IQ
20-09-2004, 05:17 PM
не е честно сега дизаина на форума е много по тъп!
|
View Full Version : дизайна IQ 20-09-2004, 05:17 PM не е честно сега дизаина на форума е много по тъп! IQ 20-09-2004, 05:34 PM и стига сте озна4ажалим съобщенията със джа-три 4аса по рано ,ако може де Ignite 20-09-2004, 06:52 PM не е честно сега дизаина на форума е много по тъп! Освен това в контролният панел има правописни грешки. damnedbird 20-09-2004, 09:22 PM Добре ве хора тука ли е мястото... тая тема толкова си я обичкам деба.. вие напрао я осрахте... @IQ - aко искаш открий тема направо и се оплачи, не вярвам някой да не се притече и да не премахне или доразвие това което те е издразнило...тук админите не са кат' в датата например,не че и тяхната е лесна... и не пиши по изречение в пост, можеш да напишеш 3 изречения в един пост... то май можеш и 100 стига да имаш въображение... така оставяш впечатлението на човек мъчещ се всякак да си направи цифричката отляво as fast as possible голяма, като число... @Ignite - грешки може да има в контролния панел, ама що не погледнеш и съобщенията на IQ, там също има доста правописни грешки... като видиш грешка пращай на Фреди или на Фкинг лично... @Фреди - понеже станах третия оффтопик постващ /не издържах просто/, що направо не ни преместиш мненията в една тема за критики и да се поочисти малко тука... Благодаря на всички за вниманието! С уважение: Damnedbird Fking 21-09-2004, 07:44 PM IQ, кое точно не ти харесва сега мен лично мнението ти ме учуди защото запазихме дизайна същия до колкото е възможно, но сега форума има много повече възможности. Също, ще се радвам да спазваш някакъв ред на постване, т.е. да пишеш нещата където им е мястото. Както съм написал в най-горния пост в "На кръчма" все още изчистваме грешки и т.н. Ако забележите нещо нередно, ще ни помогнете като ни го посочите. damnedbird вече ви е обяснил, за което му благодаря. ^^^D 22-09-2004, 01:36 PM :) странно , но и мойто първо впечатление за новия вид на сайта беше тъпо , ама не бързам със заключенията , защото по принцип съм такава - всичко ново приемам някакси с резерви и мразя промените . предполагам , че всичко е до свикване , а не че има нещо конкретно за нехаресване . смешно ми беше , че видях някой да казва , че му е тъп новия дизайн - мнение , което аз щях да изразя , ако не отчитах , че мразя промените . IQ , най-вероятно това те дразни и теб , няма какво друго да е . Но промените стоят в основата на прогреса , затова трябва да им се даде шанс . Fking 22-09-2004, 05:54 PM кое точно не ви харесва? графично е същия ^^^D 22-09-2004, 09:01 PM лично аз започвам да свиквам с новия вид на сайта ; няма нещо конкретно , което да не ми харесва иначе бих го казала ; просто като всяко ново нещо не ми беше много ясно и затова не ми хареса отначало ; за Iq - не знам кое не му е харесало точно , просто предполагам , че е било същото чуство като мойто и постепенно ще свикне Ignite 23-09-2004, 01:42 PM Има ли някаква връзка, обновяването на сайта, с това че вече ми зарежда по-бавно, а понякога дори не зацепва? По принцип, нямам подобни проблеми с останалите форуми в които ходя, също така питах Isp-то, ама и то не знае. Fking 23-09-2004, 10:37 PM Има ли някаква връзка, обновяването на сайта, с това че вече ми зарежда по-бавно, а понякога дори не зацепва? По принцип, нямам подобни проблеми с останалите форуми в които ходя, също така питах Isp-то, ама и то не знае. това беше временно, сега би трябвало да нямаш такива проблеми Ignite 24-09-2004, 07:39 PM това беше временно, сега би трябвало да нямаш такива проблеми Да, сега е пушка. Дано да се задържи така. :D Междудругото, имам някакъв проблем с attach-ването на файлове. Аз ли съм индианец и не правя нещо както трябва или има някакъв проблем. Ето, сега ще пробвам да сложа един файл, да тествам дали ще стане. От позволените формати е (.zip). Не ще и не ще. Fredy 25-09-2004, 02:15 AM Да, сега е пушка. Дано да се задържи така. :D Междудругото, имам някакъв проблем с attach-ването на файлове. Аз ли съм индианец и не правя нещо както трябва или има някакъв проблем. Ето, сега ще пробвам да сложа един файл, да тествам дали ще стане. От позволените формати е (.zip). Не ще и не ще. каква е големината на файла, който се опитваш да качиш? (ако се сещам добре сложеното ограничение е към 99к Ignite 29-09-2004, 08:23 PM каква е големината на файла, който се опитваш да качиш? (ако се сещам добре сложеното ограничение е към 99к Бяха едни субтитри, на които сега не се сещам точният размер, но не ми се вярва да са били над 99K. Бях ги зипнал, заради формата, давам отдолу attach-->choose-->upload. После пращам съобщението, но не се покзава нищо. damnedbird 30-09-2004, 04:58 PM чеки да пробвам и аз... е, да ама и при мене не стаа... Not a valid image. Ще си прегледам пак настройките ама не вярвам да е от тях... на предишната версия на сайта ставаше със същите.. за сега ако искате да качвате нещо ползвайте [img] кода за картинките и линкове към файлчетата които искате да закачате... @Фреди - това съобщение го дава за всички типове файлове... явно нещо с енджина май не е наред... не знам... |