View Full Version : -=Пищови=-

Страници : [1] 2

Jab4o
28-08-2004, 03:50 PM
В тази тема предлагаме или търсим пищови. Когато ви мине някой изпит и вече нямате нужда от ценните хартийки, не ги изхвърляйте, а пуснете тука пост, че имате и предлагате еди кво си. Пишете за кой изпит сте ги ползвали, в кой университет и при кой преподавател, за да няма конфликти :)

П.П. ако подобна тема вече съществува, изтрийте тази :) няма да се разсърдя
П.П.2 моля ви не се лигавете, защото това е сериозна тема, на която не един и двама ще разчитат

Jab4o
28-08-2004, 03:59 PM
Като за начало ще дам първата обява. Имам пищови по:
- Инженерна графика - за двете контролни от първия семестър и за изпита също (А.Стоев)
- В Математика 1 - теорията. (Г.Бижев)
- Право 1 - абсолютно всички въпроси, перфектни
- Физика 1 и 2 част - взех ги от човек от авиацията, къде физиката им я изискват повече от идеална.
- Информатика 1 и 2 - пищовите включват материал от Делфи, ИТ, Бази Данни (Хачикян и Шишеджиев)

това е засега, около коледа като започне новата сесия ще взема още. преди това съм сигурен, че ризлата има какво повече да предложи!

jumboo
28-08-2004, 04:32 PM
daite nqkvi pishtovi za parvi kurs v MinnoGeolojki Universitet specialnost : Avtomatika , informaciona i upravlqvashta tehnika

Fking
29-08-2004, 12:56 AM
Originally posted by Jab4o
- Инженерна графика - за двете контролни от първия семестър и за изпита също (А.Стоев)
- Физика 1 и 2 част - взех ги от човек от авиацията, къде физиката им я изискват повече от идеална.
- Информатика 1 и 2 - пищовите включват материал от Делфи, ИТ, Бази Данни (Хачикян и Шишеджиев)

това е засега, около коледа като започне новата сесия ще взема още. преди това съм сигурен, че ризлата има какво повече да предложи!

ОО, супер много ми трябват пищови по инженерна гравика за изпита при Стоев
от кога ще бъдеш в София?

Jab4o
30-08-2004, 12:50 AM
аммиии
кога ли
аз утре на обяд отлитам за Берлин и ще се върна чак около Коледа, но съм сигурен че все някой от бившата ми група си ги пази. Ще пратя е-мейл на тея които има веорятност наистина да си ги пазят, а ти мисли за начин, по който да ги получиш
най-вероятно като намеря кой има, ще ви уговоря една срещичка примерно във фоайето на 4ти блок до интернет автомата и така.
много съжалявам, аз не включих навреме, че заминавам, иначе пищовите са абсолютно перфектни за преписване от пишещата ръка. във второто чекмедже вкъщи са иначе, ако някой минава през нас... :cool:

jumboo
30-08-2004, 03:58 PM
а нема нужда :)

korichkov
07-01-2005, 05:50 PM
Tarsq temi za kandidat sdudenski izpit po ikonomika v unss

bor
11-01-2005, 08:54 AM
Има ли някакъв начин да взема пищовите по физика???? Адски много ми трябват!!!

Chemist
16-01-2005, 03:03 PM
Trqbvat mi speshno pishtovi po Mikroikonomika i Makroikonomika ili kakvoto moje da mi pomogne da si zema shibanite izpiti.. mnogo sa zle TRAICHO SPASOV PEDERAS

pacienta
26-01-2005, 02:53 PM
ami plati si gi be kolega:)))
kato nema nakade - pla6ta i biaga napred:)))
tam nali znae6 4e nema nevazmozni ne6ta v UNSS...

Sunny85
28-01-2005, 11:24 AM
:!nono: Като за начало ще дам първата обява. Имам пищови по:

4ovek mnoo mi trqbvat tez pishtovi po fizika are prati mi gi na poshtata mnoo sum zle po taz fizika puk v varna ima edin daskal voinov se kazva to imeto mu govori shto za 4ovek e pls prati gi

jumboo
28-01-2005, 12:36 PM
kak shte se razbereme za pishtovite po fizika Jab4o nqkvi idei kak moje da gi poluycha !? ot studentki grad sam inache

Ignite
28-01-2005, 05:04 PM
В data.bg има някакви пищови по Физика, но не съм ги прегледал още, защото не мога да дърпам оттам.

Ето (http://www.data.bg/f.php?fid=4262095) ги и тях.

Aко не ви се отваря коректно линка, потърсете със стринг "fizika pi6tovi".

ibos77
29-01-2005, 10:53 PM
prodavam temite si po ikonomika za unss. minalata godina kandidatstvah i s tqh vlqzah.

Ralitsa
04-02-2005, 11:20 AM
Търся пищови по Техническа безопасност при проф. Михайлов в МГУ. Дори да не са при него мисля, че ще ми свършат работа и такива от ТУ.

jumboo
04-02-2005, 04:31 PM
a ti koi kurs si v MGU i kakva specialnost
poneje i az ycha tam i mi e interesno dali imash nqkakvi pishtovi lekcii protocoli za MGU ...
chakam otgovor

snejko
10-03-2005, 12:15 PM
Аз имам пищови на комп. po Техническа безопасност но не са при проф. Михайлов в МГУ.
ако ми дадеш майл мога да ти ги ратя и дано ти помогнат

jumboo
10-03-2005, 04:31 PM
prati gi i na mene na jumboo@abv.bg
mersi predvaritelno

snejko
11-03-2005, 09:18 PM
Zdraveite
Izvinete me za pi6tovite po TB ,no gi nqmam za6toto se skapa komp i gi e zatril
i ima6e golqma preinctalaciq

snejistaneva
05-04-2005, 02:46 PM
Здравейте това съм аз snejko
Извинете ме за пищовите по ТБ ,но докато ги намеря .
но все пак са налице изпратих ги на пощатата на jumboo.

jumboo
05-04-2005, 07:00 PM
mersi mnogo

madeinbg
06-05-2005, 12:44 AM
Линка за пищовите по физика не работи :(

Ignite
06-05-2005, 01:28 PM
Линка за пищовите по физика не работи :(

Потърси в data.bg, има.
Задай търсене на архиви и напиши като търсен стринг "fizika".

caroli21
05-07-2005, 05:07 PM
na nqkoi da mu se mamirat pi6tovi UPRAVLENIE I IKONOMI4ESKA SOCIOLOGIQ

dida77
11-10-2005, 03:29 PM
В тази тема предлагаме или търсим пищови. Когато ви мине някой изпит и вече нямате нужда от ценните хартийки, не ги изхвърляйте, а пуснете тука пост, че имате и предлагате еди кво си. Пишете за кой изпит сте ги ползвали, в кой университет и при кой преподавател, за да няма конфликти :)

П.П. ако подобна тема вече съществува, изтрийте тази :) няма да се разсърдя
П.П.2 моля ви не се лигавете, защото това е сериозна тема, на която не един и двама ще разчитат

Продавам лекции и пищови по "Право" от Пловдивски университет, включително и за държавните изпити. За контакт на имейла: karnaval@abv.bg

dida77
11-10-2005, 03:36 PM
Продавам лекции и пищови по право най- вече от пловдивски университет. Все пак зависи от преподавателите, защото те обикалят университетите в страната.
karnaval@abv.bg

aniA
23-10-2005, 02:45 PM
undefinedundefinedundefinedTrqbvat mi speshno pishtovi po Mikroikonomika i Makroikonomika ili kakvoto moje da mi pomogne da si zema shibanite izpiti.. mnogo sa zle TRAICHO SPASOV PEDERAS

aniA
23-10-2005, 02:51 PM
undefinedtursq lekcii po mikroikonomika

Момчил
04-01-2006, 06:15 PM
Tursq si pi6tovi po mikro-makroikonomika i materialoznanie su6to.ako niakoi mi pomogne 6te mu buda mnooooo blagodaren

gotsev
20-01-2006, 03:59 AM

можеш ли да ми дадеш по физика пищови... първи курс сам ... първи семестър и след 4 дена имам изпит.Благодаря предварително

damnedbird
07-02-2006, 09:54 PM
Jab4o е в Берлин...
темата е почната на 28-08-2004, 03:50 PM и не мисля, че е актуално да го питате дали ще ви даде пищовите, щото той сам е уточнил, че:
много съжалявам, аз не включих навреме, че заминавам, иначе пищовите са абсолютно перфектни за преписване от пишещата ръка. във второто чекмедже вкъщи са иначе, ако някой минава през нас...
Чувал съм, че правенето на пищови спомага за по-лесното научаване на материала като общо познание... проявете малко изобретателност и си помогнете сами...

Jubomara
05-04-2006, 10:37 PM
СПЕШНО търся пищови по Висша Математика 3 (Анализ 2)

pnv_Creator
06-04-2006, 10:55 AM
да не те е докопала кака ти Пешева ? Аз го взех от 4тия път този...

liceto
19-04-2006, 02:50 AM
Pedlagam izpitnite zada4i re6eni po Mehanika II chast /Dinamika/ ako ima jelae6ti da zvuniat na 0877120055

liceto
19-04-2006, 03:01 AM
predlagam izpitnite zada4i po mehanika II re6eni ako ima jelae6ti pi6e6 ili zvuete na 0877120055

Jab4o
19-06-2006, 09:48 PM
Продавам лекции и пищови по "Право" от Пловдивски университет, включително и за държавните изпити. За контакт на имейла: karnaval@abv.bg

тва не го признавам... продавала :fake:

NIKSANA
21-06-2006, 03:45 PM
здравйте...първи курс съм Автоматика в Техническия университет и съм при доц. Лора Николова по физика..някой има ли пиштови или някакви разработени теми в електронен формат, които да ми свършат работа за физика 2

Jab4o
08-07-2006, 12:52 AM
@Модераторите - пичове разчистете темата от ненужния спам

@другите - абе като ви мине изпита напишете че ги предлагате тея пищови бе! ПОМОГНЕТЕ И НА ДРУГИТЕ!!! Това все още не се преследва от закона!

Nexia
08-07-2006, 05:03 PM
@другите - абе като ви мине изпита напишете че ги предлагате тея пищови бе! ПОМОГНЕТЕ И НА ДРУГИТЕ!!! Това все още не се преследва от закона!

Да бе, не ги ли виждаш само като опре яцето до гъза само тогава се сещат. То българина така е научен само авантичка търси.

Jab4o
09-07-2006, 01:44 AM
Да бе, не ги ли виждаш само като опре яцето до гъза само тогава се сещат. То българина така е научен само авантичка търси.

мдам.... не заслужават....

трябва преди да вземеш нещо, да дадеш нещо