MJedi
20-09-2004, 10:26 PM
Man.On.Fire.DVDSCR.DVDRiP.XViD-DvP.CD2.avi.jc!
не мога да отворя този фаил
РСто ми забива при всеки опит :confused:
не мога да отворя този фаил
РСто ми забива при всеки опит :confused:
|
View Full Version : проблем с отварянето на *.jc file MJedi 20-09-2004, 10:26 PM Man.On.Fire.DVDSCR.DVDRiP.XViD-DvP.CD2.avi.jc! не мога да отворя този фаил РСто ми забива при всеки опит :confused: Ignite 21-09-2004, 09:11 AM Това ми прилича на обикновенно ".avi". Пробвай да изтриеш в ".jc!" в края на името на файла. Ако настройките на windows-а са ти както трябва, би трябвало да го разпознае като ".avi". Riptor 21-09-2004, 10:02 AM Man.On.Fire.DVDSCR.DVDRiP.XViD-DvP.CD2.avi.jc! не мога да отворя този фаил РСто ми забива при всеки опит :confused: .jc! e разширение, което даунлоуд мениджъра Flashget слага на файла, който се даунлоудва в момента, или не е свален до край. Т.е. - погледни си Flashget-a, дали наистина е свален целия филм. Но дори и да не си го свалял ти, като го преименуваш и махнеш разширението .!jc и остане само .avi ще можеш да видиш толкова, колкото се е свалило. Внимавай, защото така може да не можеш да досвалиш файла! Препоръчвам ти преди да го преименуваш да го копираш в друка директория. Възможно е да се рестартира ако windows се опитва да "преслуша" файла преди да си го пуснал - т.е. да направи preview - Често срещан проблем... damnedbird 17-10-2004, 06:25 PM това определено е недосвален файл от Флашгет... За да не ти се сбозва уиндоуса си свали Avi preview - това е програмка за възпроизвеждане на даунлоудващи се файлове - примерно искаш да видиш нещо в нета дали си заслужава за сваляне на твоята машина - дърпаш 10-на процента, преглеждаш ги и преценяваш дали да го оставиш да се доиздърпа... В твоя случай ще свърши работа... П.П. това е DVDSCR филм, което ще рече - DVD Скрийнър - или това са дивиди-та за магазини, клубове и т.н. със надписи - "Този филм е със авторски права и не е за разпростанение и бла бла бла..." появяващи се през определен интервал от време във филма, като някой такива филми са черно-бели в интересните моменти за да не бъдат обект на пиратите /въпреки което са обект, де ;) щото качеството им е доста по-голямо/ А на Мен он файър има и ДВД рип някъде из нета, по-добре си издири него, така и така този явно не се е издърпал ;) kiti532 12-10-2006, 10:07 AM Опитвам се да намеря програмата DVD to Avi,но страниците в саита са празни.Пише че фаила е изтрит или преместен.Някой може ли да ми помогне? zion II 12-10-2006, 01:40 PM Опитвам се да намеря програмата DVD to Avi,но страниците в саита са празни.Пише че фаила е изтрит или преместен.Някой може ли да ми помогне? ти в крайна сметка каво искаш да си гледаш филма или не можеш да го изтриеш. не съм спец, ама това разширение го дава не само на flash get ами и на каквато и да е програма която не е свършила с даунлоудването. така че или си го досваляш или го триеш и го сваляш на ново/ ако съм те разбрам правилно/ |