View Full Version : разделите, заглавията и т.н. Вашето мнение?
Fking 23-10-2004, 09:45 PM Искаме да нагласим възможно най-добре разделите, техните имена и обяснения под тях. Нуждаем се от вашата помощ и предложения. Каквито и идеи да имате относно нови раздели, или промени по вече съществуващите, моля споделете, тук.
breakneck 16-05-2005, 01:42 AM Незнам, може би не е точно тук мястото, но защо не направите нещо като ФТП за пищовите раздел знание от менюто. Може би има но от вчера търся и не мога да намеря такова нещо. А с търсачката е много неудобно, защото първо не се знае под каква дума да се търси и второ, каде ми изведе резултатите ми дава разни заввъртулки и други подобни буквички в периметър 5 реда. Ще е по-добре ако има нещо като ФТП. Знам примерно че ми трябват пищови и хоп, отивам там. Или знам че ми трябват протоколи, отивам другаде и от там вече се насочвам по друг критерий.
А за форума, може да се направи нещо като Quick Post прозореца, но да показва примерно последните активни 20 теми, така че да са подредени една под друга, а не разпръснати от горния до долния край на страницата.
Ами това е. :) Доста като за начало.
Ignite 16-05-2005, 02:07 AM http://studentskigrad.com/znanie/data/
Ако ви показва завъртулки, настройте си кодировката на браузера на windows-1251.
Разочарован съм, че няма абсолютно нищо за техническите специалности. :)
Tishko 08-10-2006, 03:23 AM На скоро посетих един сайт и много ми хареса една идея в него.Ще копна тук някой неща за да видите и вие и да си кажете мнението.
Бъди активен/активна на сайта, за което получаваш точки, а те ти носят готини награди и предимства на сайта! Така хем ни помагаш сайта да е активен, хем ние ти даваме възнаграждение за това :)
Ето я и твойта статистика до момента:
Коментара 0 0 точки - (по 2 на всеки коментар)
Качени снимки 0 0 точки - (по 16 на качена снимка)
Мнения в форума 0 0 точки - (по 3 на всяко мнение)
Време прекарано на сайта 2.4 часа 24 точки - (по 10 на всеки час)
Рейтинг над снимките ти: 0 точки
Бонус точки 0 точки
Общо: 24 точки
7000 точки *- титла "vip" и неограничена кутия за лични съобщения
*- Достъп до папката "Мръсно Мръсно"
15000 точки *- титла по собствен избор и възможност за създаване на под-папки във личната ви папка
20000 точки *- тениска / потниче на сайта
25000 точки *- Предплатена карта на Vivatel с 25лв време за разговори и хубав номер (за първите спечелили)
35000 точки *- помощник-модераторски права на сайта или малка награда от спонсор (изненада) (по преценка на администрацията)
50000 точки *- модераторски права на сайта или средна награда от спонсор (изненада) (по преценка на администрацията)
80000 точки *- голяма награда от спонор (изненада)
150000 точки *- много голяма награда от спонсор ;) (изненада)
НЕ Е необходимо да се дават големи награди , защото мисля няма и кой да ги осигури,но аз (примерно) бих посещавал сайта по-често ако от това следва и придобиване на допълнителни екстри.Например достъп до пикантни снимки на красиви момичета ; право да си сложиш по-големи и атрактивни аватари ; при листа с онлайн потребителите ника ти да бъде с различен цвят и много други.Признавам това са дребни неща , но полза извличат и потребителите и админите надявам се.Все пак не става дума за пари , а за точки , полагащи се на активните потребители, които ще си ги заслужат с времето което ще отделят на сайта и постовете които ще напишат.
Най-вече ми се иска да чуя гласа на админите , защото от тях зависи дали идеята ще стане реалност.Като не ми се е изплъзнал факта , че това ще струва доста работа на екипа.Дори не знам дали ще им е възможно ...
pnv_Creator 08-10-2006, 07:42 AM 150000 точки *- много голяма награда от спонсор ;) (изненада)
pnv_Creator : Total Posts: 1,348
Искам си парите
4u4ur4e 08-10-2006, 06:03 PM Ха-ха!!!
Аз мисля,че раздела "Да поебем довечера,а?" доста се разми...(за което имам и аз вина).В смисъл предполага се в него да се говори за секс,а всъщност поради липса на друг раздел често се пускат там теми касаещи взаимоотношенията между двата пола извън секса...то верно,че накрая всичко пак до секса се свежда...но все пак...
Може също да има раздел за спорт...не само за футбол...
А има и друг вариант да се направят повече подраздели...Примерно"Спорт" с подраздели различни спортове,а "Футбол"-а също може да се направи на подраздели "Шампионска лига","Националния отбор","България","Испания" и т.н.,но всичко това предполага активно постване,в което силно се съмнявам.
Desitka 08-10-2006, 06:11 PM Ха-ха!!!
Аз мисля,че раздела "Да поебем довечера,а?" доста се разми...(за което имам и аз вина).В смисъл предполага се в него да се говори за секс,а всъщност поради липса на друг раздел често се пускат там теми касаещи взаимоотношенията между двата пола извън секса...то верно,че накрая всичко пак до секса се свежда...но все пак...
Може също да има раздел за спорт...не само за футбол...
А има и друг вариант да се направят повече подраздели...
Мда, ама съществува риск от разводняване на форума. ;-)))
4u4ur4e 08-10-2006, 06:13 PM Мда, ама съществува риск от разводняване на форума. ;-)))
Мда...определено-не се замислих....:)
Fking 08-10-2006, 10:23 PM Tishko, допада ми идеята ти
Сещам се и за доста други неща които биха могли да се добавят, за съжаление в следващите няколко месеца ще ми е невъзможно, но ще мисля по въпроса
Ети, създаването на толкова много под раздели не ми се вижда удачно, какъв е смисъла да се нацепват на толкова "ситно" всички под-теми засягащи един раздел?
Това което се пуска в "да поебем довечера...." и не е за секс би трябвало да се мести от нас в "Бла, бла, бла" :)
zion II 09-10-2006, 01:38 PM [QUOTE=Fking]Tishko, допада ми идеята ти
Сещам се и за доста други неща които биха могли да се добавят, за съжаление в следващите няколко месеца ще ми е невъзможно, но ще мисля по въпроса/QUOTE]
това наистина е идейно. от мен едно допълнение - да има и обратното проявление - отнемане на точки за различни "прегрешения", ако не стане много сложно де.
4u4ur4e 12-10-2006, 08:58 PM Ети, създаването на толкова много под раздели не ми се вижда удачно, какъв е смисъла да се нацепват на толкова "ситно" всички под-теми засягащи един раздел?
Това което се пуска в "да поебем довечера...." и не е за секс би трябвало да се мести от нас в "Бла, бла, бла" :)
Слушам и изпълнявам!:)
4u4ur4e 14-10-2006, 09:51 PM И например тема "Какво е любов" или "10 типа жени,които всеки мъж иска до себе си" трябва да са в "Бля,бля",така ли? А защо не нещо отделно за тези работи"За любовта и още нещо...";) Смисъла ли?Ами новите потребители ще се ориентират по-лесно,ако ги интересува нещо конкретно и няма да се дублират теми.А междудругото това последното много ме дразни,например има две теми относно любимата поза в секса...Ами поразгледайте първо...
Ох,знам какво ще кажеш,относно "нацепването"...ама аз сега като го мисля,нека да си го напиша;):)
| |