View Full Version : Как да гледам субтитри on-line?

spark
27-09-2004, 03:44 PM
Помогнете !не мога да си пусна субтитрите on-line !Защо се получава така??? Имам mediapayer -v.10 и vosub .Би трябвало да зарежда автоматично но не ,опитах да сваля субтитрите и посочих от къде да си ги вземе но пак не и не .вече полудях.МОЛЯ за малко по подробно обяснение като за супер новобранец.

Riptor
28-09-2004, 12:18 AM
Помогнете !не мога да си пусна субтитрите on-line !Защо се получава така??? Имам mediapayer -v.10 и vosub .Би трябвало да зарежда автоматично но не ,опитах да сваля субтитрите и посочих от къде да си ги вземе но пак не и не .вече полудях.МОЛЯ за малко по подробно обяснение като за супер новобранец.

Ами зареждал съм субтитри по мрежата, но не съм опитвал да ги пускам онлайн... В краен случай можеш да ги копираш, но не това е идеята.. Ако английския не те затруднява, можеш да прочетеш Help-a на voobsub. Предполагам там пише. Опитах да отворя сайта на създателя, но не се отваря... :cool:

damnedbird
17-10-2004, 06:10 PM
Не виждам идеята в това да отваряш субтитри онлайн.. дори в най-лошия случай ще са няколко мегабайта... /това в много редки случаи когато са във формат различен от *.srt и *.sub/
Та най-обозримия вариант който мога да ти предложа /понеже не съм ползвал МП10/ е да си дръпнеш някакъв друг плеър и кодеци, най-добре някакъв кодек пак /примерно K-lite codec pack/ и да си го инсталнеш... вградените плеъри в него си възпроизвеждат субтитрите автоматично ако са със същото заглавие като на филма и ако са в една папка /директория/ със него...
Та дърпаш си субтитрите за филма който ще гледаш на харда в папката в която е самия филм и ги озаглавяваш /ако вече не са със същото име, де/ както филма /като естествено разширението си остава същото - *.srt или *.sub или каквото е там.../
това е - успех! ;)