View Full Version : СТАЧКА-НЕ НА БСП,ДПС,СДС,ОДС,НДСВ И АТАКА! НЕНИ ТРЯБВАТ!25 ОКТОМВРИ!!!!
trand_revolution 09-10-2007, 10:25 AM Всички млади хора, които са против сегашното правителство , и нехайството на господата министри .Нека се съберем и да покажем на управляващите , че не ни харесва как живеем.За една чиста и развиваща се ДЪРЖАВА , без расизъм и насилие !Помислете и споделете!Нека го направим !ДА ИМ ПОКАЖЕМ!СТИГА СМЕ СЕ ПРИМИРЯВАЛИ!СТИГА ВЕЧЕ!25 ОКТОМВРИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!!!
Peshi 09-10-2007, 11:04 AM Абе много си надъхан нещо. Много адреналин си качил :)
trand_revolution 09-10-2007, 11:23 AM по добре надъхан отколкото Loser!!!
Всички млади хора, които са против сегашното правителство , и нехайството на господата министри .Нека се съберем и да покажем на управляващите , че не ни харесва как живеем.За една чиста и развиваща се ДЪРЖАВА , без расизъм и насилие !Помислете и споделете!Нека го направим !ДА ИМ ПОКАЖЕМ!СТИГА СМЕ СЕ ПРИМИРЯВАЛИ!СТИГА ВЕЧЕ!25 ОКТОМВРИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!!!
Аз съм за, но само преди това ми кажи:
Ти на коя партия симпатизираш?
trand_revolution 09-10-2007, 11:56 AM няма никакви партии,просто никоя от съштествуващите партии не заслужава да бъде подкрепена от нас,всички трябва да си трагнът от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!
trand_revolution 09-10-2007, 12:11 PM огледайте се бе хора докога ште търпим това,време е да трагнем за да се опитаме да си подобрим живота
Peshi 09-10-2007, 12:27 PM Първо не съм looser.
Второ с този си призив подтикваш към масов бунт който ако се разрази както трябва и гражданска война може да стане, стига някой да наклони везните в полза на точно някоя от тези партии.
Трето тези работи могат да се решат по много по-миротворен път.
Разбра ли ме winner-e!
trand_revolution 09-10-2007, 12:33 PM peshi предложи мирен начин като си такъв умник,какви граждански войни те
гонят,всичко трябва да стане с много шум и докато всички мислят като теб ще си останем завинаги овце
Peshi 09-10-2007, 12:45 PM Въобще не знаеш как мисля, и какво ми е мнението по въпроса.
И честно казано не ми пука какво мислиш ти.
Казах какви последствия може да има един евентуален бунт, който получи подходящ лидер.
trand_revolution 09-10-2007, 02:57 PM Присъединете се !!!!!!!!!!!!
Nikita987 09-10-2007, 02:59 PM О човек стига си висял цял ден и приканвал. Който иска ще се включи.
ico_dent 09-10-2007, 07:54 PM atakaaaa
Peshi 09-10-2007, 08:08 PM atakaaaa
хахаха ще умра от смях, този е по-екстремен и от Атака човек :)
Донякъде е прав, но само донякъде :)
trand_revolution 09-10-2007, 08:48 PM Никога АТАКА!Обърка човека!!!
Всички млади хора, които са против сегашното правителство , и нехайството на господата министри .Нека се съберем и да покажем на управляващите , че не ни харесва как живеем.За една чиста и развиваща се ДЪРЖАВА , без расизъм и насилие !Помислете и споделете!Нека го направим !ДА ИМ ПОКАЖЕМ!СТИГА СМЕ СЕ ПРИМИРЯВАЛИ!СТИГА ВЕЧЕ!25 ОКТОМВРИ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!!!
оффф... ще се сдържа да коментирам по на широко тия протестантчета. Само ще кажа че ми писна от протестиращи.
Писна ми от разни групички от хора, които си мислят че могат да нарушават спокойствието и нормалния живот на всички останали, само защото те имат някакви проблеми и имат начин да се организират.
Ти ходиш ли да гласуваш? Или НЕ защото не те е грижа.. и без това всички са мошенници, защот да гласуваш. И така ходят цигани и турци и си вкарват техни хора..
Незнам.. мен ме дразни това че протестите на другите, пречат на мен.. запушват улици, предизвикват суматохи и т.н....
Първо не съм looser.
Второ с този си призив подтикваш към масов бунт който ако се разрази както трябва и гражданска война може да стане, стига някой да наклони везните в полза на точно някоя от тези партии.
Трето тези работи могат да се решат по много по-миротворен път.
Разбра ли ме winner-e!
Е ти пък, от една гражданска война ли те е страх?
Какъв по подходящ начин от този да се оттървем от боклука в Бългагрия?
Между другото аз имам някои политически амбиции и си търся съратници за основаване на политическа партия.
Концепцията в моята политическа платформа е за възможно най-рационалното държавно управление.
Дори и име на партията съм измислил което е "НДР" (партия "НОВ ДЪРЖАВЕН РЕД"), смятам че ще е подходящо.
Ако на някой му допада идеята ми нека пише тук в форума.
Пред заинтригуваните ще споделя и някои политически идеи.
Ето ТУК (http://www.bcnl.org/doc.php?DID=358) може да се запознаете с ЗАКОНА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ.
Nikita987 10-10-2007, 10:42 AM Между другото аз имам някои политически амбиции и си търся съратници за основаване на политическа партия.
Боже опази...
Бог няма. Пък и от какво трябва да опази?
ico_dent 10-10-2007, 01:44 PM Koрф, ако логото на партията ти е като аватара ти, ще гласувам за тебе :)
supadupafly 10-10-2007, 04:54 PM мръсник :)
ico_dent 10-10-2007, 07:20 PM разкри ме :)
Значи да протестираме срещу всички, да изгоним всички от Народното Събрание и всичко ще се оправи, а?
Автора, я кажи, ти имаш ли годините да гласуваш вече? Сладур!
Благодаря. Може и да членуваш ако искаш.
trand_revolution 11-10-2007, 12:10 PM НЕ НЯМАМ ХАХА!!!::)))))НО ИМАМ ГОДИНИТЕ ДА ТИ ГО ПРАСНА!!!!! :anal:
july_ch 11-10-2007, 12:15 PM НЕ НЯМАМ ХАХА!!!::)))))НО ИМАМ ГОДИНИТЕ ДА ТИ ГО ПРАСНА!!!!! :anal:
:eek: :confused: Защо така грубо? Така не се печелят съмишленици, освен ако не искаш да вдигнеш само гейовете на революция?!
НЕ НЯМАМ ХАХА!!!::)))))НО ИМАМ ГОДИНИТЕ ДА ТИ ГО ПРАСНА!!!!! :anal:
Ами тогава баща нямаш ли, да ти обърше два шамара. Или трябва чужди хора да го отменят? :)
Не е с лучайно, че в цял свят, трябва да имаш навършени години, за да имаш право на глас.
Да вземе да свършва тая стачка в училищата и детските градини, че децата останаха без занимание и се чудят какво да правят вече... :)
НЕ НЯМАМ ХАХА!!!::)))))НО ИМАМ ГОДИНИТЕ ДА ТИ ГО ПРАСНА!!!!! :anal:
абееейййй смешници :)), натъртил курвата на училището и се мисли за голям мъж..
Е-де, dyp, и ти си се радвал някога, като си открил, че ти рипа пишлето. Сега е техен ред. :)
trand_revolution 11-10-2007, 02:42 PM ..няма кой да обърне внимание на децата чудят се какво да правят(пълно е кретени на тоя свят)!!!Родителя за какво е само да му само да носи ядене на "псето да яде" според ментази стачка е донякаде и полезна , ТУКО ВИЖ НЯКОЙ РОДИТЕЛ ОПОЗНАЛ ДЕТЕТО СИ !!! НЕ ВАЖНО ДА ДАДЕШ НА ЕДНО ДЕТЕ САМО ПАРИ И ПОЦЯЛ ДЕН ДА ОБИКАЛЯ ПО КОМПЮТЪРНИТЕ КЛУБОВЕ И ПО КАФЕТАТА, ПРОСТО ИМА ДРУГИ МНОГО ПО ВАЖНИ.......!!!ИМА И ТАКИВА КОИТО ДО УЧИЛИЩЕТО НЕ СТИГАТ ПО ЦЯЛ МЕСЕЦ---ТВА ША ДА Е ОТ "ГОЛЯМОТО ВНИМАНИЕ НА ДЕЦАТА" , АМА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ТУКА ВСИЧКИ СА ГОЛЕМИИИИИ БАТКОВЦИ И КАКИИ!!!
А ОТНОСНО ТЕМАТА-КОЙ ДА ЗАСТАНЕ ЗАД ЕДНА СТАЧКА ВИНАГИ ИМА , ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА АКО СЕ СТИГАШЕ ТАКА ЛЕСНО ДОСЕГА В БЪЛГАРИЯ ДА СМЕ КАТО КОСОВО , ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КАКВО СТАВА (КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА ОНИЯ ПЕДАЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА) , НЕ ЧРЕЗ СТАЧКА НЕ ЧРЕЗ БУНТ , ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НИЩО, ДОКАТО НИЕ НЕ НАПРАВИМ ТАКА ЧЕ ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ НЕ НИ ХАРЕСВА ТАКА(поне на мен не ми харесва) ,И НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТОВА ДА Е СТАЧКА !!!!!!!!!!!! :go:
ifch0 11-10-2007, 03:57 PM Ти май не помниш всенародните стачки преди няколко години? Зимата на не-помня-коя година? И?
trand_revolution 11-10-2007, 04:54 PM годината беше 1996!!!какво и..., пак ние си бяхме виновни, че си мислихме че само със смяна на правителството ще завалят мед и рози от небето !!!пак сме си виновни ние, тия дето дойдоха на власт бяха хората със ихформацята и знаеха какво престои и си омесиха баницата , а ние чакаме нещо от самосебеси да дойде без ние нищо да правим просто няма такова НЕЩО!!!!!!
И САМО ПРИМЕР ЗА СТАЧКА НАПРИМЕР В ИТАЛИЯ , ПРЕДИ ВРЕМЕ!!!БЕНЗИНЪТ ДРАСТИЧНО СКАЧА И ВСИЧКИ СА НЕДОВОЛНИ , КАКВО ПРАВЯ ВСИЧКИ СТАЧКУВАТ БЕЗ НИКОЙ ДА Е ЗАД ТЯХ , ПРОСТО ВСИЧКИ ХОРА НА ДРУГАТА СУТРИН ИЗЛИЗАТ В ИТАЛИЯ И БЛОКИРАТ ВСИЧКИ ПЪТИЩА , АМА СТАВА ВЪПРОС ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ КОИТО МАТ АВТОМОБИЛ , И НИКОЙ НЕ ОТИВА НА РАБОТА ЗА ДВА ДЕНА ВСИЧКО СЕ ОПРАВЯ БЕНЗИНА СЕ ВРЪСТА НА СТАРАТА МУ ЦЕНА И ВИЧКИ СА ДОВОЛНИ !!!И МАЙ ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НЕ СЕ СТИГНА :d !!!НО НИЕ ТУКА В БЪЛГАРИЯ НАЛИ СМЕ ГОЛЕМИ ГЪГАРИ ЗА К'ВО ДА СТАЧКУВАМЕ НЯМА СМИСЪЛ ВСИЧКО Е ОК ,А ПЪК ДА ЗЕМЕ ДА СТАНЕ НЯКОЯ ГРАЖДАСКА ВОЙНА А-НЕ ДА НЕ СМЕ ПОСМЯЛИ МНОГО Е ОПАСНО ,ДА СИ СТОИ И ДА СИ КРОТИМ :)!!!И АЗ МОЖЕ ДА НЕСЪМ СВЕТНАТ АМА И ВИЕ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС (СЯКАШ СА ВИ ПРОМИТИ МОЗЪЦИТЕ)))!!!НЕ ЗНАМ ПЛАША СЕ ВЕЧ КАДЕ ЖИВЕЯ СРЕД КАКВИ ХОРА !!МАЛЕ МАЛЕ МАЛЕ!!!!НЯМАМ ДУМИ
ifch0 11-10-2007, 05:09 PM 1. Спри да пишеш с главни букви, щото се чете неприятно.
2. Съвкупността от препинателни знаци (по много) и букви без интервали също е кофти за четене.
Ако искаш, повече хора да четат написаното от теб, напиши го така, че да им е лесно да го правят.
Хубаво, безнина, ама ти за тука нищо не си казал какво искаш да се промени.
Кое по-точно?
trand_revolution 11-10-2007, 09:51 PM ....ти за тука нищо не си казал какво искаш да се промени :confused: !!!повече няма да коментирам!!!явно всичко в тази страна се разпада!!!май самона мен не ми харесва , а верно вие живеете в някакъв паралелен свят където тук в България всичко е наред !!ИЗВИНЯВАЙТЕ!!!КРАЙ НА МОИТЕ КОМЕНТАРИ!!! :agrenade:
ifch0 11-10-2007, 11:01 PM Човече, ти НЕ МОЖЕШ ДА ОПРАВИШ ТАЗИ СТРАНА ОТ ВЕДНЪЖ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ!
Хората излезли и им оправили безнина - ок! Ако всички ние излезем, може да си изпросим намален хляб (примерно). Не можеш да стачкуваш за всичко. Няма как да получаваш всичко безплатно и на готово.
Всичко е наред? Не, не е! Има доста неща, които са кофти.
Оф, бях почнал да пиша, ама се отказах...
Виж, ако искаш някакви неща да бъдат направени, трябва да кажеш какво искаш. И то точно и ясно. След това, трябва да предложиш някакъв начин на "правене" на всичко това. С едно "Айде на стачка", "Да разкараме правителството" и "Тука всичко е зле" няма да направиш нищо. Ще има последователи вероятно, може да се намерят такива. Добре, и после к'во?
Не се занимавай, бе ifch0, нали виждаш, че не може да се аргументира.
Още е в пубертета момчето. Те тогава и те не знаят какво искат - "Т'ва не ме кефи - искам друго - какво друго - 'ми не знам."
ifch0 12-10-2007, 03:00 AM То това добре, ама гледам, има хъс... Поне да направи нещо, 'дето ще му в от полза...
Пък и знам ли, обичам да водя спорове... Май...
То е ясно какво не им е наред на хората - не ги кефи да са бедни. То кой го кефи да е беден? Ама с това "Не ща да съм беден - 'дигнете ми заплатата!" доникъде няма да я докараме освен до нова хиперинфлация.
Аз затова и превантивно си обърнах спестяванията във валута - щото с тия стачки и т'ва хленчене, ако се огъне правителството, ще излезнем от валутния борд и ще стане еврото 4-5 лева.
А т'ва че хората са бедни - ами да се хванат на работа, дето ще взимат повече пари... ако не могат да си намерят такава тука - ми да излизат в чужбина!
Ама то и там, ако си тъп като гъз и не ти се бачка, мизерстваш...
Стачки, глупости - лигави истории!
ifch0 12-10-2007, 03:10 AM Абослютно съм съгласен!
Искаш пари? Бачкаш!
Ако можеш - изкарваш повече. Работа има - трябва само да се потърси.
Ама ако не можеш...
Тогава вече мърмориш и се чудиш как да шмекеруваш...
Знам, доста неща не са наред, ама пък с една стачка, едва ли ще направиш нещо...
july_ch 12-10-2007, 05:35 AM ТУКО ВИЖ НЯКОЙ РОДИТЕЛ ОПОЗНАЛ ДЕТЕТО СИ !!! НЕ ВАЖНО ДА ДАДЕШ НА ЕДНО ДЕТЕ САМО ПАРИ И ПОЦЯЛ ДЕН ДА ОБИКАЛЯ ПО КОМПЮТЪРНИТЕ КЛУБОВЕ И ПО КАФЕТАТА, ПРОСТО ИМА ДРУГИ МНОГО ПО ВАЖНИ.......!!!ИМА И ТАКИВА КОИТО ДО УЧИЛИЩЕТО НЕ СТИГАТ ПО ЦЯЛ МЕСЕЦ---ТВА ША ДА Е ОТ "ГОЛЯМОТО ВНИМАНИЕ НА ДЕЦАТА" , АМА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ТУКА ВСИЧКИ СА ГОЛЕМИИИИИ БАТКОВЦИ И КАКИИ!!!
Ти да не би да си сърдит за нещо на мама и на тате? Като ти гледам правописа, май и ти не си стигал много често до училище!?
Родителите не са пъдари, нито пък учителите... До една определена възраст можеш да направляваш и контролираш детето си, след това се предполага, че то би трябвало да има вече съзнание за важните неща!
Уф, темата родители и деца е много обширна, а и не и е тук мястото, ако искаш да плюеш по родители иди в bg-mamma, но там със сигурност ще те сдъвчат и изплюят!
Айде, да не пиша повече, че се ядосвам!
| |