View Full Version : Къде обичам да ям в Студентски град
MuSaKa 13-04-2008, 08:55 PM На последък често ми се случва да съм гладен, а да незнам какво ми се яде или пък да не мога да се сетя място в Студентски град където предлагат нещото което ми се яде. За това реших да пусна тази тема за да събера малко инфо по въпроса. Защото лично според мен в Студентски наистина има много места където можеш да ядеш, но сякаш всичките предлагат едно и също и наповечето места то не е кой знае какво.
Лично за мен в последно време добро място е Шахраяр горе при семейните въпреки че и там понякога не им се получават нещата.
mihodolniq 13-04-2008, 09:47 PM и аз си го мислих това. Толкова много магазини, ресторанти и закусвални, а вътре всичко ти е втръснало. Аз някой път за разнообразие си взимам маслини или гъби. лол
flyin 13-04-2008, 10:00 PM "Кривото". Зелената им салата, ризотото с пиле и запечените картофи са много вкусни.
"О!Шипка". Пилешката им супа, свежата салата и спагетите са много добри.
"Evergreen". Готвят доста добре, но порциите са малки :)
ifch0 14-04-2008, 12:10 AM Към списъка на flyin' мога да добавя
"Fame" - не помня, да е имало нещо, което да не ми харесва (а, пилето Фондю, което ядох съвсем скоро е невероятно).
Срещу "Бели Нощи" (нали така се казва още?) има едно сравнително ново заведение. Не знам точно как му е името. Също готвят добре.
"На края на вселената" - супер храна!
mihodolniq 14-04-2008, 12:50 AM То си е хубаво в тези заведения, но ако тръгнеш да се храниш ежедневно по тези места, трябва да разполагаш с поне по 30 лв на ден само за ядене, отиват към 40. Твърде много разходи за храна, при положение че може с тези пари да купиш продукти и да се запознаеш с мартинито, тя ще ти сготви много по добре. Хем и повече. Иначе добре така да поразнообразиш малко - става.
"Бар на края на вселената" е моя фаворит в последно време!
divalinor 18-04-2008, 09:19 AM има едно заведение Calysto до джумаята там готвят вкусно и всеки ден има различно обедно менз и промоции, ако не те мързи пробвай
flyin 18-04-2008, 06:53 PM То си е хубаво в тези заведения, но ако тръгнеш да се храниш ежедневно по тези места, трябва да разполагаш с поне по 30 лв на ден само за ядене, отиват към 40. Твърде много разходи за храна, при положение че може с тези пари да купиш продукти и да се запознаеш с мартинито, тя ще ти сготви много по добре. Хем и повече. Иначе добре така да поразнообразиш малко - става.
Ако чакаш да се запознаеш с някоя мацка и тя да започне веднага да ти готви, гладен ще си останеш :D
А иначе ти препоръчвам евтините Лападунди (хотдогът и тостът с три вида салати) и Флора Бургер (огромните бургери). Ако си падаш повече по готвена манджа, можеш да хапваш на далавера в Маджара до Зимния. Май отвориха и до картинга, но не съм 100% убедена. Може да си взимаш и разни дюнери или пица на парче от Манджа Стрийт, има и китайска храна на Зимния и зад Авеню.
Май бях доста изчерпателна :)
mihodolniq 18-04-2008, 07:01 PM Ако чакаш да се запознаеш с някоя мацка и тя да започне веднага да ти готви, гладен ще си останеш :D
А иначе ти препоръчвам евтините Лападунди (хотдогът и тостът с три вида салати) и Флора Бургер (огромните бургери). Ако си падаш повече по готвена манджа, можеш да хапваш на далавера в Маджара до Зимния. Май отвориха и до картинга, но не съм 100% убедена. Може да си взимаш и разни дюнери или пица на парче от Манджа Стрийт, има и китайска храна на Зимния и зад Авеню.
Май бях доста изчерпателна :)
Чакай, ве? Ти да не опмисли че сам някав беден клошар? Аз имам толкова много пари, че мога да ям всекид ен по 3 пъти в скъпи ресторанти. Не ме мисли. А относно до мацката, много ясно че ще искам да ми готви, ако може, дори ще действа сплотяващо на колектива.
Peshi 18-04-2008, 08:16 PM колектива :)
харем ли ще градиш :)
добра идея, но не много приложима в Европа :)
deizi_13 19-04-2008, 12:14 PM Само във Fame
Nikita987 22-04-2008, 11:02 AM В Марсилията има много хубава бисквитена тортичка. Иначе мен ме кефи храната в Кривото. Не че много съм яла в Студентски де.
Do4oMaN 01-05-2008, 10:39 PM В четворката.
Shadeofshane 17-08-2008, 07:02 PM А някое място за вегетарианци да има в Студентски ?
ifch0 17-08-2008, 09:18 PM Почти навсякъде, предлагат по нещо безместно...
Пък и едва ли е проблем, като си поръчваш, да кажеш, че не искаш това или онова...
Kuksi 15-09-2008, 04:09 PM medicinskiq stol ! :D
dirty_trick 16-09-2008, 10:19 AM Хахахаах,кукси брутална си!:)
Аэ пък не ям много,главно пия,а бирата навсякъде си е една и съща от бутилка:)Така че нямам притенции.:)
| |