говори:)
You can call me pesho 15-03-2007, 04:12 PM Аз пък нямах проблеми с момичето -успявах да я накарам да говори:)
По методите на Саид Джара може би???
Nikita987 15-03-2007, 04:18 PM Не бе Пешоооо предразполагах я:)
Riven 27-03-2007, 02:45 AM Та вярно ли,че много дърдориме и съответно надуваме главите на мъжете и те са си изградили "система" просто да ни "изключват"?Въобще можем ли да си затворим устата поне замалко или това е mission impossible?
По мое мнение жените нормално говорят повече от нас. И в това няма нищо лошо. Лошото е когато е системно и в огромни количества. Да можем да слушаме, да слушаме но верно понякога ни писва и си развиваме "изключващ механизъм". Друг е въпроса с тежките случеи. Лично познавам поне 2 жени, които са нетърпими просто. Човек би си помислил че ако им запушиш устата ще почнат да говорят от другаде. Няма такова нещо просто. Друг е въпроса че някакси при мъжете е по-рядко срещано. Но има и късметлии като мен които си имат по една латерна в стаята от мъжки пол, която вярвайте ми стига :) :) Така че се свиква след време а "изключващият метод" при мен бачка безотказно. Скоро мисля да пиша дисертация по въпроса. ;)
| |