View Full Version : От къде мога да си купя брава за метална врата ?

Nikolay_uacg
04-12-2007, 05:48 PM
Кажете от къде мога да си купя брава за метална врата на сгодна цена ?

dyp
04-12-2007, 06:14 PM
на Практикер има със сигурност, ама е малко по-неудобно за ходене. А иначе може да провериш в дианабад, където завива 94 от дианабад за семинарията. Там има изолаций, има и ВиК части. За брави не съм сигурен понеже не съм търсил там, но предполагам че ще има. А иначе може да слезеш там и да тръгнеш нагоре в посока студентски град. Все някъде ще има такова магазинче или някой ключар който да питаш.
В началото на годината правихме ремонт и мисля че бях гледал в практиер за нещо като 15лв ?! ама не съм сигурен.
Ние слагахме метална врата и човека ни каза, че ако бравата се счупи нещо - струвала 30лв - Турска. Така че 15лв за брава на нормална врата ми се струва реално :)

Nikolay_uacg
04-12-2007, 08:35 PM
А можеш ли да ми кажеш как да стигна до практикер, че събота и неделя и без туй се чудя кво да правя :)

dyp
04-12-2007, 10:44 PM
ами аз ходих с кола. А иначе май се стига с трамвай 5, хващаш го от плиска. ама незнам къде точно е спирката за практикер. Но ако слезеш на плиска и питаш някой все ще ти кажат.. Иначе на практикер има всичко, ама някой неща са по-скъпи ..

бтв какво учиш в уасг :)) ?

Fredy
04-12-2007, 11:30 PM
ako tramvai N5 hode6e do pliska, 6te6e da mi e super, ama trygva ot sydebnata, minava prez ruski i ottam nadolu po car boris... ne lyji mom4eto

Nikolay_uacg
05-12-2007, 10:59 AM
А в крайна смтка как да стигна до практикер?

dyp
05-12-2007, 04:13 PM
объркал съм се , не е трамвай - а автобус номер 5 :) - http://www.skgt-bg.com/

А ники ти кой курс си :)) ? слизаш на плиска , гледаш табелките кой накъде ходи. ако не те е срам питаш някой баба или дядо (това е най-добрия вариянт).. ако не ти се рискува да се загубиш някъде и да даваш 4-5лв за такси да те върнат до място от където се оправяш тогава се разходи по дианабад :). все ще има брави

Nikolay_uacg
05-12-2007, 07:42 PM
Ок ше видим какво ще стане.
btw 1 курс съм

Fredy
05-12-2007, 07:52 PM
а винаги можеш да си спестиш мъките с градския транспорт, като идеш до ключаря зад лападунди (по пътечката към джим бийм)... виж на studentskigrad.com/karta - къде е 15 блок - острани му се пада, както и ключаря до 42 блок - той даже сио е отбелязан на картата като натиснеш бутончето "ключар" на картата... може малко по - скъпо да ти дойде, но пък пестиш бая мъки с транспорта ... е вече имаш 2 опции :)