View Full Version : Какво й трябва на Ети?
Тъй като се забеляза засилен интерес към поведението на Ети, мисля че е време да й помогнем.
Както вече казах, а както и тя самата се изпусна, става въпрос за мъж или по точно за липсата на Мъжът.
Всякакви феминистки изказвания, че й трабва жена са просто глупости и само глупости.
flyin 27-07-2007, 03:45 PM хихи,уникална тема.
според мен нищо не й трябва :-))) тя си е перфектна и така...
може би едно пийване по женски? :-)
pnv_Creator 27-07-2007, 03:57 PM Еби я - режи я - все недоволна ще си остане... Няма друго такова объркано животно като нея. Знае че не е доволна, но не знае какво иска. Ако го получи спира да го иска
flyin 27-07-2007, 04:10 PM Еби я - режи я - все недоволна ще си остане...
ооо, паааалавници такива, какви сте ги вършили вие двамцата :D
4u4ur4e 27-07-2007, 04:29 PM Уау!
Zion, казах че ми липсва партньор...какви мъже, какви жени....още повече пък с тези "истински" представки, които знаете ме дразнят до безобразие.
Не е така с недоволството, напротив. Но няма кой да питаш, аз съм доста безпроблемна в отношенията си с хората, рядко ще се цупя на някого за нещо...
Нямаш си на идея и няма как и да разбереш поне не тук във форума, какви малки неща правят Ети доволна, при мен винаги се случват такива гадости, че съм се принудила да се радвам на неща, за които никой никога не се замисля...(може би само скитниците)
Какво искам знам. Че спирам да го искам след като го получа...ами би било странно да не е така. Това не значи, че спира да ме радва(или поне не задължително)
И за да не изглежда все едно се оплаквам(т.е. съм недоволна) ще спомена, че почти всички мои детски мечти са се сбъднали...а малко хора могат да се похвалят с това. Така че, аз обичам живота си, колкото ме е удрял, толкова ме и галил.(по много и от двете)
И защо, Алекс, от твоите постове да си объркан звучи като критика? Когато търсиш нещо, когато се вглеждаш в себе си, а не живееш с едничката цел да се нахраниш физически, да се наспиш, наебеш и т.н., нормално е да си объркан понякога...Защо трябва да се чувствам виновна от това, че съм объркана...Сложна личност съм-това е:D Така че за теб може и да е недостатък, за мен-не е. Което обезмисля всичките ти постове- а именно да ме дразниш:)
П.П. Добре де...и двамата знаем, че излъгах накрая ;)))
pnv_Creator 27-07-2007, 04:59 PM Сега се опитваш да объркаш и мен, нали?
Ignite 27-07-2007, 05:03 PM ETI + pnv = ВНЛ :D
Я не се карайте! :)
pnv_Creator 27-07-2007, 06:29 PM Pnv върху Eti = Critical error 142: division by zero
Fking 27-07-2007, 06:53 PM Знае че не е доволна, но не знае какво иска. Ако го получи спира да го иска
Току що даде универсална дефиниция на думата - ЖЕНА
Kevin_Kostner 27-07-2007, 07:43 PM То 99 % са така,не виждам кво й се чудите на "Ети" :)
4u4ur4e 27-07-2007, 07:57 PM Pnv върху Eti = Critical error 142: division by zero
Естествено, че е critical error: hard device not found
П.П. пробвай с команда "behind"
Ignite 27-07-2007, 07:57 PM Pnv върху Eti = Critical error 142: division by zero
Това в смисъл, че е кръгла нула, или че отдолу прилича на нула? :D
Естествено, че е critical error: hard device not found
П.П. пробвай с команда "behind"
Да бе, ти така ще кажеш. На теб не ти вярваме. :D
pnv_Creator 27-07-2007, 08:19 PM Естествено, че е critical error: hard device not found
П.П. пробвай с команда "behind"Е, not found. То е plug and play бе... Да не си го вкарала в COM PORT 2?
Peshi 27-07-2007, 09:41 PM хахахахаха. Забавлявате, при това много :)
Само едно не ми е ясно, защо като сте на такова близко разстояние(я има 150-200км я няма), поне не се ....... веднъж, пък дали ще е завинаги си зависи от вас :)
Хем Ети ще е доволна, че е получила, това което е искала, хем пнв-то ще е доволен, че си е сбъднал.... нещо
4u4ur4e 27-07-2007, 09:58 PM А, чекай, чекай...Ти мразиш ли ни? Алекс, какво сме му направили на Пеши?
Peshi 27-07-2007, 10:00 PM или нещо не си ме разбрала, или моите мисли са погрешни
flyin 28-07-2007, 01:40 AM или нещо не си ме разбрала, или моите мисли са погрешни
не, просто ти нещо не зацепи хумора :) ама те двамата според мен само се преструват, като нищо се "забавляват" от години заедно :)
4u4ur4e 28-07-2007, 02:19 AM Край-разкрити сме! Развалихте ни магията :(
Peshi 28-07-2007, 11:59 AM не, просто ти нещо не зацепи хумора ама те двамата според мен само се преструват, като нищо се "забавляват" от години заедно
аз и хумора й го разбрах, а и това със забавлението ми е минавало през ума. Просто внасям смут в редиците :)
pnv_Creator 28-07-2007, 01:50 PM Тц тц тц... Как тръгвали градските легенди
аз нали съм си психолог, съвсем скоро ще й направя профила на Ети
4u4ur4e 29-07-2007, 11:32 PM яяяя, какво ми трябва ли-прохлада,интернет, музика и ледено студен джин-много съм доволна:) Баси кефа!
Ignite 29-07-2007, 11:35 PM Аз имам ли място там... при джина? :D
П.П. 1001-во мнение. Другото ми име е Шехерезад! :D
martini_baby 30-07-2007, 12:19 PM Ignite ми напомня една моя стара идея за купон по турски. Ей да почне веднъж семестъра, всички хора с наргилета са канени. Така де, да се съберем от плажовете и моретата накуп. Ей това и трябва на Ети - млако рахат и прияна музика, пиене и приятели. Бтв това може да е среща на форума.
4u4ur4e 30-07-2007, 12:25 PM Мило, слез от полюлея - такова нещо никога няма да се случи:)))
Иначе да-много добре го описа...
martini_baby 30-07-2007, 12:30 PM Ми вие, ако щете идвайте. Аз поне ще си поканя една група добри приятели и ще си се забавляваме. Ориенталски танци, дрънкането на мъниста, сладкия аромат на ванилия или пъпеш във въздуха...
Ignite 30-07-2007, 12:32 PM Приятелките хубави ли са? :D
Не, че се кефя на ориенталски изгъзици, ама заради приятелките...
martini_baby 30-07-2007, 12:36 PM Що за въпрос??!! Ами твоите приятели хубави ли са, ами ти? :)Ама искам обективно мнение!
Питай Ицо.
Ignite 30-07-2007, 12:40 PM Аз съм грозен, за приятелите, не знам... приятели са, не приятелки. :)
Тц тц тц... Как тръгвали градските легенди
Ааа, не знам - аз съм от село. :) И все пак сте съмнителни вие двамата. :)
ico_dent 30-07-2007, 02:04 PM Аз съм грозен, за приятелите, не знам... приятели са, не приятелки. :)
Грозен, мрозен - вървиш;) Много са й яки приятелките.Има една Ели - препоръчвам ти я!И Марина не е зле (има си гадже, ама не е непреодолима пречка ;) )
4u4ur4e 30-07-2007, 02:57 PM Ми вие, ако щете идвайте. Аз поне ще си поканя една група добри приятели и ще си се забавляваме. Ориенталски танци, дрънкането на мъниста, сладкия аромат на ванилия или пъпеш във въздуха...
Oooo, obovawam orientalski tanci(slabo kazano), taka 4e...ubedi me:)
Btw, kakva forumna sre6ta kato 6te si dovede6 priqtelite(dale4 nqmam protiv, prosto e razli4no use6taneto da ima dvama-trima saforumci i ostanaloto tehni priqteli)
pnv_Creator 30-07-2007, 03:39 PM Комбинацията да се размажа на някой барбарон и да пиша наргиле + разни красиви индивиди от противоположния пол да танцуват на арабско... ммм
ico_dent 30-07-2007, 09:07 PM Някой да го плясне, щото се размечта, а се прави на морален ;)
martini_baby 30-07-2007, 09:10 PM В мечтите няма нищо лошо, когато знаеш къде свършват.
Как може така да искаш да прекъснеш детските му въжделения....каква жестокост! :p
4u4ur4e 30-07-2007, 09:42 PM Абе, какви детски...това ми е най-любимото, да танцувам ориенталско за някой(както и да гледам как танцуват), обожавам воали, свещи и т.н. и съм си правила такъв кът вкъщи. А мечтата ми е да имам огромна стая за секс или релакс, която да е почти празна , ще има само възглавници, воали, декоративни шадраванчета с излизаща пара и секси музика...Както казваше един любим човек за тази ми мечта"Абе, кажи си че мечтаеш да имаш харем":d
ico_dent 30-07-2007, 09:50 PM Малиии :)
Подушвам напредък във форумните отношения между някои потребители :)
Много добре звучи ;)Мога да ви запозная с една мацка дето е много навътре с танците и наргилетата, просто щото е сирийка и й е в кръвта. Ети, адски е красива, невероятните сини очи и дълга руса къдрава коса ;) Имам инфо, че е отворена на би-изпълнения ;)
martini_baby 31-07-2007, 12:11 AM Аз пък усещам Ицо как ще завърти бизнес със запознаства - за всеки по нещо.....
Ети, тая мечта трябва да я споделиш и с нас, сериозно. Преди време си търсе белиденс училище, обаче нещо в България не намерих, иначе по света е страшно популярно.
Е важно е удоволствието. И мириса на тамян и ароматни масла....
4u4ur4e 31-07-2007, 12:21 AM Ще ти дам телефона на Евелина Папазова, ако се интересуваш на 4,5 , 11 и 12 август са следващите й семинари в София, вчера бяха във Варна(тя не живее в България, но идва на няколко месеца и прави семинари, т.е. кратки курсове). Праща ми мейл винаги, когато ще има, така че и за по-нататък може да ти казвам...40 кинта е за един ден, обаче...а това са едва 4 часа.
Има и други курсове в София...
П.П. На мен корема ми издава звук все едно се перфорирам, а ако съм пила повече тчности яко се чува :D
martini_baby 31-07-2007, 12:34 AM Ххаха уникален кадър си! :)
Е то нормално при тея движения и тея свивания все пак. Както обаче казах - исках да се занимавам. Вече се отказах или поне за момента. Сега съм на друга вълна, но кой знае какво ще ме вдъхнови след месец два. Засега си остава танци за лично удоволствие.
Ти си обаче явно доста навътре с материала, с про облекло ли танцуваш? :)
| |