View Full Version : За работата

tai-pan
08-09-2004, 01:00 PM
баа пичове вие сте редовно, а аз като съм задочник требе да си намеря 177% работа, че ще умра от глад иначе! :((
или бак обратно към хоум. :( :confused:

nuggets
16-02-2007, 03:06 PM
ako te interesuva rabotata v mc donalds pi6i na nuggets@abv.bg eli.Az sa6to u4a zado4no i me ustroiva dasta dobre-v momenta sam maneger tam.

корф
10-04-2007, 10:34 AM
Абе шибан си е живота студентски, азь макар и задочник също ми бе трудно да намеря свестна и що годе платена работа. А иначе съм работел какво ли не, от автомонтьор та и Lan- техник и чак до системен администратор на малка мрежа и маскимума който съм получавал като заплата е 440лв.
Ще ви кажа едно, със занаятчийство добри пари няма да припечелите, няма смисъл да губите ценно време в ученето на нови и нови неща защото живота си тече и все така нищо няма да направите. Ако можете насочвайте се към сферата на бизнеса и предприемачеството, това е предизвикателството което си заслужава макар и с риск да се упари човек. С бачкаторство до никъде не се стига.
А ще Ви кажа и кое е най-шибано в цялата тази шибанящина с намирането на престижна работа. Всичко идва от това че обикновено добри заплати се дават само в голями компании които са предимно с чуждо участие защото не е тайна че като държава ние се продадохме на запада и сега в собствената ни държава чуждите капиталови завоеватели те принуждават задължително да знаеш тяхния език (най-често в случая това е английски) и то в собствената си държава, за да имаш шанс да те вземат на работа. А защо ние не ги принудим те да научат Български както е редно, за да могат да оперират на нашия пазар. Но това е резултат от едно робско самосъзнание което уви никога няма да се промени.
Въпроса ми е. Кога и ние ще се пробудим както френските ни колеги?