View Full Version : бихте ли си хванали гадже с друга националност
та интересно ми беше.. скоро се запознах с едно много симпатично момиче. Само че е от турски произход, родена е в БГ и тук е израстнала, само че се казва Айше :))))) .
В смисъл... по нищо неможе някой да каже че е туркиня, освен по името.
не че имам мерак да ставаме гаджета :)) !
просто сега се замислих над това.. как биха регирали хората ако кажеш че приятелката ти се казва Айше :))) ?
И сигурно и момичето има проблеми заради името си.. А иначе е много красива.
И въобще , уж живеем в отворен свят, а колко значение има кой откъде е..
4u4ur4e 14-10-2007, 04:27 AM Аз бих чукала Айше, имам слабост към тях:D
Peshi 14-10-2007, 12:08 PM аз имам предразсъдъци спрямо расите и донякъде до националностите :)
Но може би националността не е пречка, особено в моят случай. Само че е съвсем друго да си говориш на български с някой, а не на някакъв език, който е говорим и от двамата. Аз също бих я праснал Айше, не защото имам слабост към тях :)
Аз съм много консервативен по отношение на националността на бъдещата ми жена(някой ден, да не си помисли някой, че съм тръгнал да се женя), защото искам да е българка. Но като се замисля, май това е част от точно онези предразсъдъци, за които споменах. А аз предразсъдъците ги преодолявам доста бързо, защото си променям мнението спрямо ситуацията.
Та Dyp действай по операция "Айше", ама внимавай после да не трябва да се жениш за нея :) щото те мюсулманите в това отношение още са си стриктни :) или поне донякъде.
Хубаво е да се женят мъжете за чужденки и да ги побългаряват :D така се увеличава населението на България :)
Иначе, на Айшето може на галено да му викаш Ааай :)
ifch0 14-10-2007, 02:39 PM A, внимавай, опереция "Айше" да не се превърне в операция "Мехмед", че знаеш ли, онази може да си има и мургави ухажори... :)
4u4ur4e 14-10-2007, 02:42 PM На галено е Айя;)
ай(ay) означава луна
ico_dent 14-10-2007, 03:03 PM Саба секиш - алтън геби ;)
4u4ur4e 14-10-2007, 03:54 PM :eek:
Брех:)
Тамам, тамам...
flyin 14-10-2007, 04:24 PM Dyp, какво в случая те притеснява, другата националност или другата вяра? Има разлика между двете неща, защото все още съществуват много предразсъдъци спрямо хората с друга религия.
Другата националност не би трябвало да те спира, ако държиш на другия човек. Все пак сме 21ви век, вече много мои приятели са живяли на различни места в чужбина, имам такива, които са правили околосветски пътешествия, пък в България идват много чужденци, било то защото им е евтино, било то защото им е скимнало да учат тук, или пък просто от любопитство. Вече границите се размиват, пътуванията са по-лесни, по-бързи и по-евтини, смесените двойки са много често срещани.
Аз лично не виждам какъв е проблемът :) въпрос на вкус...
4u4ur4e 14-10-2007, 04:47 PM Е, Айше си е малко...вицово? Ако говорим за сериозна емоция много ясно, че тя е над всичко...Но май говорим за евентуално няколко месечно развяване(май)...Готина мацка, която се казва Пенка или Станка(познавам такава Станка)...И все пак свиква се, не си струва, заради името...в началото само ти звучи странно, но много бързо отминава...Така че:
Айше в атакаааа!
(няма общо с Атака, а с Туше...:p)
supadupafly 14-10-2007, 05:03 PM аз за жалост съм предубедена.знам че е грешно,чувствам се зле че така възприемам нещата,тъпо ми е че не съм по-отворена към това понякога,опитвам се да го променя,но...съжалявам ,не мога,поне за сега!
flyin 14-10-2007, 05:08 PM Супадупа, за кое си предубедена? Не можеш да си представиш да си с чужденец или специално с турчин? Има разлика бе хора, възпитали са ни така, турско иго и тн, колкото и странно да е, някакви глупави предразсъдъци остават.
Ама с чужденец изобщо, защо? Какво си мислиш, че им е по-различното? :) Казвам го от личен опит...
supadupafly 14-10-2007, 05:17 PM ами да, говоря за турците
не исках да уточнявам умишлено..
едит//
...възпитали са ни така, турско иго и тн, колкото и странно да е, някакви глупави предразсъдъци остават.
4u4ur4e 14-10-2007, 05:19 PM а гърците?:d
Peshi 14-10-2007, 05:38 PM Отпреди още искам да науча италиански. Следващият език, който ще говоря, ще бъде този :)
А определено бих си взел едно италианско създание да ми сe мотае наоколо :)
е аз за айшето не се натискам да сме гаджета, просто тя ме накара да се замисля за това.
иначе за националностите.. преди време имах нещо като връзка с една молдовка :)).
не е никак лошо, дори мога да кажа че е интересно.. има някаква тръпка. пък и така си обогатяваш културата :)).
а за турците, и негрите и т.н... аз никога не съм страдал от предрасъдъци на тази тема. имам и приатели негри :))). турци приятели нямам ама съм говорил с такива...
Религийте не са проблем, стига да не се вманиачаваш в тях.. има турци който си имат някакво уважение към техните си традиций, но живеят по.. съвременно :). Има си и разни фанатици, където си живеят в друго време и в друг живот.
един човек като е стойностен и свестен и ти е приятно в компанията му, какво значение има каква религия изповядва как изглежда и т.н.
july_ch 14-10-2007, 10:35 PM Саба секиш - алтън геби ;)
??????? :eek: :eek:
Ако касае мен по някакъв начин съм на принципа - всяка жаба да си знае гьола. За останалите - не ме интересува, всеки си има начин да си живее живота, има право да търси любов, и ако я намира при чужденец или друговерец - аз нямам нищо против!
Major_Malfunction 15-10-2007, 10:51 AM Абе, dyp интересно ми е, ако мацката не се казваше Айше, ами Ашли и не беше от Турция, ами от Тенеси пак ли щеше да ти е интересно как ще реагират останалите? :)
martini_baby 15-10-2007, 11:24 AM Май правилно отбелязва Майора, че тук е по-скоро етнически и религиозен въпроса. И пак, Турция е доста "европейска" държава, ами ако момичето беше от Либия, Мароко или някъде другаде, където още жените ходят с плътните черни фереджета и забрадки?
За себе си не мога нещо да твърдя убедено,понеже постоянно се меня мнението. Не ме е притеснявала другата националност, но виж религията.... Просто сред мюсюлманите фанатизма си е съвсем често срещана практика, а мен би ме уплашил. Ако човека е по-свободомислещ вероятно няма да има дори и с това проблем.
supadupafly 15-10-2007, 11:44 AM и аз имам приятели и турци и негри,нямам никакъв проблем ,но говорим не за приятелство,а за по-сериозно обвързване.
Major_Malfunction 15-10-2007, 02:23 PM Пролетарии от всички страни, раси, възрасти и религии - обединявайте се :) в леглото
ifch0 15-10-2007, 04:00 PM Един приятел доста смешно коментира нещо по този въпрос (той учи в Германия и доста му липсват симпатичните нашенски девойки):
"А'е гледам веднъж някакви две, ама мн. хубави. Приближавам се и... Те туркини! А'е Ивайло, ти само като ги чуеш как говорят и ти пада патката бе!!!"
оф.. :)))
като се опре до секс, спираш да я слушаш и почваш да мислиш само за главната цел :)))
Ами аз лично, точно чужденка бих си хванал за гадже - в България от жена ми, все не ми остава време. ;)
Сериозно сега - ако само ще й удариш една патка, к'во ти пука - нека върни им го за 5-вековния османски хуй! :)
Ама ако ще се задълбаваш... искаш ли някога на сина ти да му обрежат патката, или да забулят щерка ти?... Или дори само да го обсъждаш като възможност с жена ти...
Примерът с Ашли от Тенеси беше много на място - турците неслучано никой ги не ще - нито ние, нито германците, нито някой в Европа...
ifch0 16-10-2007, 02:42 PM И не само турците - доколкото съм чувал (тук и Пеши ще се включи), Ахаля-Бахаля-та никой ги неще никъде (араби/евреи/мюсюлмани)...
Major_Malfunction 16-10-2007, 02:47 PM Е евреите пък какво им е? Светски хора са, а освен това има страшно красиви еврейки. За арабите, чисто като визия не ме привличат жените им, виж адски чаровни ливанки и иранки съм виждал, просто такава екзотика и разврат понякога има в тези жени...
Nikita987 16-10-2007, 03:18 PM Е евреите пък какво им е? Светски хора са, а освен това има страшно красиви еврейки. За арабите, чисто като визия не ме привличат жените им, виж адски чаровни ливанки и иранки съм виждал, просто такава екзотика и разврат понякога има в тези жени...
Хехех абе човек на теб ти се ебе всичко живо:)
ПС. ерейките повечето са грозни.
Major_Malfunction 16-10-2007, 03:23 PM Хехех абе човек на теб ти се ебе всичко живо:)
И не-живо, ако броим секси-роботите :) .
Зависи какви еврейки си виждала. Има ешкенази, има сефарати, има руски,немски, израелски, български, американски и каквито искаш еврейки :) и сред тях има наистина страхотни жени.
Nikita987 16-10-2007, 03:23 PM И не-живо, ако броим секси-роботите :) .
Зависи какви ервейки си виждала. Има ешкенази, има сефарати, има руски,немски, израелски, български, американски и каквито искаш еврейки :) и сред тях има наистина страхотни жени.
Може аз не визирам всички, а повечето. И да говоря за българските:)
е как никой да не ги ще ?!
толкова много богати еврей и араби има..
а за турците.. аз си мисля че българите сме по-зле като нация :).
Почти във всеки по-голям европейски град има турски магазини, което говори че по-добре се интегрират от нас.
В българия ходил ли си в турско село.. работят си земите, селата са им чисти, не се краде.. няма пиянски историй..
единствено религията им е .. остаряла и странна :)
и за мен е неприемливо това с обрязването и забулването на жените, но не мисля че никой не ги иска :).
Major_Malfunction 16-10-2007, 05:32 PM Що да е неприемливо рязането :) ? . Глей какви легенди се носят за рязаните чифтета ;) .
ами някак си не ми допада идеята да режат части от оная ми работа :)).
пък и доколкото знам се намаля сетивността.. губи се част от удоволствието
july_ch 18-10-2007, 12:57 AM Аз пък доколкото съм чувала (не, че знам, нещо като слуховете за надареността на негрите ;) ), точно намалената сетивност играе съществена роля в продължителността на акта. Разните там гелове за удължаване на времето до полюцията не играят ли същата роля - намаляват сетивността?
ifch0 18-10-2007, 01:22 AM Така е.
Точно т'ва им е идеята.
july_ch 18-10-2007, 01:42 AM Ами тогава обрязването не е толкова лошо за мъжете.:)
Знаете ли, че в някои ислямски страни все още обрязват и жените? Всеки полов акт се превръща в мъчение за такава жена, поне докато свикне с болката! :(
Тази религия все още не може да се отърве от варварството! Особено в бедните африкански държави..., а за фанатизма да не говорим!
точно намалената сетивност играе съществена роля в продължителността на акта. Разните там гелове за удължаване на времето до полюцията не играят ли същата роля - намаляват сетивността?
брее, дай да си режем ония работи, за да можете да правите секс 10мин повече.. я па я.. ти защо не си изрежеш клитора (възможно ли е?!).
какво му е хубавото да ти претръпва чувствителността, верно че може да правиш повече секс, ама това пък за сметка на удоволствието.. по-хубаво ли е да бласкаш като животно 1 час и да неможе да свършиш... по-добре 10-15минутки (и по-малко :"> ) но по-сладки :)))
4u4ur4e 18-10-2007, 10:57 PM и аз имам приятели и турци и негри,нямам никакъв проблем ,но говорим не за приятелство,а за по-сериозно обвързване.
Oooo, айде привлечи някой от приятелите си негри във форума, моля ти се...и ще си сменя мнението за форумните срещи...:D
Колко приятеля негри имаш? Колкото повече-толкова повече:D
4u4ur4e 18-10-2007, 11:04 PM Dyp, да, възможно е. Нали за това ти говори в поста преди твоя...
Ох, аз пък обожавам всякакви ориенталки...слабост са ми
Ох, аз пък обожавам всякакви ориенталки...слабост са ми
ммм ЕТИ ти като кажеш нещо такова и винаги си представям еротични сцени.. :)).. и с тези думи все едно наливаш масло в огъня..
supadupafly 19-10-2007, 09:40 PM хахаха :) Ети,каква е тази слабост към негрите :)
july_ch 20-10-2007, 04:53 AM брее, дай да си режем ония работи, за да можете да правите секс 10мин повече.. я па я.. ти защо не си изрежеш клитора (възможно ли е?!).
какво му е хубавото да ти претръпва чувствителността, верно че може да правиш повече секс, ама това пък за сметка на удоволствието.. по-хубаво ли е да бласкаш като животно 1 час и да неможе да свършиш... по-добре 10-15минутки (и по-малко :"> ) но по-сладки :)))
Дори от хигиенична гледна точка обрязването не е безсмислен ритуал. Помисли от кои географски ширини идва...(евреите също се обрязват). То се е практикувало много преди пророкът Мохамед да обяви исляма за права вяра, а всички, които не са такива - за врагове!
Обрязването на жените е чисто варварство, замислено и направено именно, за да изпитва болка жената. Още една застраховка, че децата ще са именно на този мъж...
А що се отнася до притъпяването на чувствителността - това е нещо, което е постижимо и без да се обрязваш, стига да желаеш да доставиш на жената с теб по - голямо удоволствие (ако действително желае да бъде блъскана 1 час). Вече казах за специалните гелове...
| |