View Full Version : Otnosno UNSS (otnovo)

Visionary
07-10-2004, 08:35 PM
Niakoi v 4as li e - prez tazi u4ebna godina 6te pi6at li prisystvia/otsystvia v kraina smetka v toia smahnat universitet??? :confused: Ot administraciata o6te nikoi ne se e setil da izloji infoto niakyde :mad: a az o6te ne sym imal izkliu4itelnata, unikalna i neopisuemo blenuvana vyzmojnost da posetia lekcia/uprajnenie v mnogouvajavania uni.

Fredy
07-10-2004, 08:49 PM
Присъствия/отсъствия няма да се пишат.

Догодина обаче ще можеш да запишеш само с 1 изпит...

И тенденцията е следващите години да става по - строго и стабилно образованието там...

Поне така каза човек, запознат с вътрешните дела на УНСС

Visionary
07-10-2004, 08:52 PM
Kakvo ti strogo i stabilno! Imam 4uvstvoto, 4e sekretarkite feat. prepodavatelkata mi po nemski se opitvat da sabotirat zapisvaneto mi za tazi godina, pri polojenie, 4e sym vzel vsi4ki izpiti... predstaviam si ako ne biah.................
BTW 10x za infoto

Fredy
07-10-2004, 08:55 PM
Kakvo ti strogo i stabilno! Imam 4uvstvoto, 4e sekretarkite feat. prepodavatelkata mi po nemski se opitvat da sabotirat zapisvaneto mi za tazi godina, pri polojenie, 4e sym vzel vsi4ki izpiti... predstaviam si ako ne biah.................
BTW 10x za infoto

Еми точно за това ще го стягат УЖ... щото то сега си е ебало майката и разградения двор дето е :)

Сега да не вземе някой да се засегне

Fking
07-10-2004, 09:06 PM
точно така, новия ректор ще се опитва да стегне положението от всякаде, имал желанието да възвърне доброто име на заведението......
т.е. тежки дни се очертават за студентите......

Visionary
08-10-2004, 09:48 AM
E tva, 4e 6te ima otsystvia, zaverki i pr., ne ozna4ava, 4e UNSS-to 6te stane po-dobre; nito prepodavatelite 6te stanat po-kadyrni, nito administraciata 6te si vyr6i po-byrzo i kompetentno rabotata..... Oba4e ako naistina gi vyvedat kato zadyljitelni na men 6te mi se obyrkat sledva6tite 2-3 godinki ot jivota :(
... abe to ne6to ve4e se sbyrkalo o6te kato sym zapisal v universiteta; ne 4e niakoi mi e vinoven, ama nali sega mi se e padnalo da pliuia po nego.................

damnedbird
11-10-2004, 10:09 AM
новия ректор ще се опитва да стегне положението от всякаде, имал желанието да възвърне доброто име на заведението......

Това и с очичките си да го видя няма да го повярвам... по-скоро ще си ги извадя.. :D

Natali
13-10-2004, 11:03 AM
Аз знам, че от тази година не можеш да запишеш следващ курс, ако имаш невзет изпит. А при повече от два невзети от 1-ви семестър, не записваш 2-ри семестър.

TIA
27-10-2004, 12:19 PM
abe hora kato vi cheta pisaniata savsem se otchaiiah az sam purva godina i mi se doreva pone izpitite lesno li se vzimat

Fredy
27-10-2004, 02:57 PM
abe hora kato vi cheta pisaniata savsem se otchaiiah az sam purva godina i mi se doreva pone izpitite lesno li se vzimat

нема се плашиш...

TIA
04-11-2004, 01:16 PM
Pak sam az :)) v subota imam izpit po mikro ikonomika v UNSS pri nekva Trifonova niakoi znae li kak sedat neshtata pri neiia prepisvali se kakvo se pravi che