View Full Version : "Сродна душа"
deizi_13 12-06-2007, 10:02 AM Доста хора бъркат понятието "сродна душа" с физическото привличане и първоначалния предизвикан интерес,който в последствие се изгубва и отстъпва мястото на разочарованието.Съществува ли такова понятие "сродна душа"?Вие сте....
Съществува разбира се :), дори според мен сродна душа е съвсем различно от физическото привличане . И по-добре да няма физически контакти със сродните души :))).
За мен сродна душа е да срещнеш някои с който мислите по-едит и същ начин и само с един поглед може да се разбере кой какво мисли :).
Имам една такава позната и с нея сме приятели от 2-3год. Но досега никой не е правил опити да сваля другия :).
Просто е хубаво да си споделяш от време на време с някой, който мисли като теб, но е от другия пол.. :))
eeepisnami 12-06-2007, 11:50 AM има нещо подобно като сродна душна, но тя е "сродна" само до определен момент, рано или късно това престава
deizi_13 12-06-2007, 12:08 PM има нещо подобно като сродна душна, но тя е "сродна" само до определен момент, рано или късно това престава
Пак този негативизъм,все така струи от теб постоянно-мислиш ли понякога,че може да срещнеш такъв човек колкото и странно да ти звучи....до колкото те познавам.- не или греша?
eeepisnami 12-06-2007, 12:32 PM Пак този негативизъм,все така струи от теб постоянно-мислиш ли понякога,че може да срещнеш такъв човек колкото и странно да ти звучи....до колкото те познавам.- не или греша?
гледам да не мисля за такива неща..за какво да мисля, че ще срещна "жената на моя живот" или някоя "сродна душа" като може да срещна куп момичета, които да разбият тия мои надежди...каквото стане стане, времето ще покаже :) не съм негативно настроен, по-скоро песимистично :)
deizi_13 12-06-2007, 12:40 PM Е не че и аз не съм песимистично настроена,но имам надежда,знам ли някой ден....
eeepisnami 12-06-2007, 12:47 PM Е не че и аз не съм песимистично настроена,но имам надежда,знам ли някой ден....
може да е нощ :D
supadupafly 12-06-2007, 06:16 PM хахаха :)
аз мисля че не е задължително да е от другия пол...
eeepisnami 12-06-2007, 07:22 PM хахаха :)
аз мисля че не е задължително да е от другия пол...
палавница :D
lulita 12-06-2007, 08:32 PM Е не че и аз не съм песимистично настроена,но имам надежда,знам ли някой ден....
ама и тя умира макар и последна ,така че не чакаи до "някой ден" ами се захващай с издирването на сродната душа :) :) има сродна душа и може да не е само добра приятелка а и нещо повече пък и кой знае може с нея да стане някога нещо :)
ico_dent 12-06-2007, 09:17 PM Половината от душата е безполова, а другата половина е сляпа ;)
За сродна душа няма изискване за пол, дори е по-лесно с едноименния ;)
| |