mira
23-09-2004, 02:57 PM
изтеглих филма Resident Evil 2,но не мога да синхронизирам субтитрите.някой можели да ми каже какво да направя.
|
View Full Version : субтитри mira 23-09-2004, 02:57 PM изтеглих филма Resident Evil 2,но не мога да синхронизирам субтитрите.някой можели да ми каже какво да направя. Riptor 28-09-2004, 01:51 AM Ами или търсиш субтитри, които са синхронизирани, или сама ги синхронизираш. Ако ти се занимава, свали програмата Subtitle Workshop и с нея можеш да зададеш друг фреймрейт с който да се напаснат субтитрите. Ако пък се замотаеш - програмата има възможност за български интерфейс и има HELP файл на български! mira 30-09-2004, 10:29 AM Ами или търсиш субтитри, които са синхронизирани, или сама ги синхронизираш. Ако ти се занимава, свали програмата Subtitle Workshop и с нея можеш да зададеш друг фреймрейт с който да се напаснат субтитрите. Ако пък се замотаеш - програмата има възможност за български интерфейс и има HELP файл на български! Благодаря за помоща :) Аз взех по радикално решение,изтеглих го отново и всичко си беше наред.Но тъй като това не първия път когато имам такива проблеми смятам да се възползвам от съвета ти.:) |