View Full Version : УНСС или ЮЗУ !!!

sisito
29-08-2007, 07:26 PM
Здравейте !!! Моля ви, да ми помогнете, като ми дадете съвет какво да направя! Завърших магистратура "Счетоводство и контрол" в УНСС и сега искам да запиша още една /пак икономическа - Финанси, Публична администрация или нещо такова/. Иска ми се да е в ЮЗУ, защото първо ми е много по-близко и удобно, и второ - май ще е по-евтино. Проблемът, е че в сайта на ЮЗУ-то нищо не намирам за магистърски специалности и нямам никаква информация за това. Нека, ако някой знае какви специалности, какви форми на обучение и какви такси има в този университет, да ми пише. И - посъветвайте ме дали въобще няма да сбъркам като избирам ЮЗУ пред УНСС.

joreyyy
29-08-2007, 07:44 PM
Знам само че благоеградчани любящо наричат ЮЗУ-то "фабрика за безработни вишисти", но ако искаш просто да имаш магистратура, само заради самата хартийка на която пише "Магистър по еди кво си", ЮЗУ-то си е добър избор!

Duke
02-09-2007, 12:15 AM
При една магистратура, за какво ти е втора си знаеш само ти. Но ако искаш хартийка идвай на гости, водим се елитни, пък другото... това е друга тема.

Kevin_Kostner
02-09-2007, 11:21 PM
Не виждам обективни причини,поради които този университет се е превърнал в нарицателен и в пример за слабо обучение,реализация и т.н. По-добре вземете говорете с факти,отколкото само да подражавате на мнението на некомпетентни личности. Кажете какво не му харесвате на университета с примери и конкретни причини? Аз само мога да ви кажа,че ако някой е решил да учи,да е старателен и да знае за какво е там,не мисля че ще има проблем да бъде обучен както трябва. Ако си някакъв мързел,и в Германия да идеш да учиш,нито ще научиш,нито голяма реализация ще видиш. Ако човек иска да научи нещо,и е отишъл там с ясни цели,може да го направи в който и да е университет

http://studentskigrad.com/showthread.php?t=1894&highlight=%DE%C7%D3

Ето ви тема,посветена на него. Сами вижте в нея какво пише - дали корупцията в УНСС е повече или в ЮЗУ- Моето мнение за нея е - кой ви кара да се бутате в корупцията,учете си и това е. Няма места,където да я няма

A_n_i
23-09-2007, 03:45 PM
Zdravei az iskam da te popitam ne6to...

ZNa4i az iskam da u4a s4etovodstvo ,no vse mi kazva razli4no...moje li da mi kaje6 s kakvo to4no se kadidatstva...s kakvi predmeti... MOlq te otgovori mi... Ako iska6 moje da mi pi6e6 na po6tata koqto e kuklata_@gbg.bg
Blagodarq ti