View Full Version : Ob6tejitie HELP!

liolio
30-06-2007, 04:06 PM
Zdraveite 6te idvam da si podavam dokumentite za TU v sf dr-ta sedmica i trqbva da si namerq staq v nqkoe ot ob6tejitiqta. Iskam da vi pitam telefon kadeto moga da zapazq i cenite kakvi sa dolu gore. V kraen slu4ai moje i nqkoi po eftin hotel v studentski grad ako ima ;] Mersi predvaritelno!

ifch0
30-06-2007, 06:38 PM
Telefoni ne znam. Moje da otidesh w pyrwi blok na TU i da namerish kyde e uprawata na SOS. Също така, може да пишеш на кирилица, 'щото на шльокавица чета и пиша трудно. След като отидеш в СОС (Студентски Общежития и Столове) ще кажеш, че ти трябва стая и те ще ти кажат в кой блок и т.н. (стига да има места). До сега винаги е било 6лв на нощ, но тази година не съм вземал и не знам. СОС е в първи блок. До зала 1151.

liolio
30-06-2007, 11:56 PM
съжалявам за латиницата, та все пак има ли някакъв начин да си запазя стая от разстояние, защото ми се струва неразумно да дойда в софия и на място да сии търся, че може да осъмна на някоя пейка :(

ifch0
01-07-2007, 12:00 AM
Някой познат. Или на хотел. Пък ако си симпатична девойка, въобще няма от какво да се притесняваш... :) Майтапче (не че не е вярно, ама...). Пиши ми на ЛС малко повече информация - кога, колко и т.н....