View Full Version : Без билет? Вече и с вафли става.
Fking 14-03-2004, 09:32 PM Сега ще ви разкажа една весела история която се случи съвсем наскоро с един приятел.
Пътува си тои в автобуса с още едно момче, и яде вафли (боровец от тия дето са по 4 в опаковка, доста са добри :> ). Освен това и дватама са без билети.
Качвасе контрола.
- Къде са ви билетите бе момчета
- ми нема пари за билети.......
- А пари за вафли има, така ли? - казва нагло контролата
При което, момчето му казва хилейки се:
- Ми на почерпи се ако искаш. (и подава ръка с вафлите към контролата)
Контролата гледа, гледа....(осмисля ситуацията :>) и със светкаваично движение грабва вафлите и ги пъха в джоба. (в пакетчето са останали две)
След което заявява.
- Две вафли, за два билета нали така?
- да, да, така - казва момчето и така свършва случката....
Fredy 14-03-2004, 09:39 PM ХА... супер... вече ше си ходя с вафла в жоба... 4е и без това ше дигат картите...
Adasha 14-03-2004, 11:17 PM haha, az nqma shtoto shte vzemat da dignat cenata i na vaflite mamka im..
Fredy 14-03-2004, 11:24 PM mda prav si... trqbva da probvame s biskviti /obiknoveni/ ... 6te e po izgodno
Fking 14-03-2004, 11:54 PM Originally posted by Adasha
haha, az nqma shtoto shte vzemat da dignat cenata i na vaflite mamka im..
хаха
току що това момче, което е главния герой от случката беше при мен, и ми каза че вече са увеличили тези вафли, на 50ст!
колкото едно билетче!
дали е съвпадение? :>
Fredy 15-03-2004, 11:15 PM това си го мислих още в самото начало, но не се е стигало до тоя въпрос с колегата FK...
ще видим
а това можеше да го напишеш в "За сайта"
Fking 16-03-2004, 09:17 AM Originally posted by gilgamesh
a we 4i4ko admin vkarai da pisheme samo na kirilica
oshte dokat mu e vremeto a?
plz
;)
a dneska me globiha 5 lv mene
ot de se kupuvat tia shibani studenski karti
кирилицата ще е желателна, но няма да я правим задължителна...
относно картите, в 12-ти блок, лявата му страна, точно до, The Lords
tushe 16-03-2004, 02:44 PM v nikakyv sluchaj ne q pravete zadylzhitelna, shtoto az vednaga otpadam. ne iskam da se ucha na ruskata kirilica
Fredy 17-03-2004, 12:00 AM gilgamesh не се ебавай - форума е най добрия съществуващ ... това е факт
Originally posted by Fredy
ХА... супер... вече ше си ходя с вафла в жоба... 4е и без това ше дигат картите...
Samo wnimawai kato se raztopi faflata
Fredy 17-03-2004, 12:45 AM мда... то вече се стопли... ще пробвам с хладилна чанта:confused:
Te0d0ra 24-03-2004, 03:11 PM Ами то дали ще си купиш един билет за 0.50ст или пакетче вафли не виждам никаква разлика! Само дето ще качат цените на вафлите ако някои прочете този форум:)) От утре може да искат контрольорите вместо пакетче вафли кило сирене:)))
Fredy 24-03-2004, 03:26 PM Е да, но билетчето за да работи трябва да го продупча, и после става неизползваемо, а вафлата - докато не попадна на контрола :)
Te0d0ra 24-03-2004, 03:44 PM Да! Ама вафлата съм убедена че няма да устоиш и ще я изядеш! А билетчето можеш да си го пазиш без да го дупчиш!;)
Fredy 24-03-2004, 03:50 PM 1. не обичам сладко /сега не ми се нахвърляйте - "ама как може така"
2. Като не го продупча каква работа ми върши? Контролата обикновено първо гледа перфораторите и когато някои посегне да дупчи заебата сичко и веднага при него тичат да го глобяват
Te0d0ra 24-03-2004, 03:53 PM Е никой няма да ти се нахвърли! Това си е само твой проблем не е задалжително да ядеш сладко;) Купи си соленки вместо билетче! И ще ги почерпиш със соленки;))
tushe 24-03-2004, 05:53 PM a naj dobre si kupi kola na staro i ne se zanimavaj s gluposti
hehe
pencho 24-03-2004, 07:32 PM i nai-dobre koito moje da doide utre da protestira sreshtu novite ceni. ako nqkoi se seti kak da go napravi dobre da pusne i nova tema ;).
anyway... see you there.
Greta 18-05-2006, 10:25 PM be sofiiskite kontroliorki sa ujasni ! golemi zlobi
SvetlioBlyahoff 23-05-2006, 09:28 AM Хаха, хора има всекви методи срещу тия контроли, стига да се сетиш. Аз така един път ме свали контрола на лъвов и нещо почнахме да си говорим, четпих го 2 цигари, тва-онова и оня ми взе 2та лв де бях приготвил за билет и ми върна 60ст, че даже ме качи после на 1цата с него и ми къса билетче и ме изпрати до централна :) ама се оказа некав печен пенсионер. Обаче пък следващия път нямах толкова късмет на спирката на 7ми блок бяха завардили яко и ги спонсорирах да ти е*а!
| |