View Full Version : за новата мода с бръсненето
тука от няколко месеца насам все повече ми прави впечатление, че доста момчета не се бръснат (по лицето имам предвид).. Явно е станала някаква мода да ходиш небръснат.. И то не небръснат 1 седмица, ами яко брада.. като на някой поп..
Снощи видях на дискотеката някво момче на около 20 години с доста пораснала черна гъста брада.. много грозно изглежда. Младо момче , а лицето му не се вижда от брада.
И аз съм ходил небръснат ама 1 седмица примерно и после става грозно..
вие как мислите, красиво ли изглежда.. мъжествено.. ?
говоря за такъв тип брата като на снимката, ама на clooney донякъде му отива защото е дърт вече
Peshi 05-10-2007, 11:56 AM и на мене ми отива :)
ама аз повече от 1 седмица не пускам да расте, защото после не я поддържам и трябва да си купя машинка за подстригване, а пък сега съм си наточил зъбите на един лаптоп за 1100 евро, тоест няма да си купя машинка в близките 6 месеца :)
Ignite 05-10-2007, 12:12 PM Аз като ученик ходех с козя брадичка. Чудя се дали пак да не взема да си пусна.
ifch0 05-10-2007, 02:27 PM Предната жена ми се кефеше така и от време на време оставях за по седмица (моята не става толкова гъста за седмица). Честно казано, понякога просто не се сещам за това и понякога оставам за по-дълго време с брада... Иначе мен си ме кефи, като е на 2-3 дни...
аз съм малко раздвоен, честото бръснене е гадна работа, ама от друга страна няма как като ходиш на работа, до два дена мисля че е нормално, после почва да ме сърби и немога да я търпя. а пък като дядо ми казваше сутрин се бръснеш за колегите, вечер за жената :)
Desitka 05-10-2007, 05:42 PM говоря за такъв тип брата като на снимката, ама на clooney донякъде му отива защото е дърт вече
На Клуни всичко му отива ;-)
Иначе аз си падам по гладките повърхности :D
joreyyy 05-10-2007, 06:12 PM Аз оня ден отидох на работа след 3 дена без да се бръсна и както можете да се досетите получих любезно запитване " Абе Жоро, ти бръснеш ли се понякога? " С нетърпение очаквам да отида в отпуска и съм си обещал да не се бръсна изобщо, много готино се чуствам така - максимално неглиже :) .
абе и аз обичам неглиже,ама до едно положение.. иначе почвам да се чувствам неудобно ;))
july_ch 06-10-2007, 07:58 AM Аз оня ден отидох на работа след 3 дена без да се бръсна и както можете да се досетите получих любезно запитване " Абе Жоро, ти бръснеш ли се понякога? " С нетърпение очаквам да отида в отпуска и съм си обещал да не се бръсна изобщо, много готино се чуствам така - максимално неглиже :) .
off/ Жоре, какво стана с интервюто? Нищо не казваш?...
joreyyy 06-10-2007, 12:30 PM off/ Жоре, какво стана с интервюто? Нищо не казваш?...
Не се харесахме......
Nikita987 08-10-2007, 02:47 PM Мии брада чак - аре няма нужда, иначе леко набола няколкодневна брада е секси. Но практически не е особено приятна - изранява нежната кожа на жените. А за козите брадички все ми се иска да ги дърпам за брадичката такива :d
Peshi 08-10-2007, 03:00 PM то да израняваше само вашата кожа :)
Нашата я прави на нищо!
supadupafly 08-10-2007, 05:32 PM ох,вчера приятелят ми като ми лепна една набола буза ... :(
Nikita987 08-10-2007, 05:45 PM хаха мдам за това говоря:)
Peshi 14-10-2007, 07:07 PM Като цяло се разбира, че не ви харесва, мъжът да има някви косми под формата на брада по лицето си. Аз пък напук съм си пуснал една 5 дневна брадичка. Даже в петък отидох на диско неглижирано набол и непил :)
flyin 14-10-2007, 07:21 PM не ни харесва като след това чувствителната ни кожа почервенява или - о, ужас- се обрива. като имаш приятелка, трябва се бръснеш по-често.
иначе е по-секси леееко наболата брада.
july_ch 14-10-2007, 10:32 PM Само изглежда секси, но леко наболата брада наистина нанася големи поражения на нежната ни кожа!:(
Защо ги мързи да се бръснат, тези мъже?:(
При това положение е по-добре да си има истинска няколкомесечна, вече мекичка брада (като на Дядо Коледа:D ), която приятно гъделичка! :D :)
Nikita987 15-10-2007, 01:54 PM Защо ги мързи да се бръснат, тези мъже?:(
абе не е и толкова до мързел. И на тях им се изранява кожата:)
ifch0 15-10-2007, 03:47 PM Баш мързел си е... :)
Ама, има нещо, което съм забелязъл - когато трябва да се бръсна редовно (примерно, заради работа) - примерно на всеки втори или трети ден, се свиква и ти е някакво готино. Тогава няма проблеми, ама почнеш ли да отлагаш... Може и през седмица да се бръснеш...
Nikita987 15-10-2007, 04:53 PM Ивчо са не издавай, че сте мързели - нека се заблуждаваме:d
suffer 17-10-2007, 01:23 AM july_ch ... ясно е, че сме мързели :)Но вас как не ви мързи всеки ден да се гримирате?
july_ch 17-10-2007, 01:30 AM Мене ме мързи!:) Никак даже не обичам да се клепам с разни чернилки, които после трябва да трия с тоалетно мляко и т.н., но го правя, защото това ме прави по - хубава, примерно, дава ми самочувствие, прикрива някои недостатъци и т.н.
Аз с най - голямо удоволствие бих излязла с гуреливите очи и чорлавата коса и бих отишла така на работа, ама шефовете не дават! :D Трябва да си хубава!- и толкоз!:D
Да ти кажа, че без достиженията на съвременната козметична индустрия и досега щях да си ходя стара мома!:D
Nikita987 19-12-2007, 09:47 AM Скоро видях един приятел, който ходеше много късо подстриган и винаги избръснат. Сега беше пуснал 2- 3 см коса (бати незнаех как да го обесня:d) и леко набола брада. Ми мога да ви кажа,че така е много по секси. Естествено не всички са на мое мнение. Той каза,че така не го харесвало гаджето му и някои от колежките му.
За гримирането - аз много рядко се гримирам. Евентуално ако излизам някъде на клубче ама не винаги. Не смятам,че с гримирането ще станеш по-красив отколкото си. Ако си някакъв крокодил, каквото и да сложиш пак ще плашиш хората.
GrozenKreten 19-12-2007, 11:54 AM За гримирането - аз много рядко се гримирам. Евентуално ако излизам някъде на клубче ама не винаги. Не смятам,че с гримирането ще станеш по-красив отколкото си. Ако си някакъв крокодил, каквото и да сложиш пак ще плашиш хората.
Напълно подкрепям
damnedbird 22-12-2007, 10:56 AM Offtopic
Ако си някакъв крокодил, каквото и да сложиш пак ще плашиш хората.
Както са казали мъдрите хора - Повече червило по устните няма да направи задника Ви по-малък..
Демек натурално си е по-добре във всяко едно отношение, по-добре натурална красота пред Наоми Кемпбъл примерно..
Ontopic
Всъщност както и да го погледнем има хора на които им стои, хора на които не им стои брада и хора, които за съжаление трябва да държат самобръсначката си наистина доста близо за да не изглеждат нелепо... като мен например :)
Брадата ми не се вижда, но променя доста лицето след 2-рия ден.. По брадичката и мустака ми е рижава и навсякъде другаде си е кестенява.. Навремето си оставях по едно рижаво катинарче ама ми писна да ме питат не си ли горя кожата като си изрусявам така брадата и спрях и да го пускам.. вече.. ;)
| |