View Full Version : Студентски бригади...

Freemind
05-10-2004, 11:45 AM
Здравейте, май съм новак :d. Хубав форум, обаче прескачам всичките хвалебствени думи и карам направо. Та реших тази година и аз да ходя на студентска бригада, обаче то има 343565342453 фирми които предлагат разни офертички. Ако може да ми препоръчате някоя, аз лично мисля за ориндж или тази със офиса до Миленката, все я забравям :d . Хайде да ровя нещо за закуска и благодаря предварително за информацията.

Ignite
05-10-2004, 08:32 PM
Днеска видях някаква обява точно за такива бригади на таблото в ТУ. Там беше даден, следният адрес ”www.dkservice.co.uk”. Незнам за какво иде реч, но дано да съм ти помогнал.

Сега като го прочетох, ми се стори като някаква измама, но може и да греша. Просто тия 10 лв. за интервюто и 100-те лв. след като си одобрен ми се струват много съмнителни. Пък и после май се говори за още пари, които трябва да дадеш.

Pigglet
26-10-2004, 12:09 PM
Здравейте, май съм новак :d. Хубав форум, обаче прескачам всичките хвалебствени думи и карам направо. Та реших тази година и аз да ходя на студентска бригада, обаче то има 343565342453 фирми които предлагат разни офертички. Ако може да ми препоръчате някоя, аз лично мисля за ориндж или тази със офиса до Миленката, все я забравям :d . Хайде да ровя нещо за закуска и благодаря предварително за информацията.

Abe sega tochno neam noo vreme da obesnjavam, ama noo vnimavai da ne stane posle :anal:
Ima edna malka firma v UNSS-to - pone shti obarnat vnimanie :)

^^^D
26-10-2004, 01:39 PM
няколко пъти ви казах в различни раздели на форума - Fletcher Lynd , които са представители на Inter Exchanged са най-надеждни - макар , че и доста солено ще ви излязат , но поне никога няма да ви излъжат , защото вече са се утвърдили и държат на името си !

999888
04-11-2004, 01:15 PM
няколко пъти ви казах в различни раздели на форума - Fletcher Lynd , които са представители на Inter Exchanged са най-надеждни - макар , че и доста солено ще ви излязат , но поне никога няма да ви излъжат , защото вече са се утвърдили и държат на името си !

az patuvah s Vega prez 2003g. Moga da vi kazha che te sa si ok...a sega kato gledam imat dobra cena

999888
04-11-2004, 01:17 PM
ia chakaite namerih im site tuka v moite filove - www.vega-exchanges.org (http://www.studentskigrad.com/reklama/adclick.php?bannerid=8&zoneid=2&source=&dest=http%3A%2F%2Fvega-exchanges.org)

ka_lin
25-03-2005, 01:21 PM
Moga da vi preporu4am Interexchange-FletcherLynd. Bil sum s tqh dva puti i sam super dovolen ot uslugite im.
Eto i na4in za vruska s tqh.

Интерексчейнч - Флечър Линд
ул.Гурко 27а
София 1000
България
телефон/факс: 02/981 88 91
e-mail: info@fletcherlynd.com

Нов Офис: Интерексчейнч - Флечър Линд - офис Благоевград ул.Тодор Александров 41, офис 110 Благоевград 2700
телефон: 073/832010
e-mail: blagoevgrad@fletcherlynd.com

uspeh

Doychin
25-03-2005, 01:58 PM
Fletcherlynd-Interexchange наистина са добра и точна фирма за студентски бригади ходил съм с тях в САЩ препоръчвам я

Интерексчейнч - Флечър Линд
ул.Гурко 27а
София 1000
България
телефон/факс: 02/981 88 91
e-mail: info@fletcherlynd.com

anastasia83
14-07-2005, 06:36 PM
az da spodelq s vas za edna firma koqto ne q sre6tam vav foruma. Kazva se SW-BULGARIA. Az minaloto lqto patuvah s neq na Work&Travel v USA i sam mn dovolna. Tova po koeto se razli4ava ot drugite e 4e se obra6ta vnimanie na vseki i ima golqm izbor na predlogeniq. Ima i dr programi za studenti i ne studenti v USA, UK, France i Australia. Sega 6te vi dam i tehnite koordinati: tel: 02/9897543 cell phone: 0888 32 90 48. adre sam im e Lege 10 Sofia do prezidentstvoto. Mislq 4e imat ofisi i v dr gradove. Ne propuskaite shansa si da vi se sbadnat me4tite. Uspeh!!!

albenabg
19-10-2005, 03:58 PM
az da spodelq s vas za edna firma koqto ne q sre6tam vav foruma. Kazva se SW-BULGARIA. Az minaloto lqto patuvah s neq na Work&Travel v USA i sam mn dovolna. Tova po koeto se razli4ava ot drugite e 4e se obra6ta vnimanie na vseki i ima golqm izbor na predlogeniq. Ima i dr programi za studenti i ne studenti v USA, UK, France i Australia. Sega 6te vi dam i tehnite koordinati: tel: 02/9897543 cell phone: 0888 32 90 48. adre sam im e Lege 10 Sofia do prezidentstvoto. Mislq 4e imat ofisi i v dr gradove. Ne propuskaite shansa si da vi se sbadnat me4tite. Uspeh!!!
Hey,Anastasia,haide stiga si ni hvalila firmi4kata si.ne viarvam da ima nikoi,koito da ne e razbral ot tvoite postingi-4e qvno ti smata raboti6 v SW.SW sa absolutni izmamnici,predi 2 godini kandidatstvahme s vas edna grupi4ka i nito edin ne zamina...Dobre 4e pone uspih da nameria druga firma,koito pone ne me izlaga i mundefinede izprati na brigada v USA...

logayn
22-11-2005, 08:57 PM
RABOTATA E SUPER GOTINA. PIESH SI COCA-COLICHKATA I POLUCHAVASH PARI.
vij WWW.CENTURYPOOL.COM/BG
CENITE SA NAY-NISKI NA PAZARA(NYAMAT SKRITI I DOPULNITELNI TAKSI), IMA 250 USD BONUS AKO ZAMINESH PREDI 25 MAY, UREDENO E POSRESHTANE NA LETISHTETO I NASTANYAVANE PO APARTAMENTITE, V KWARTIRITE SA PO 2 V STAYA, GARANTIRANI SA 40+ CHASA SEDMICHNO i 7, 25 NA CHAS + OVERTIME. KURSOVETE SE VODYAT V BG OT LICENZIRANI INSTRUKTORI I (ZABELEJI) SA VKLYUCHENI V KRAYNATA CENA(KAKTO I JOB OFFERTATA), KOYATO E VSE - PAK NAY NISKATA NA PAZARA.
DANO SUM POMOGNAL

lusi
08-01-2006, 02:33 AM
здравейте!
надеждни ли са www.vega-exchanges.org?

mardam
07-02-2006, 08:08 PM
Абе, има ли ебане по тоя бригади :)

Fredy
07-02-2006, 08:27 PM
здравейте!
надеждни ли са www.vega-exchanges.org?
ДА ........

NOX
10-02-2006, 09:44 PM
Колкото теб ли са надеждни бе, Фреди???

Lili
23-02-2006, 12:36 PM
Аз лично не съм ходила , но моя много добра приятелка е заминавала с фирмата Тодоров и Ко и тази година пак ще заминава с тях , тя е пловдивска , но вече имали офис и в София и щом заминава пак с тях значи е доволна .Ако те интересува нещо повече мога да питам нея .Ами надявам се че съм ти помогнала поне малко.

kstanishev
11-03-2006, 03:28 PM
Ами как да ви кажа, всички фирми, които споменавате до момента са... как да се изразя, абе не струват. Явно са съсредоточили рекламното си внимание главно в София... Във Варна са на ниво USIT, Vector1, IBC, Orange и ПоликонтакТ. Като последните като ги гледам са най-стойностни. Офертите на всички фирми са еднакви, само това мога да кажа, вече зависи какви такси искат отделните фирми. Таксите в посолствата също са еднакви. Нарочно всички фирми изключват самолетните билети от цените си, понеже дават възможност на студентите сами да си избират с коя компания да пътуват. Това, което е сигурно е, че Поликонтакт са единствената фирма, която предлага безплатен езиков курс по английски език, който доколкото знам се провежда в София, Варна и Русе. Съквартиранта ми ходи с тях и после 2 седмици само ми разправяше колко били отзивчиви и колко му харесала работата. Върна се с доста пари, а там не е стоял без забавления.
Надявам се да съм помогнал, аз също съм заинтересован от идеята да ида и да поработя за доста парички. Доста съм ровичкал из нет-а и стигнах до извода, че само Поликонтакт правят това, което обещават. Сега разбирам, че имат и някаква промоция за безплатна екскурзия в Ню Йорк.

bubalina
13-06-2006, 02:55 PM
И АЗ ИМАХ ТАКЪВ ПРОБЛЕМ. ТЕ ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ...АМА ИМАМ ПОЗНАТИ ДЕТО ЗМИНАХА. АКО ТЕ ИНТЕРИСУВА ЩЕ ПИТАМ И ЩЕ ТИ КАЖА. АКО ИСКАШ ПИШИ НА bubalina_81@abv.bg! МОЖЕ ДА СИ ПОМОГНЕМ И С ДРУГО, ЗНАЕШ ЛИ?

eNsue
01-12-2006, 02:34 PM
гледам че всеки пише коя фирма каква била... нека някой който е бил да каже какви пари е дал и с какви пари се е бърнал ( в крайна сметка прават ли се пари ? или е така за спорта ? ) !

^^^D
06-12-2006, 03:07 PM
ми при всеки е различна ситуацията щото сичко е до късмет - от тва на ква фирма ще попаднеш , кви хора , до каква оферта , в кой щат , конкретната ситуация когато идеш и до най-малката подробност - всичко влияе . Но по-малко от 2 000 долара не ти стъпват разходите - тва при условие , че нямаш познати , които да ти намерят работодател с оферта . още повече , че таксите в консулството се повишиха пак ... а това колко ще изкараш зависи дали работиш само по офертата или се захванеш с допълнителна работа . повечето работят на няколко места , защото от офертата не изкарваш практически нищо - не можеш да си покриеш разходите доникъде !
от личен опит мога да кажа , че ако родителите ти поемат разходите и ти нямаш такива - работиш си за себе си и си на чиста печалба дори от офертата само . но в моя случай не беше така . изкарах 500 долара чисто над разходите , които имах ( грубо ) .

petiuhata
12-12-2006, 03:46 PM
мили хорица

информацията тук е доста стара.може ли някои да даде по нова информация защото напоследък се случиха доста промени-отпадане на визовия режим за англия,намаляване на квотата за работа и т.н.

какво може да ми кажете за "конкордия"?

ctx
02-01-2007, 05:05 PM

току що видях много полезен форум за студенски бригади www.watusa.999.org

oparen
05-01-2008, 05:20 PM
Имам лек и неприятен спомен от една "агенция" , tobeone , от това лято . Леко ни излъгаха и се оказа 4е нямаме работа и договори като пристигнахме на място.Да не говорим човерка ни за свръзка колко ни излъга и прецака , че ни стана 100 пъти по трудно да си намерим работа там. И там на който и да кажехме ,че сме с тая агенция ни питаха "Как може да сме толкова ненормани да тръгнем с тях" и "Какво сме се о4удвали че са ни прецакали" и че имало и други като нас ( общо взето всеки познаваше някой опарен).Та мисалта ми е - ако решите да ходите на бригада , не се връзвайте на тая агенция, иначе може да има яко :anal: . Успех!

Filip_k
23-01-2008, 01:07 AM
Ami po princip nai-golemite i izvestni firmi sa Usitcolours,Integral i Orange.Taka 4e s koqto i ot tqh da otide6 nqma da sgre6i6.Az minalata godina bqh s usit i sam dovolen-kvoto zavise6e ot tqh go svar6iha

jeffrey
30-01-2008, 06:59 PM
tuka vsi4ko e za USA nqmqli ne6to za brigadi v Angliq, imali nqkoi predstava koi firmi sigorni, kajete koi fermi sa nai-dobri kato rabotodate li i se izkarva kinti? Az bqh v ferma kazva se Brook Farm, Hereford mnogo e golqma oba4e kolkoto e golqma tolkova e BARDAK tam? tam e- :anal:
ta ako nqkoi e hodil v UK fermi i e bil dovolen neka mi da de tehnite Imena PLS?
Pi6etemi na tozi... golf_84@abv.bg

annie
18-02-2008, 03:44 PM
Ima edna nova firma "Your World", moi poznati zaminaha s neq, mnogo sa dovolni zashtoto si ima supervisior deto se griji za teb prez celiq ti prestoi i parichkite hich ne sa loshi. Nqma shans da otidesh na mqstoto i da si precakan bez dogovori i oferti s tozi supervisior. Na 20 fevruauri imat job fair, az mislq da hodq.

insignia
13-05-2008, 04:53 PM
Kakvo shte kajete za Integral , az tazi godina shte patyvam s tqh . no nai mnogo me pritesnqva tova sus Social Securito-to deto go razbrah mnogo sled kato si platih parite , kak se procedira sus tiq social securita ?

dirty_trick
16-09-2008, 03:59 PM
Да ви кажа честно и аэ догодина ще се орянтирам вече наэапад эа лятото,

mhmda
14-12-2008, 03:54 PM
Ходете на бригади, но не се лъжете при тодоро и ко, защото вижте какви са смешни в тази тема тук - http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=27

Прочетете я цялата да видите за какво става въпрос. :anal:

mim4eto_88
08-02-2010, 02:15 PM
molq vi kajete mi mnenieto si za firma ibc-exchanges 4e iskam da zamina na brigada i se 4udq dali da e s tazi firma :S molq vi otgovorete mi !

shpionka
23-02-2010, 03:01 PM
a za strela kakvo 6te kagete

Kick
16-03-2011, 10:06 PM
SW-Bulgaria kandidatsvah tam,samo se nabutah s pari...........

bbberlin
25-03-2011, 01:30 AM
а какво ще кажете за работа без фирми, които ви набутват с такси. по начин, който всъщност българина мисли за невъзможен, а т.е. най-нормалния - идваш, работиш, вземаш си заплатата и се прибираш когато ти писне. единственото което трябва да владеете е немски език.