View Full Version : StudentskiGrad.com отново в новините :>

Fking
14-06-2008, 02:22 PM
Драснали са неква статийка за нас, пак. Ето да се позабавлявате :>

http://mediapool.bg/show/?storyid=139455&srcpos=3

Peshi
14-06-2008, 02:56 PM
1. Статията е написана от някой неориентиран в живота човек.
2. Коментарите са уникални.
3. Съветите за живота естествено не липсват.
4. Незнайни емигранти дават за пример Смръдливите Американски Щати и ги възхваляват до немай къде. Като не виждат, че са смешни, защото не осъзнават, че са станали раболепни, бедни слуги на чичо САМ.
5. Веднъж да приключа с великото ми обучение(от следващият семестър магистратура + 3 сертификационни курса на обучение по качествен мениджмънт) в Дойчеланд :)
Ще се върна в България и ще направя преврат в държавата :p хахахаха

Fking
14-06-2008, 08:15 PM
и по канал 1, били приказвали по новините, сега ми казаха...

хм, ще правят те новини на наш гръб, ха :>
деба и боклуци :>>

seashell
14-06-2008, 10:00 PM
и по канал 1, били приказвали по новините, сега ми казаха...

Да,аз случайно ги хванах точно в момента на репортажа тогава и разпознах мигновено сайта, още преди да разбера за какво иде реч-а то беше пак нещо за фалшиви дипломи като че ли и прочие;останах с впечатлението сякаш,че някой от екипа им умишлено се е регистрирал,фиктивно,уж,търсейки въпросната диплома,само за да изобличи "аферата".Може и да греша и някой да е "сигнализирал" действително. Оттогава,като видя подобни търсения и предложения тук,все това ми идва наум и все се чудя дали пак някой не симулира в търсене на сензацийка.
Абе не беше най-добрата реклама за сайта,ама както се казва,и лошата реклама е реклама. :) Даже тогава се чудих никой ли др. не е гледал,та няма никакъв коментар на събитието. :)

dirty_ico
15-06-2008, 08:42 AM
Остава да намерим и "отдадем заслуженото" на Мартина Бозукова :))) Дано става за нещо :)

Fking
15-06-2008, 01:17 PM
интересен факт, в деня в който са пуснали Url-то по канал 1, противно на всякаква логика, имаме дори по-малко посещения от обикновенно. Смятайте колко е гледан този канал :)

Blinky
27-06-2008, 03:32 AM
Мани това, но и го похвалиха форума - казаха че тук било и мястото където можело да се сигнализира и за корупция в образователната система:) А и да не говориме за добрият линк от голяма информационна медия.:) Но съм съгласен че този канал неструва, както и жалките му опити за репортажи.

Всякаква реклама е реклама, прав си seashell. Такива хора имат нужда да им желаеме късмет.