KepeHcku
28-10-2004, 03:21 PM
Моля помагайте. Проблема ми е следния: Искам да се преместя да живея при приятелката си в София. Тя е за първа година в УНСС и е на общежитие само че с още две момичета и местенето ми при нея става проблем, естествено и парите не са кой знае колко много за да мога да излезна на квартира. Моля някои да ми разясни какви варианти има. В смисъл такъв дали тя може да се премести в стая 1-ца, дали аз мога по някакъв начин да си намеря квартира в Студентски Град и дали има някакъв начин да живея и аз на общежитие за да може тя да се премести при мен. Мисля че ви стана ясно какъв е проблема :)Дано някои да може да ми помогне с нещо!!!
Довиждане и благодаря предварително.
Fking
28-10-2004, 05:43 PM
квартира в студентски град е в рамките на невъзможното, в малкото жилищни блокове които има, дори да се появи нещо за под наем, то ще е много скъпо
вариант е да си намериш някой фиктивен, т.е. човек с право на общежитие, но да не се нуждае от него, и ти да бъдеш под неговото име
или просто да се нанесеш при приятелката си и да не те бърка, че ще пречите на другите 2
друга възможност....тя да се премести в семейните, в апартамент с 2 стаи, едната е двойна другата единична....
KepeHcku
28-10-2004, 07:28 PM
ок мерси до тук, но не съм много наясно със семейните. Има ли право да се премести, има ли свободни или вече е късно , какво трябва да направи за да се премести и тнт.... pls ако знаеш/те нещо пишете.
Благодаря предварително!!!
Fking
28-10-2004, 08:33 PM
По принцип има право, но става трудно. Трябва да има свободно място, да подаде молба... най-добре е ако знае, че някаде се освобождава място да отиде и да каже че иска точно там да се премести...